- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.241
Benim üçüncü denemem cnm ilk iki denememde bende senin gibiydim çok heyecanlıydım inan hergün test yapıyodumBelkide benim ilk denemem ilk tedavim ondan boyleyim hemeb herşey sonuclansin istiyorum
Canım benim de ilk denemem çok sabırsızlanıyorum ama daha erken o yüzden dayanıyorum. Sen bizi de haberdar et, hayırlı sonuçlar al inşallahBelkide benim ilk denemem ilk tedavim ondan boyleyim hemeb herşey sonuclansin istiyorum
Benim üçüncü denemem cnm ilk iki denememde bende senin gibiydim çok heyecanlıydım inan hergün test yapıyodum
Canım benim de ilk denemem çok sabırsızlanıyorum ama daha erken o yüzden dayanıyorum. Sen bizi de haberdar et, hayırlı sonuçlar al inşallah
Aşırı derecede istiyoruz ve kendimize engel olamıyoruz o yüzden böyle sabırsızızO zaman ilk oldugundan galiba bendemi tuafluk var diyorum.bende
Kız iğnenin kaçıncı günüSenin kaybin var galiba cnm 2.bi uzuntu yasamak istemedigin icinmi.kendini frenliyorsun acaba. bilmiyorum valla surekli test yapiyorum kendimi engelleyemiyorum en iyisi kan vermek dedim bugun 2 kere test yaptim ikiside negatif cikti kanda oyle cikarsa anlicam ki yok genelde adetten 3 hafta sonra belli oluyomus gebelik ama benim adet biteli 2 hafta oldu ama olursa cikar diye dusunuyorum bakalim bilmiyorum kafam karisikti kan verdim bendebilmem artik iyimi kotumu 12 de aricam bakalim bakalim cikmismi diye cnm
cnm senin ignenin kaxinci gunuSenin kaybin var galiba cnm 2.bi uzuntu yasamak istemedigin icinmi.kendini frenliyorsun acaba. bilmiyorum valla surekli test yapiyorum kendimi engelleyemiyorum en iyisi kan vermek dedim bugun 2 kere test yaptim ikiside negatif cikti kanda oyle cikarsa anlicam ki yok genelde adetten 3 hafta sonra belli oluyomus gebelik ama benim adet biteli 2 hafta oldu ama olursa cikar diye dusunuyorum bakalim bilmiyorum kafam karisikti kan verdim bendebilmem artik iyimi kotumu 12 de aricam bakalim bakalim cikmismi diye cnm
Kız iğnenin kaçıncı günü
Kayıptan dolayı değil test yapmamam canım, hatta o zaman hemen anında kopkoyu çıktı çok mutlu olmuştum. Frenlememin sebebi 3 aydır korunmuyoruz ve her ay bata yakın test yapıyorum negatif... bu ay artık tedaviye başladık, sıkıyorum bakalım dişimi.Senin kaybin var galiba cnm 2.bi uzuntu yasamak istemedigin icinmi.kendini frenliyorsun acaba. bilmiyorum valla surekli test yapiyorum kendimi engelleyemiyorum en iyisi kan vermek dedim bugun 2 kere test yaptim ikiside negatif cikti kanda oyle cikarsa anlicam ki yok genelde adetten 3 hafta sonra belli oluyomus gebelik ama benim adet biteli 2 hafta oldu ama olursa cikar diye dusunuyorum bakalim bilmiyorum kafam karisikti kan verdim bendebilmem artik iyimi kotumu 12 de aricam bakalim bakalim cikmismi diye cnm
Kayıptan dolayı değil test yapmamam canım, hatta o zaman hemen anında kopkoyu çıktı çok mutlu olmuştum. Frenlememin sebebi 3 aydır korunmuyoruz ve her ay bata yakın test yapıyorum negatif... bu ay artık tedaviye başladık, sıkıyorum bakalım dişimi.
Senin de biraz erken olabilir şu an kuzum ama tabi az çok bi fikir de verebilir
ck ilginc bi igneler
Negatifler beni 3 ayda çökertti canım. Ondan biraz hevesim kırılmaya başladı. Gerçi şimdi de klomen ve çatlatma iğnesinin faydası olucak mı heyecanı var. İnşallah artık bu ay gelir bebişlerimizAnladim cnm keske senin gibi olabilsem 1 bucuk senedir evliyim her ay test yapiyorum ama yinede akillanmiyorum hic engel olamiyorum kendime
En azindan azindan fikir olur bilmiyorum 11.gunde bile negatif cikip sonra pozitif cikan varmisda yinede yaptirmak istedim olmadi bi kac gun sonra yenilerim bi su sonuc ciksinda[/QUOTE
Negatifler beni 3 ayda çökertti canım. Ondan biraz hevesim kırılmaya başladı. Gerçi şimdi de klomen ve çatlatma iğnesinin faydası olucak mı heyecanı var. İnşallah artık bu ay gelir bebişlerimiz
cnm bende yaptm her test pozitif cikti. banada igne etkisidir dediler. o yuzden sasiriyorm
Ah kıyamam sana. Çok iyi anlıyorum seni, aynen canım aynı şeyleri istiyoruzİnsallah cok adua ettim insallah Rabbim bize evlat nasip eder geceleri bebek aglamasiyla uykusuz kalmak istiyorum artik.
Ah kıyamam sana. Çok iyi anlıyorum seni, aynen canım aynı şeyleri istiyoruz