- 20 Eylül 2015
- 211
- 122
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.061
Ama çook silik yani olsaydı daha belirgin olurdu diye düşünüyorum bilmiyorum bu artık umut kırıntısı aramak gibi bişeyE
Evet var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çook silik yani olsaydı daha belirgin olurdu diye düşünüyorum bilmiyorum bu artık umut kırıntısı aramak gibi bişeyE
Evet var
Evet. Cok silik. Kıl gibi bir cizgi. Ama benim testimde hicbisey yok. Bekle biraz belirginlesecek mi bakalim.Ama çook silik yani olsaydı daha belirgin olurdu diye düşünüyorum bilmiyorum bu artık umut kırıntısı aramak gibi bişey
Ben hep o testten aliyorum. Genelde güvenlidir ama. Arada oluyor demek ki.Bundan 4 ay once prodictor un erken gebelik testinde kipkirmizi 2.cizgiyi gördüm.bütün hafta sonunu hamileymisim gibi gecirdim.pazartesi beta hcg yapildi 0.1cikti.yani idrar testinde negatif pozitife döner ama pozitif negatife dönmez denirya.bana denk geldi tersi durum.resmen dumur oldum.bu arada testede 20tl falan verdim.
Aynı test beni de kandırdı silik çıktı heyecan yapıp kan verdim 2 çıktıBundan 4 ay once prodictor un erken gebelik testinde kipkirmizi 2.cizgiyi gördüm.bütün hafta sonunu hamileymisim gibi gecirdim.pazartesi beta hcg yapildi 0.1cikti.yani idrar testinde negatif pozitife döner ama pozitif negatife dönmez denirya.bana denk geldi tersi durum.resmen dumur oldum.bu arada testede 20tl falan verdim.bu arada ilk hamileligimde bana hic beta hcg yapilmadi acaba niye
Aynı test beni de kandırdı silik çıktı heyecan yapıp kan verdim 2 çıktı
Teşekkür ederim. Ben biraz talihsizim. 35 yasimda evlendim. Ilk gebeligim erken düşük ve kurtaj oldu. Ikinci gebeligim 4.5 aylik düşük oldu. 3. Gebeligim kimyasal gebelik oldu. Bu da ilk aşılama denemem. Hamile olsam bile dogurana kadar diken üstü. Korkutucu, yorucu. Ama olmamasina da kahrolmuyorum.... Vardir bir sebebi. Öyle olmasi gerekmistir, olmustur diyorum. Kısmet.
Sen zaten 10haftlıkken öğrenmişsin ya direkt kalp atışı duymuşsundur hcg kese görünmeden hamileliğin varlığını tespit etmek için yapılıyor bence.Bundan 4 ay once prodictor un erken gebelik testinde kipkirmizi 2.cizgiyi gördüm.bütün hafta sonunu hamileymisim gibi gecirdim.pazartesi beta hcg yapildi 0.1cikti.yani idrar testinde negatif pozitife döner ama pozitif negatife dönmez denirya.bana denk geldi tersi durum.resmen dumur oldum.bu arada testede 20tl falan verdim.bu arada ilk hamileligimde bana hic beta hcg yapilmadi acaba niye
Aminnn inşaallahÇok mutsuzum hayal kirikligi butun umutlar yerlerde cok olunluydum insallah sonradan pozitif olan kisiler gibi olur bizim testlerimizde
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin 2 senedir her ay umutlarımı yeniden tazeledim soğan kürü incir kürü klomen femera ovitrelle aşılama denemediğim şey kalmadı. bakın bu ay kendiliğinden oldu. inşallah daim olurda devam ederse... Herşey Allah'tan ona inanıyorum.
Ben almıştım hiç işime yaramadı. Dr gitsene yumurta takibi içinkizlar bisey sorcam kullananniz vardir. ovulayon testi siparis vercektim internetten bitmis bayramdan sonra stoga gorcekmis. neyapsam bayramdan sonra da adetimin baslangici 1. gun kabul edersem 14 . gunu olacak bide gelmeside var gec kalir dimi o saatten sonra yapmanin anlami varmi . ya bidahaki aya mi baslamali. 10. ginde baslaniyo diye biliyorum ama . yani kisaca o saatten sonra yapinca faydasi olurmu. baska bi sitedenmi alsam . 20 li yetermi bir ay icin . cunku alacagim cokluydu daha uygundu oyuzden baska siteden 20 li mi alsam. en iysi labouick dimi
TabriklerrKızlar 49,28 çıktı. Çıldıriyim mi napiyim
Ne kadar güzel bi karar vermişsin daim olur inşaallah tesettürünkızlar konu dışı olacak ama hayatımda hamilelik dışında dğeişik bir olay daha oluyor bu ara kapanmaya karar vermiştim ben bu hamilelik olmadan önce. Yarın kapanıyorum :)
Ya gülüyorum halimize. Internetten test alirken 50 lik paket görünce şaşırmistim. Sebebi varmisSabah olsa da tekrar test yapsam
tabiki midem bulanıyo stres yaptım galibaYa gülüyorum halimize. Internetten test alirken 50 lik paket görünce şaşırmistim. Sebebi varmis
Aminnn inşaallah
Ya gülüyorum halimize. Internetten test alirken 50 lik paket görünce şaşırmistim. Sebebi varmis