Anladim canim iste tiroidler hormonlarin hepsini tepe taklak ediyor doktor iyi bir doz yakalamasi lazim sürekli kan tahlili yapmasi lazim en azindan 2ayda bir benim öyle bi tecrübem.oldu sonrasinda 25likten 50 mikrogramma cikardi ilerde 100 veya 150 yapabiliriz dediBenim tiroid 7.40 cikmisti ilaca basladiginda ondan onceki tum testlerde 1.5 civariydi bende sasirdim
Mide bulantisi yapmiyor ama cok fazla halsizlik yapiyor hicbirsey yapasim gelmiyor
Amiiinn inşallahhhYok kuzum ya igneden sonra 3 gunu degerlendirdik ondan sonra sanirim 2 gun felan kasik agrimdan herhangi bisey olmadi
Dun sirf pozitif goreyim diye test yaptim silik cikti baya ilac etkisi oldugunu bilsemde mutlu oldum umarim 1 hafta sonrada cift cizgi gorururuz ikimizde
2 ay sonra gel dedi isteAnladim canim iste tiroidler hormonlarin hepsini tepe taklak ediyor doktor iyi bir doz yakalamasi lazim sürekli kan tahlili yapmasi lazim en azindan 2ayda bir benim öyle bi tecrübem.oldu sonrasinda 25likten 50 mikrogramma cikardi ilerde 100 veya 150 yapabiliriz dedi
36.saat ve sonrasini degerlendirdiysen yeterli olur bence gerisi Allahın takdiri artik.Ben de iğnenin 2 gün öncesini değerlendirmiştim ama artık işe yararsa bi de iğnenin 36. Saatini ve ondan Sonraki günü değerlendiririm heralde
Aynen 2 ayda bir kontrol ediyorlar hayirlisi olsun cok kfana takma tiroidlere iyi gelmeyen besinleri arastir tiroid icin aktarlarda caylar var dengeliyormus benimkini birazda o düsürdü otlu bisey icinde yesilcayla karistirmislardi2 ay sonra gel dedi iste
Egerki degerim normal cikarsa ilaci kesecekmi yoksa dozmu dusuruyor
Deniz ürunleri agirlikli beslenmemi soyledi Allahtan balik sezonu bakalim beslenmeme dikkat ediyorum zatenAynen 2 ayda bir kontrol ediyorlar hayirlisi olsun cok kfana takma tiroidlere iyi gelmeyen besinleri arastir tiroid icin aktarlarda caylar var dengeliyormus benimkini birazda o düsürdü otlu bisey icinde yesilcayla karistirmislardi
Aynen iyi yapiyosun :)Deniz ürunleri agirlikli beslenmemi soyledi Allahtan balik sezonu bakalim beslenmeme dikkat ediyorum zaten
Canim naptin test felan yaptinmiAmiiinn inşallahhh
Benim bugün iğnenin 14. Günü 2 gün önce de yaptırmıştım 82.71 çıkmıştı bugünkü de 180 çıktı. Testle uğraşma kaçıncı günündü bugünCanim naptin test felan yaptinmi
Ben iki gundur yapiyorum ikiside cok silik hayalet cizgi seklinde pozitif cikiyor ama igne etkisi devammmi ediyor bilmiyorum sanirim pazar gunune kadar surekli yapicam
Igne gununu saymassam 13. GunBenim bugün iğnenin 14. Günü 2 gün önce de yaptırmıştım 82.71 çıkmıştı bugünkü de 180 çıktı. Testle uğraşma kaçıncı günündü bugün
Evet çok şükür iyi de tebrik etti haftaya çağırıyo keseyi kontrol etmek için. İğne gününü sayınca 14. Günün o zaman benimde 14. Günüm bugün adetime 4 gün vardıIgne gununu saymassam 13. Gun
Regl gunum yarin o gecmeden kan vermek istemedim acikcasi olmassam eger pazartesi vericem
Doktorun bisey dedimi kan sonuclarin icin
Yaaa cok sevindimm kuzum benim icinde umut oldun.Evet çok şükür iyi de tebrik etti haftaya çağırıyo keseyi kontrol etmek için. İğne gününü sayınca 14. Günün o zaman benimde 14. Günüm bugün adetime 4 gün vardı
ben de pazar günü kan vereceğimm 9nda catlatma ıgnesı olmustummYaaa cok sevindimm kuzum benim icinde umut oldun.
Umarim bende kırmızı karti gormem yarin cuma gunu vericem test heyecanlandim seni duyunca.
Allahım sag saglim aldirsin kucaginiza insallah
Hayırlısı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinYaaa cok sevindimm kuzum benim icinde umut oldun.
Umarim bende kırmızı karti gormem yarin cuma gunu vericem test heyecanlandim seni duyunca.
Allahım sag saglim aldirsin kucaginiza insallah
Haydi hayırlısı inşallahhhben de pazar günü kan vereceğimm 9nda catlatma ıgnesı olmustumm
Umarım guzel haberler alirsin haber ver mutlakaben de pazar günü kan vereceğimm 9nda catlatma ıgnesı olmustumm
doktorumla konustum bugn 12.gün kan vereceğim :)Umarım guzel haberler alirsin haber ver mutlaka
Benimde bugun 14.gunum idrar testi silik olsada pozitif sabahta kan verdim sonuclari bekliyorum umarim birbirmize umut oluruz:)doktorumla konustum bugn 12.gün kan vereceğim :)
yaaa rabbım hayırlı haber almayı nasıp etsin coook sevindim ya adınıza :) seyhan hanımcımm :)))Benimde bugun 14.gunum idrar testi silik olsada pozitif sabahta kan verdim sonuclari bekliyorum umarim birbirmize umut oluruz:)
belirtin falan var mı nasılsınnnBenimde bugun 14.gunum idrar testi silik olsada pozitif sabahta kan verdim sonuclari bekliyorum umarim birbirmize umut oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?