- 15 Mayıs 2018
- 109
- 81
- 46
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.081
Ben 3 tane prediktor almıştım. Pembeler kargodan önce geldi. Gelsin yine de yapicamAynen 50 li paketi insan napar eczanemi açicaz diye düsünüyordum.bayram ertesi siparis versemmi diye düsünmeye basladim
Çok fazla olumsuz olay geçirmişsiniz ama her şeyde vardır bi hayır. Eminim bu uğraşların meyvesini alıcaksınızdır yakındaTeşekkür ederim. Ben biraz talihsizim. 35 yasimda evlendim. Ilk gebeligim erken düşük ve kurtaj oldu. Ikinci gebeligim 4.5 aylik düşük oldu. 3. Gebeligim kimyasal gebelik oldu. Bu da ilk aşılama denemem. Hamile olsam bile dogurana kadar diken üstü. Korkutucu, yorucu. Ama olmamasina da kahrolmuyorum.... Vardir bir sebebi. Öyle olmasi gerekmistir, olmustur diyorum. Kısmet.
O da aklıma geldi canım ama karnımda ağrı yok öyle gaz ağrısı falan, ne olduğunu anlamadım :)Gaz da olabilir o canım başıma gelmişti
Valla kendimi tanıyamıyorum artık sürekli değişik şeyler oluyoO da aklıma geldi canım ama karnımda ağrı yok öyle gaz ağrısı falan, ne olduğunu anlamadım :)
Az kaldı artık açıklığa kavuşur her şey. İşte insan her şeyi hamilelikten olabilir mi diye düşünüyo :)Valla kendimi tanıyamıyorum artık sürekli değişik şeyler oluyo
Bikaç gün daha geçse de ben de yapsam valla özeniyorum sizden :) gerilim olsa da çok heyecanlıSabah olsa da tekrar test yapsam
Şimdi bakabildim, çok dikkatli bakınca incecik bi pembelik var canım. Yarın falan tekrar dene bakalım noluyoKuzlar bunu eve gelince şimdi yaptım çok hafif hayalet bir çizgi görüyorum sizde görüyormusunuz yoksa ben kafayı yedim sanırım:/
Aynen canım yarın tekrsr bir denicem ama iyice umudum tükendi başım ağrıyor artık düşünmekten,düşünmek istemiyorum.Şimdi bakabildim, çok dikkatli bakınca incecik bi pembelik var canım. Yarın falan tekrar dene bakalım noluyo
Aynen vallaAz kaldı artık açıklığa kavuşur her şey. İşte insan her şeyi hamilelikten olabilir mi diye düşünüyo :)
Allah razı olsun canımNe kadar güzel bi karar vermişsin daim olur inşaallah tesettürün
Silik gibi görünen şey bence çizginin yeri sadece hep aynı çünkü
Normalde de olan akıntı vardı sadece benimGünaydin kizlar bu arada dün birsey sormustum.klomeni içtiginiz günlerde akıntiniz oldumu .
15. Günüm canımBugun igneden sonraki kacinci gunün
Benimde sagda hep agri acele etme canim bazi bebisler testte cok gec cikiyor vardir insallah canimİlk idrarla yapmaya üşendim testi sağ kasığım çok ağırıyo :/
Klomenden de kaynaklanıyo lekelenme canım içeriğinde okumuştum ben korkmaGunaydin kizlar aklim cok karisik dun sabah iliskkde leke oldu peceteye silince geliyordu korktum sonra gecti gece 2 damla yine olmus ve sabah peceteye silince simdi hala var adetim 25 agustos korktum ya ne bu simdi yerlesmemi desem yoksa vardida iliski zararmi verdi desem hafif bel agrimda var cok degilbu ay igneli.tedavi oldum yumurta catladi doktor bu aydan umutluydu insallah allahim