- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.201
Umudunu kaybetme zaten sakın, daha çok erken :)Haklisin cnm forumlari okuyodum pozitif olanlarin bile 12.gunde negatif cikip 15. 16. Gunde Gunde pozitif olanlari varmis umudumu kaybetmice beklicem :)
Ağrı yok da uzun süre oturunca batma gibi oluyoBeni de çatlamış mı diye çağırmadı, progesteron tahlili istemedi. Acaba ben yaptırsa mıydım diye düşünüyorum. Ama çatlamadıysa da şiddetli ağrı yapmaya başlıyomuş kistleşmeye başladığı için. Herhalde çatlamıştır yumurtalarımız
Haftaya canım daha erkenCanım ne zaman kan tahlili yapacaksın?
Yok canım daha geçmedi o yüzden beklemek istiyorumBen olsam artık dayanamazdım. Tahminimce bat günün hatta geçmiş bile olabilir. Test yaptırsana canım
Batmalar hafif ağrılar normal bence canım. Onlar iyi bile :)Ağrı yok da uzun süre oturunca batma gibi oluyo
Anladım o zaman geçsin diye bekle en garantisi zaten canımYok canım daha geçmedi o yüzden beklemek istiyorum
Aynen canım az kaldı zatenAnladım o zaman geçsin diye bekle en garantisi zaten canım
Canım test yapmış mıydın kesin emin misin hamile olmadığına? Valla ben bi soğan suyunu biliyorum, bende hemen işe yarıyo. Başka bi şey bilmiyorum malesefKizlar sanirim bende kist oldu .varmi regl söktürücü bilgisi olan. Ben sabah sogan maydanoz suyu iciyorum öglen kekik suyu aksam tekrardan sogan maydanoz suyu banamisin demedi. Bilgisi olan paylasirsa sevinirim
Canım test yapmış mıydın kesin emin misin hamile olmadığına? Valla ben bi soğan suyunu biliyorum, bende hemen işe yarıyo. Başka bi şey bilmiyorum malesef
Anladım canım. O zaman soğan suyuna devam et bence en etkilisi oDun betahcg yapildi degilmisim.dune kadar regl olucam diye korkuyordum simdi olamicam diye cok yipraniyormys insan.
Sen niye regl olmayı bekliyosun kuzum, bebiş var sende bak netleşicek :)regl olmayi bekleyen kuslar gibiyim
bi karamsarliga dustum ama bilmiomki cnm delilige vurduruom. takvime gore de 2 gun gecti adetSen niye regl olmayı bekliyosun kuzum, bebiş var sende bak netleşicek :)
Yok bence gerçekten hamilesin. Yarın tekrar kan ver canım o zaman zaten kesinleşir artıkbi karamsarliga dustum ama bilmiomki cnm delilige vurduruom. takvime gore de 2 gun gecti adet
Amiin canım ya. İnşallah sen de bir an önce adet ol da yeni döngün başladın ve bu krz müjdeli haberi al inşallahValla kizlar nette araştirdim regl için kimi yerde soğan suyu yaziyor kimi yerde kekik suyu kimi yerde maydanozu kaynat yaziyor.ben bir tencereye 1litre su 1bag maydanoz 4 yemek kaşigi kekik koydum kaynatip iciyorum.insallah sizin boyle bir şeye ihtiyaciniz kalmasin. Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kimsenin kucagi boş kalmasin.amin
14 unde vereyim artik cnmYok bence gerçekten hamilesin. Yarın tekrar kan ver canım o zaman zaten kesinleşir artık
Canım yarın ver ki iki katı yükselmiş mi görmüş ol. Sağlıklı gebelik için iki günde değerin en az iki katı artması gerekiyor çünkü. Zaten ikinci iğne progestan içerikliyse hcg içermediğinden değerin hamile olduğundan 15 çıkmıştır :)14 unde vereyim artik cnm
tamam cnm yarin bakayimCanım yarın ver ki iki katı yükselmiş mi görmüş ol. Sağlıklı gebelik için iki günde değerin en az iki katı artması gerekiyor çünkü. Zaten ikinci iğne progestan içerikliyse hcg içermediğinden değerin hamile olduğundan 15 çıkmıştır :)
İlk 9unda ölçtürdün, şimdi 11inde, sonra 13ünde tekrar ölçtürüp artış takip etmen gerekiyor.