- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.381
Dünkünün renkli hali yok canımCanım dün ve bugünün fotoğraflarını renkli olarak atabilir misin? Siyah beyaz olunca koyulaşma var mı yok mu insan tam anlamıyor ama yine de daha belirgin gibi geldi
Dün hiç belli olmamıştı renklide Bugünkünün renklisini atayımCanım dün ve bugünün fotoğraflarını renkli olarak atabilir misin? Siyah beyaz olunca koyulaşma var mı yok mu insan tam anlamıyor ama yine de daha belirgin gibi geldi
Canım bence iğnenin etkisi artık bitmiş gibi bu onu gösteriyo. Bebiş varsa da anca 3-4 gün sonra silik çizgi çıkmaya başlar bence10. Gün yine test yaptm iyice silikleşti benim olmadı herhalde
Of ya benim için beklemek gerçekten çok zorCanım bence iğnenin etkisi artık bitmiş gibi bu onu gösteriyo. Bebiş varsa da anca 3-4 gün sonra silik çizgi çıkmaya başlar bence
Deminki fotoğrafa sen kontrast vermişsin daha fazla belli oluyodu bu o kadar değil ama bence yinede hamilesinEki Görüntüle 2178640
Dün hiç belli olmamıştı renklide Bugünkünün renklisini atayım
Deminki siyah beyazdı bu direkt efektsiz canımDeminki fotoğrafa sen kontrast vermişsin daha fazla belli oluyodu bu o kadar değil ama bence yinede hamilesin
Bunda bile belli oluyor canım ya. İnşallah inşallah vardır...Deminki siyah beyazdı bu direkt efektsiz canım
Ben de çok zor bekliyorum. Günler zaten geçmiyo, hep belirsizlikOf ya benim için beklemek gerçekten çok zor
Bunda bile belli oluyor canım ya. İnşallah inşallah vardır...
İnşallah canım mucizeye ihtiyacım var
İnşallah canım yarın sabah da idrar testi yapacağım duruma göre kan vereceğimBence hamilesin cnm bence bi an önce kan ver saglikli artiyormu bi baktir derim insallah bebisin seninledir :)
İnşallah canım yarın sabah da idrar testi yapacağım duruma göre kan vereceğim
Sadece göğüs şişliği ve ağrısı var adet olacak gibiHic bir belirtin bi agrin varmi cnm ?
Biraz daha sabret canım 14-15.gün daha net bi sonuç olurTest yapcaktim ama yapmadim durdurdum kendimi salı gunu yapicam duruma gorede kan vericem artik bugun igne gununu sayarsam 12.gun
İnanamıyorum bunavee regl oldm
İnanamıyorum buna
Biraz daha sabret canım 14-15.gün daha net bi sonuç olur
vee regl oldm