- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.421
Bi ay ertele o zaman canmKizlar bende yarin doktora gidicem tekrar klomen verse 1 ay arami versem acaba.cunku yarin klomene baslasam cuma bitiyor malum haftaya bayram doktorlarda izinli gecen ayda tam takip zamani doktorum yillik izne cikmisti refakatci dojtor yanlis zamanda yapti igneyi.ne kadar sanssizim
Bence ara ver o zaman ne kadar zamandır istiyorsun bilmiyorum ama benim ilk klomen ve çatlatma iğnem olmasına rağmen olmazsa inofolik alıp birkaç ay dinlenmek istiyorum belki kendiliğinden olur. Ama benim bu rahatlığım ikinci için uğraşıyor olmamdan kaynaklanıyor olabilir
Tam tedavi uygulanamayacaksa bi ay dinlen canım. Ben de regl olursam takibin bi kısmı bayram tatiline denk gelicek. O yüzden dinlenmek zorunda kalıcam herhaldeKizlar bende yarin doktora gidicem tekrar klomen verse 1 ay arami versem acaba.cunku yarin klomene baslasam cuma bitiyor malum haftaya bayram doktorlarda izinli gecen ayda tam takip zamani doktorum yillik izne cikmisti refakatci dojtor yanlis zamanda yapti igneyi.ne kadar sanssizim
Tam tedavi uygulanamayacaksa bi ay dinlen canım. Ben de regl olursam takibin bi kısmı bayram tatiline denk gelicek. O yüzden dinlenmek zorunda kalıcam herhalde
Bana acayip moral veriyosun canım benim Allah razı olsun :) inşallah öyledir de tedavşye gerek kalmaz canımSimdiden tedavi plani yapma bence insallah hamilesindir
Aminnnnn inş gerek kalmicak cnmBana acayip moral veriyosun canım benim Allah razı olsun :) inşallah öyledir de tedavşye gerek kalmaz canım
Ay kuzum benim inşallah hiç birimizin tedaviye ihtiyacı kalmaz artık. İnşallah hepimizin bebişleri karnımızdadır, amiiinAminnnnn inş gerek kalmicak cnm
Bana acayip moral veriyosun canım benim Allah razı olsun :) inşallah öyledir de tedavşye gerek kalmaz canım
Bi tek ben öyle demiyomuşum oh :)Sendende canim benim.keske şu ortamda tanidiğim insanlar cevremde yaşasa. ..çevremde okadar cok yılan dilli gerrksiz insan varki.inanki şu kadinlarin kendi cinsine verdigi zarari erkekler yapmiyor.
Çok haklısın kuzum. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyo, kötülüğünü istiyo resmen. Keşke sizleri gerçek hayatımda tanısaydım ben de. Burda o kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki, herkesin kalbi güzel, birbirine iyiliği için dua ediyo ne kadar güzelSendende canim benim.keske şu ortamda tanidiğim insanlar cevremde yaşasa. ..çevremde okadar cok yılan dilli gerrksiz insan varki.inanki şu kadinlarin kendi cinsine verdigi zarari erkekler yapmiyor.
Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum herkes çok sıcak canım benimBi tek ben öyle demiyomuşum oh :)
Oo o zaman biraz bekleyiversin oğlun kardeş için :) benim kızım bi ara söyledi söyledi bıktı.. bu ilaçlar insanı daha çok strese sokuyor bence.Benimde 2 icin ugrasim. 4yasinda oglum var .kardeş istiyor.
Kıyamam ya ailenin desteğini beklediğin bi zamanda sana böyle davranmaları ne kadar yanlış. Sen hiç birini takma bence canım, inşallah bebişin bir an önce gelir de tüm bu sıkıntıları unutursun. Tabi bence de en az 8-10 hafta pek kimseye bahsetmeAynen canim.ben geçen yıl kendiliğinden hamile kaldim hemen herkese soyledim.sonra değerlerim düşmeye baßladı düşük yaptim aile dedigim insanlar yipratti beni.sanki düşük yapmak benim suçummuş gibi oldu.ondan sonrada hamile kalamadim.oyüzden şimdi eşim bile doktora düzensizlik icin gittigimi saniyor tedavi olduğumu bir ben birde siz biliyorsunuz.hamile kalirsamda 10 hafta dolmadan söylemicem kimseye.(siz hariç) insanlar niye ençok ailelerinden zarar görür çünkü ailemize karşi savunmasisiz bütün eksikliklerimizi hassasliklarimizi biliyorlar.zamani gelincede kullanmak isteyen kullaniyor
Sendende canim benim.keske şu ortamda tanidiğim insanlar cevremde yaşasa. ..çevremde okadar cok yılan dilli gerrksiz insan varki.inanki şu kadinlarin kendi cinsine verdigi zarari erkekler yapmiyor.
Eşin de seni mi suçladı?Aynen canim.ben geçen yıl kendiliğinden hamile kaldim hemen herkese soyledim.sonra değerlerim düşmeye baßladı düşük yaptim aile dedigim insanlar yipratti beni.sanki düşük yapmak benim suçummuş gibi oldu.ondan sonrada hamile kalamadim.oyüzden şimdi eşim bile doktora düzensizlik icin gittigimi saniyor tedavi olduğumu bir ben birde siz biliyorsunuz.hamile kalirsamda 10 hafta dolmadan söylemicem kimseye.(siz hariç) insanlar niye ençok ailelerinden zarar görür çünkü ailemize karşi savunmasisiz bütün eksikliklerimizi hassasliklarimizi biliyorlar.zamani gelincede kullanmak isteyen kullaniyor
Eşin de seni mi suçladı?
Bi an eşin de öyle davrandı zannettim. İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eder sanaEsim hep kismet der...takilmaz öyle şeylere...