- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.401
4 gun gcmisti cnm. doktorumla kojusmadn yenicoldum. parca parca bisiler dustu vala anlamadim ne olduAma tahlilin yuksek cikmisti cikmist kacinci gunu yaptinki sen tahlili cnm doktorunla konustunmu belki hamilelik kanamasidir günün gelmismmiydiki
sinirden yazamadim. doktorla konusmadim cnm. yeni,oldum. bgn kapali zaten4 gun gcmisti cnm. doktorumla kojusmadn yenicoldum. parca parca bisiler dustu vala anlamadim ne oldu
vee regl oldm
4 gun gcmisti cnm. doktorumla kojusmadn yenicoldum. parca parca bisiler dustu vala anlamadim ne oldu
Nasip kuzum napalım bi dahaki ay olucak inşallahumutlar sonraya kaldi.
Dayan o zaman yap kuzum daha net sonuç :)Salı günü 13.gunum olucak igne gununu sayarsam 14 olucak bakalim cnm dayanabilirsem insallah :)
Düşen parçalar nasıl bişey kan pıhtısı gibimi4 gun gcmisti cnm. doktorumla kojusmadn yenicoldum. parca parca bisiler dustu vala anlamadim ne oldu
Kan ver artık :)Üstteki dün yaptığım test (çatlatma iğnesini 28 temmuzda vurdum) alttaki bugunki testim kafam çoook karışık Eki Görüntüle 2178753
benimde ikinci kullanışımda öyle oldu korkmuştum ama normalmiş meğerseevet. uzayan akinti gibi degil. yuvarlak bisiler.
korkma ins. guzl sonuclar alirsin ins.benimde ikinci kullanışımda öyle oldu korkmuştum ama normalmiş meğerse
Hayırlısı cnm nasipte ne zaman varsa artık böyle şeyler sadece vesile oluyo. Sen ne yapacaksın şimdi tedavinin devamı nasıl tekrar mı klomenkorkma ins. guzl sonuclar alirsin ins.
İnşallah yarın :)Kan ver artık :)
Merakla bekliyomİnşallah yarın :)
bilmiorum cnm. agustos ovu da kayinvalidede olcz. tedaviye baslamak istemiorum o yuzdenHayırlısı cnm nasipte ne zaman varsa artık böyle şeyler sadece vesile oluyo. Sen ne yapacaksın şimdi tedavinin devamı nasıl tekrar mı klomen
Mantıklı :)bilmiorum cnm. agustos ovu da kayinvalidede olcz. tedaviye baslamak istemiorum o yuzden