- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.221
Kesinlikle LezzetliCipetpet çok doğru söylüyo. 2 günde 2 kat artıyo mu onu görmek önemli canım. Sağlıklı bi gebelik 2 günde 2 kat artar maldelmor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bklm gidim yarin ne olckKesinlikle LezzetliCipetpet çok doğru söylüyo. 2 günde 2 kat artıyo mu onu görmek önemli canım. Sağlıklı bi gebelik 2 günde 2 kat artar maldelmor
bi karamsarliga dustum ama bilmiomki cnm delilige vurduruom. takvime gore de 2 gun gecti adet
Kan ver cnm bugun yarin yukselmisse bebis var demek :) uzulme
alistim cnm olmayacak gibi gelio. olursa surpris olck
hayirlisi artik. her sey allahtan cnmOlur kuzum Allahin izniyle bebisin seninledir :)
Git bak görüceksin bebişin seninlea
bklm gidim yarin ne olck
Bende ayın 15-16 sı gibi test yaptırcam canım inşallah vardır bebeklerimizhayirlisi artik. her sey allahtan cnm
ay cnm ins vardir. tekrar eziyet cekmeykz kuzumBende ayın 15-16 sı gibi test yaptırcam canım inşallah vardır bebeklerimiz
cnm,az once baska topiklerden baktim 13. gun bile 0.35 cikan vr. bakalim hayirlisi allahtanGit bak görüceksin bebişin seninle
Evet kuzum öylelerini çok okuyorum ben de. O yüzden diyorum, senin değerin gayet iyi bence, hamilesin gibi hissediyorum. Baksana hala adet de olmuyosuncnm,az once baska topiklerden baktim 13. gun bile 0.35 cikan vr. bakalim hayirlisi allahtan
farzedeyim 2 agustostakide catlatma yine 9 gun yapio bilemedm. beyin firtinasi yapiorum. ellerkm yanio kasinio, goguslerim sis neden bilemedmEvet kuzum öylelerini çok okuyorum ben de. O yüzden diyorum, senin değerin gayet iyi bence, hamilesin gibi hissediyorum. Baksana hala adet de olmuyosun
Tatlım sana zaten 2.kez çatlatma yapmamışlardır eminim. O progesteron içeren bi iğnedir ve hcg içermez. Hadi diyelim çatlatmaydı, bu zamana kadar adet olurdun bence. Ufak ufak belirtilerinde var, bebiş geliyo inşallah :)farzedeyim 2 agustostakide catlatma yine 9 gun yapio bilemedm. beyin firtinasi yapiorum. ellerkm yanio kasinio, goguslerim sis neden bilemedm
Tatlım sana zaten 2.kez çatlatma yapmamışlardır eminim. O progesteron içeren bi iğnedir ve hcg içermez. Hadi diyelim çatlatmaydı, bu zamana kadar adet olurdun bence. Ufak ufak belirtilerinde var, bebiş geliyo inşallah :)
İnşallah canımay cnm ins vardir. tekrar eziyet cekmeykz kuzum
Öyle canım her şeyin hayırlısısaol kuzucm destegin icin bakalim artik isimkz beklemeye kaldi. hayirlisi allahtan
Niye noldu iğne etkisimiymiş oregl olmayi bekleyen kuslar gibiyim
gebelkk hala pozitif cnm. sanki adet olckmks gibi kasiklarim agrio.Niye noldu iğne etkisimiymiş o
Çok normal canım. Benim sonlanan gebeliğimde bata 1 gün kala kasıklarım sızım sızım sızlamıştı. Başka da pek belirtim yoktu, hep adet olucam bugün yarın diye düşündüm ama olmamıştım. Tam bat gününde çift çizgi anında kopkoyu çıkmıştı. Bebiştendir ağrılar :)gebelkk hala pozitif cnm. sanki adet olckmks gibi kasiklarim agrio.
O hamileykende oluyo cnm dinlengebelkk hala pozitif cnm. sanki adet olckmks gibi kasiklarim agrio.