- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.281
Bilmiyorum kafam çok karışık inş öyledir yoksa aşılamaya geçecezCanım ben senin paylaştıklarını yeni görüyorum. Evet artık daha silik olmalıydı ama hala aynı. Yoksa hamilelik var da kendini gösteriyo mu yavaş yavaş. İnşallah öyledir
Kaç çıktı sonuç cnm bozma moralini hemen negatif olup sonra pozitif olan gördüm burda çok10.gun kan verdim dun negatif cikti
Kaç çıktı sonuç cnm bozma moralini hemen negatif olup sonra pozitif olan gördüm burda çok
Bence var :)Eki Görüntüle 2178379 İğne vurulalı 2 hafta oldu adetime 3 gün var idrar testim
Çizgiyi görüyorum ben de, bu çizgi hemen mi çıktı canım?Eki Görüntüle 2178379 İğne vurulalı 2 hafta oldu adetime 3 gün var idrar testim
Eki Görüntüle 2178379 İğne vurulalı 2 hafta oldu adetime 3 gün var idrar testim
Evet canım hemen beni hatırlıyomusun 12.gün yapmıstım aynı boyle cıkmıstı sonta ertesi gün tamamen negatiftiÇizgiyi görüyorum ben de, bu çizgi hemen mi çıktı canım?
Hayal kırıklıgı olmasından korkuyorum canımİkinci cizgi 5 dk icinde ciktiysa gebelik var cnm kan ver benxe
Evet canım, hatırlıyorum tabi.. Görünce heyecanlanıp hemen yazdım yine.Evet canım hemen beni hatırlıyomusun 12.gün yapmıstım aynı boyle cıkmıstı sonta ertesi gün tamamen negatifti
Evet 2 hafta önce cumartesi vurulmuştum iğneyi canımEvet canım, hatırlıyorum tabi.. Görünce heyecanlanıp hemen yazdım yine.
İki hafta geçti demişsin, 14.günün mü bugün?
İnşallah bu seferki yalancı pozitif değildir canım... 14.günde bu kadar net çıkmış olması daha çok ümitlendiriyor insanı... Kan vermeyi düşünüyor musun, yoksa bir gün daha bekleyip koyulaşma var mı diye takip mi edeceksin canım?Evet 2 hafta önce cumartesi vurulmuştum iğneyi canım
Bir gün daha bekleyeyim diyorum canım çok yoruldum hayal kırıklığı yasamaktan. Geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.İnşallah bu seferki yalancı pozitif değildir canım... 14.günde bu kadar net çıkmış olması daha çok ümitlendiriyor insanı... Kan vermeyi düşünüyor musun, yoksa bir gün daha bekleyip koyulaşma var mı diye takip mi edeceksin canım?
Çok geçmiş olsun canım... Aşılaması negatif sonuçlandıktan sonra doğal yolla hamile kalan bir arkadaşım olmuştu.. İnşallah sende de öyle olmuştur...Bir gün daha bekleyeyim diyorum canım çok yoruldum hayal kırıklığı yasamaktan. Geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.
İnşallah canım inşallah öyle olur yarın koyulaşma görürüm inşallahÇok geçmiş olsun canım... Aşılaması negatif sonuçlandıktan sonra doğal yolla hamile kalan bir arkadaşım olmuştu.. İnşallah sende de öyle olmuştur...
14gün beklemişsin, 1-2gün daha sabredersin inşallah.. Dualarım seninle canım, Rabbim yüzünüzü güldürsün
Bugün kendini meşgul etmeye çalış canım, seni mutlu edecek şeyler yapıp kafanı dağıt olur mu? Bir de çok yorma kendini. Hadi inşallah yarın ola hayrola :)İnşallah canım inşallah öyle olur yarın koyulaşma görürgünüm inşallah
Çok sağol canım öyle yaparım bugunBugün kendini meşgul etmeye çalış canım, seni mutlu edecek şeyler yapıp kafanı dağıt olur mu? Bir de çok yorma kendini. Hadi inşallah yarın ola hayrola :)
Sen hamissin Allahin izniyle canim senin cokta igne eetkin gecmistirki :)
dun 50 li gebelk testi siparis ettim. ne olur olmaz hazirlkk yapiyomCanım bence biraz yapı meselesi. Ben 2yıl tedavi gördüm, her ay senin gibiydim.
Normal zamanda da her şey hemen sonuçlansın, netleşsin isterim. Hep varsa da yoksa da bileyim diyerek kan ve idrar testleri yapıyordum. Hatta internetten toplu alıyordum idrar testlerini 50lik paket filan. Öyle söyleyeyim sana :) Çok uyguna geldiği için yaparken de içim acımıyordu :)
İyi yapmışsın canım bence test yaparak. Şimdi artış olursa gebelikten olduğuna emin olacaksın çünkü :)