- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Amin kuzucumAyy aynıyız kuzum ya biz de 1.5yıldır deniyoruz.. ve insan yıpranıyor artık. Tabiki her nasip vaktine esirdir. Rabbim neylerse güzel eyler ama sürekli bunu düşünmek yıpratıyor biziRabbim doldursun bian önce kucağımızı. Hayırlı evlatlar nasip etsin 2mizede tüm isteyenlerede inşallah
Yok kuzum tedavi söylemedi hatta dediki 3 ay kendi haline bırakalım olmazsa 3ay sonra görüşelim dedi ama ben sanırım eğer adet olursam aşılamaya geçmek istycm artıkAmin kuzucumyine olmazsa bu ay ya 1 kez daha denenecek igne ya da rahim filmi cekilecek sana doktorun birswy dedi mi olmazsa sunu yapacagiz falan diye
Ay bilmiyorum şimdi formdanda araştırıyorum kuzum ya bugün daha sık olmaya başladı rahmimin orasına giriyor ağrı. Bazen sağ bazen ol ama genelde rahmimin orayaAyaklarindan usutmus olabilir misin canim ya
Benim hafif belim de var ama oyle birsey olmadi canim ins guzel bir belirtidir kuzum yaAy bilmiyorum şimdi formdanda araştırıyorum kuzum ya bugün daha sık olmaya başladı rahmimin orasına giriyor ağrı. Bazen sağ bazen ol ama genelde rahmimin oraya
Nerde doktora gidiyorsun kuzum hangi sehirde benim doktoruma cok benziyor ben klomen kullandim 3ay kendi haline kaldim simdi igne arti catlatma ignesi yapildiYok kuzum tedavi söylemedi hatta dediki 3 ay kendi haline bırakalım olmazsa 3ay sonra görüşelim dedi ama ben sanırım eğer adet olursam aşılamaya geçmek istycm artık
Kayseri acıbadem hastanesi kuzum sen kime gidiyorsunNerde doktora gidiyorsun kuzum hangi sehirde benim doktoruma cok benziyor ben klomen kullandim 3ay kendi haline kaldim simdi igne arti catlatma ignesi yapildi
Valla adet olursam şaşırmaaBenim hafif belim de var ama oyle birsey olmadi canim ins guzel bir belirtidir kuzum ya
Ben sakarya da beyhekime gidiyorum kuzumKayseri acıbadem hastanesi kuzum sen kime gidiyorsun
Ben de oyle aman napalim vardir bi hayir canini sıkma kuzum benim arkadasimin 5 6sene sonra olduValla adet olursam şaşırmaa
Kuzum bak aynı bu arkadaşın tarif ettiği gibii sancımm çok şiddetli oluyo ama kısa sürüyor. Ayy lütfen geblikten olsunnnBen sakarya da beyhekime gidiyorum kuzum
Günlerde geçmek bilmiyorrrrBen de oyle aman napalim vardir bi hayir canini sıkma kuzum benim arkadasimin 5 6sene sonra oldu
Ay canim ya insallah yaKuzum bak aynı bu arkadaşın tarif ettiği gibii sancımm çok şiddetli oluyo ama kısa sürüyor. Ayy lütfen geblikten olsunnn
Evet yaGünlerde geçmek bilmiyorrrr
Vallahii çocuğu için insan neler yapmaz kiii 92 liyim kuzumm ve 6 Nisan doğum günümmmYaaa nasil istiyorsun dwmi normalde kendin olsa hic dikkat etmessn insallah rabbim nasip eder kuzum 28yasinda misin
Yarın erken gebelik yapayım bide kuzum ay lütfen o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin bize inşAy canim ya insallah yabaksana lekelenme de bencw olma olasiligi yuksek ya erken gebelik testi yap bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?