- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.301
Umutlandırmak istemem ama bence bu kez olmuş gibi canım, silikleşmesi lazımdı ama hala net görülüyo. İnşallah bebişin vardır bu kez hayırlısıylaBilmiyorum kafam çok karışık inş öyledir yoksa aşılamaya geçecez
14 güne iğne etkisi geçmesi lazım canım. Bence hamilelik var gibi, inşallah öyledir :)Eki Görüntüle 2178379 İğne vurulalı 2 hafta oldu adetime 3 gün var idrar testim
ins bebisi vardir. guzl haberler alalim artikUmutlandırmak istemem ama bence bu kez olmuş gibi canım, silikleşmesi lazımdı ama hala net görülüyo. İnşallah bebişin vardır bu kez hayırlısıyla
İnşallah canım olursa sürpriz olacak epey14 güne iğne etkisi geçmesi lazım canım. Bence hamilelik var gibi, inşallah öyledir :)
Evet siz artık güzel haberi verin, arkadan da biz verelim kuzumins bebisi vardir. guzl haberler alalim artik
Okudum az önce, geçen ay aşılama yapmışsın canım. İnşallah bu kez normal yolla olmuştur, zaten bu tedavi süreçlerinden sonra normal yolla hamile kalma ihtimali de çok artıyomuş. İlaçların etkisi uzun süre kalıyo galiba canımİnşallah canım olursa sürpriz olacak epey
İnşallah bayram hediyesi olur bize çok yorgunum mucizeye ihtiyacım var canımOkudum az önce, geçen ay aşılama yapmışsın canım. İnşallah bu kez normal yolla olmuştur, zaten bu tedavi süreçlerinden sonra normal yolla hamile kalma ihtimali de çok artıyomuş. İlaçların etkisi uzun süre kalıyo galiba canım
bgn gebelik testleri gelio,cnm. yni siparis ettim. ne olur olmazEvet siz artık güzel haberi verin, arkadan da biz verelim kuzum
Canım bugün 2 günün geçti, kan testi ver ki artış var mı gör. Bence idrar testiyle hiç uğraşma. Sonuçta ayın 9unda 15 gördün :) senin şu an koşa koşa kan vermen lazım :))bgn gebelik testleri gelio,cnm. yni siparis ettim. ne olur olmaz
haklisin cnm. cesaretim yok. adet olckmiskm gbi gelio dunden bu,yana ama yok bisiCanım bugün 2 günün geçti, kan testi ver ki artış var mı gör. Bence idrar testiyle hiç uğraşma. Sonuçta ayın 9unda 15 gördün :) senin şu an koşa koşa kan vermen lazım :))
Allahım tüm isteyenlere bir an önce versin canım. İnşallah gelmiştir meleğin, bayram şekerin :)İnşallah bayram hediyesi olur bize çok yorgunum mucizeye ihtiyacım var canım
Garantiye almışsın kendini ama ihtiyacın kalmıcak inşallah canım :)bgn gebelik testleri gelio,cnm. yni siparis ettim. ne olur olmaz
ins cnm hagirlisi olsn saglikla olsundaGarantiye almışsın kendini ama ihtiyacın kalmıcak inşallah canım :)
Canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. Yine de sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap :)haklisin cnm. cesaretim yok. adet olckmiskm gbi gelio dunden bu,yana ama yok bisi
bakalim cnm. of allah yardim etsin hepimize ne zor yarabbimCanım adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. Yine de sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap :)
kuzum kiyamam. rabbim imtihanimizi hafifletsin insallah. obur ay olsn ins saglikli olsun. uzme tatli canini. biliyorum cok zor beklemek. artik helimiz istiyoruz. evimiz sessiz. neselensin istiyoruz ama hayirlisiyla olsn.Cok mutsuzjm dunden beri esime daha soylemedim sonucu hala umut var diyorumhep icimden . İgne oldugumdan beri hamile olarak dusundum kendimi olucak dedim bu sefer. insallah negatif görüp sonra pozitif gorenlerden olurum bende insallah sizlerde pozitif sonuclar alirsiniz
Canım benim sen biraz erken üzülüyosun şu an. Kanda bile henüz çıkmaz 13-14.gün tekrar yaptırırsınCok mutsuzjm dunden beri esime daha soylemedim sonucu hala umut var diyorumhep icimden . İgne oldugumdan beri hamile olarak dusundum kendimi olucak dedim bu sefer. insallah negatif görüp sonra pozitif gorenlerden olurum bende insallah sizlerde pozitif sonuclar alirsiniz
Canım benim sen biraz erken üzülüyosun şu an. Kanda bile henüz çıkmaz 13-14.gün tekrar yaptırırsın
kuzum kiyamam. rabbim imtihanimizi hafifletsin insallah. obur ay olsn ins saglikli olsun. uzme tatli canini. biliyorum cok zor beklemek. artik helimiz istiyoruz. evimiz sessiz. neselensin istiyoruz ama hayirlisiyla olsn.
Canım benim sen biraz erken üzülüyosun şu an. Kanda bile henüz çıkmaz 13-14.gün tekrar yaptırırsın
Aaa 2.çizgi silikse bu iyi bi şey canım. Çünkü iğnenin etkisi geçmişti sende. Ay hadi inşallah güzel haberlerini alalım. Bekle 2-3 gün, sonra kan verirsinKızlar cok sagolun Allah razi olsun dun idrar testimde negatifti simdi yaptim 2.cizgi silik kasiklarimda agri var gogus uclarim agriyor ve bugun kucuk tuvaletiminde rengi acilmis hala umudum var icimden hep hamile oldugum geciyor insallah beklicem 2 gun sonra yine kan vericem Allahim hepimize nasup etsin