• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım cümlemize sende iğne mi yaptırdın
Evet iğne yaptırmıştım. Klomen vs kullanmadım doktorum garanti olmadı için iğne yapalım dedi.
Tek yumurtam vardı boyutunu bilmiyorum kaçtı.
Bir de gynositol kullanmamı önermişti doktorum 20 li ondan kullandım

Evet iğne yaptırmıştım. Klomen vs kullanmadım doktorum garanti olmadı için iğne yapalım dedi.
Tek yumurtam vardı boyutunu bilmiyorum kaçtı.
Bir de gynositol kullanmamı önermişti doktorum 20 li ondan kullandım
Hımm peki sonuç ne oldu kaçıncı gün

Hımm peki sonuç ne oldu kaçıncı gün
İğneyi 27 Nisan 22:00 gibi yaptırmıştım. 2 önce yani 13 gün pozitif olduğunu öğrendim🙏🏼 Bugün yine test verdim. Çok şükür artmış.
Benim yalnız iğne olduğum gün çatlamak üzereydi

İğneyi 27 Nisan 22:00 gibi yaptırmıştım. 2 önce yani 13 gün pozitif olduğunu öğrendim🙏🏼 Bugün yine test verdim. Çok şükür artmış.
Benim yalnız iğne olduğum gün çatlamak üzereydi
Hayırlı olsun canım inş sağ salim kucağına da alırsın benim doktor 2 seferdir erken vuruyor sıkıntı orda yaptığı işlem hiç içime sinmedi geçen sene 1 tane vurdurdum onda tutmuştu ama o farklı Bi doktordu

Hayırlı olsun canım inş sağ salim kucağına da alırsın benim doktor 2 seferdir erken vuruyor sıkıntı orda yaptığı işlem hiç içime sinmedi geçen sene 1 tane vurdurdum onda tutmuştu ama o farklı Bi doktordu
Çok teşekkür ederim🙏🏼 İnşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏼🙏🏼
Kaçta vurduruyor acaba? Benim tahmini 24 üstüydü. 14 mm iken gitmiştim daha sonra 1 hafta sonrasına çağırmıştı ve o gün iğne vuruldum

Çok teşekkür ederim🙏🏼 İnşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏼🙏🏼
Kaçta vurduruyor acaba? Benim tahmini 24 üstüydü. 14 mm iken gitmiştim daha sonra 1 hafta sonrasına çağırmıştı ve o gün iğne vuruldum
1 ay öncekinde 18 mm ken geliştirme iğnesi yaptı 2 gün sonra bayağı gelişmiş çatlayacak durumda dedi vurdu 36 saat sonra ilişki dedi bu ay da 18 mm ken çatlatma iğnesi vurdu yine 36 saat sonra dedi ikisi de tutmadı geçen sene 12 mmken gittim 4 gün sonraydı sanırım iğneyi vur 12 saat sonra ilişki demişti ve o tutmuştu

1 ay öncekinde 18 mm ken geliştirme iğnesi yaptı 2 gün sonra bayağı gelişmiş çatlayacak durumda dedi vurdu 36 saat sonra ilişki dedi bu ay da 18 mm ken çatlatma iğnesi vurdu yine 36 saat sonra dedi ikisi de tutmadı geçen sene 12 mmken gittim 4 gün sonraydı sanırım iğneyi vur 12 saat sonra ilişki demişti ve o tutmuştu
Çok bilmiyorum kaç olması gerektiğini ama doktorun içinize sinmesi çok önemli. Ben de 3 ay başka doktorla vakit kaybettim. Değiştirdim doktorumu ilk aydan nasip oldu🙏🏼 Elbet onlar vesile oluyorlar sadece herşey Allahtan ama psikoloji de inanmak da çok önemli

Çok bilmiyorum kaç olması gerektiğini ama doktorun içinize sinmesi çok önemli. Ben de 3 ay başka doktorla vakit kaybettim. Değiştirdim doktorumu ilk aydan nasip oldu🙏🏼 Elbet onlar vesile oluyorlar sadece herşey Allahtan ama psikoloji de inanmak da çok önemli
Psikolojim normal değil zaten 9 ay önce erken doğum yapıp oğlumu kaybettiğim için doğru düzgün doktora da henüz denk gelmedim onun için doktor değiştirmedim bu ay zaten kendi kararımla ara verdim gitmedim hastaneye dinleneyim bu ay geçen kocaman Bi kistim oluştu zaten bu ay ne oldu o konu da da fikrim yok 🤷‍♀️

Psikolojim normal değil zaten 9 ay önce erken doğum yapıp oğlumu kaybettiğim için doğru düzgün doktora da henüz denk gelmedim onun için doktor değiştirmedim bu ay zaten kendi kararımla ara verdim gitmedim hastaneye dinleneyim bu ay geçen kocaman Bi kistim oluştu zaten bu ay ne oldu o konu da da fikrim yok 🤷‍♀️
Çok geçmiş olsun:(( Ben de 1 yıl önce kayıp yaşadım ama ay geçtikçe daha zor:(( Cinsiyetine kadar bilip hayaller kuruyorsun kolay değil ki:(( inşallah ahirette şefaatçiniz olsun🙏🏼
inşallah bundan sonra sağlıkla kucağına almak nasip olur. Ne zaman hazır hissedersen iyi bir doktorla süreci devam ettiririsn

Çok geçmiş olsun:KK43:( Ben de 1 yıl önce kayıp yaşadım ama ay geçtikçe daha zor:KK43:( Cinsiyetine kadar bilip hayaller kuruyorsun kolay değil ki:KK43:( inşallah ahirette şefaatçiniz olsun🙏🏼
inşallah bundan sonra sağlıkla kucağına almak nasip olur. Ne zaman hazır hissedersen iyi bir doktorla süreci devam ettiririsn
Bizim 5 buçuk aylıktı başından beri sorunluydu zaten hamileliğim ama doğum ani oldu aynen gün geçtikçe hafifleyeceğine daha ağırlaşıyor Allah Bi daha yaşatmasın bunları 🤲 ilk aydan beri istiyorum ama hazır değilmişim demk ki

Canım ben yeni evlenmiştim hatta 1 aydır korunuyordum. Sonra düzenli olan adetim olmadı doktora gittim. Asla hakkımı helal etmem doktora bana sen pkosun ve asla doğal yolla gebe kalamazsın falan diye ukela ukela konuştu. Düşünsene yeni evlenmişin hemüz çocuk düşünmüyosun ama adam resmen odadan kovacak gibi pişkin pişkin bunu söylüyor hemşiresi bile dedi ki hocam öyle demeseydiniz falan dedi düşün. Sonra benim hep bilinç altım benim çocuğum olmuyck diye oluştu o adam yüzünden. Çok ağlamıştım ki ben çocukları çok severim hep yakınlarımın çocuklarını ben büyütmüşümdür.4kere klomen kullandım. 5 kere femera+klomen+çatlatma iğnesi. Sonra kistlerim oluştu hap kaynaklı bi kaç ya onlardan dolayı tedavilerim iptal edildi. Sonra 4-5 ay kendi halimizde devam ettik. Sonra eşimin testine bakıldı. İleri hareketliliği düşüktü ama çokta ciddi değil demişti doktorumuz. Sonra femera denedim geçen ay yine olumsuz oldu. Bu ayda 15gün gonal f 75mm vurundum sağda 2 adet biri 18.5 diğeri 17mm yumurtalarım oluştu. Ve 21 mart öğlen 12de çatlatma iğnesini vurdum bekliyorum işte😊
Ben bunu 18 yaşında ilk kez yalnız çarşıya gidip ilk kez doktor kontrolüme kendi başına yaptığımda yaşamıştım ultrasyonla bakıp sen pcosun kilolu sun hemen evlen yoksa çocuğun olmaz diyip yollamıştım kapıda çocuk aklı çöktüm yere ağlıyorum sonra içeri girip doktor az önce bana bunları mı dedi demiştim evet canım dedi sonra kiminle sevgili olsam çocuğum olmazsa naparsın ilerde diye sormaya başladım hey gidi günler hatta eşime bile sevgili iken ben pck hastasıyım belki tedavi gerekir belki olmaz istersen başkası ile gelecek düşün demiştim kafama kazınan acı 😓

Back