- 4 Mart 2021
- 21
- 29
- 38
- 38
İnşallah güzel haberlerini alırız senin de ve çatlatma iğnesi macerası yaşayan herkesinyaa cok güzel geçmiştir kan testide yaptır canımm bnmde öyle pozitif cıkar insallah
inşallah ayy ilk iğne vurulmanızmıydı bnm ilk de ondan merak ettimİnşallah güzel haberlerini alırız senin de ve çatlatma iğnesi macerası yaşayan herkesin
Bende 6 aydır deniyorum 24 mart iğne günüm belirtiniz varmıkızlar bnde 22 martta iğne vuruldum bugun 8 gün sabırsızlanıyorum doktorum 12 .gün test yapabilirsin dedi ilk iğne vuruluşum 6 aydır deniyoruz insallah hamişş kalırız canlar
Aa gözünğz aydın kacıncı klomen denemesiydi test yapana kadar belirtileriniz nelerdiHeyecandan sabahın köründe test yaptımbugün 14. Gün ve pozitif biraz belirgin hatta. Ben 11 ve 12. günlerde de pozitif görmüştüm ama dediğim gibi aldatıcı olabiliyor. artık 14. Günde de iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Klomen ve çatlatma iğnesine inanıyorum arkadaşlar
İlk günler 2 yada 3 gün kasıklarım cok agrıdı simdide gögüs uclarım cok sızlıyor 9 gün bugun 11 ve 12. Gün gün test yapıcam insallahBende 6 aydır deniyorum 24 mart iğne günüm belirtiniz varmı
Test yap canim artik bence igne etkisi gecmistirKuzum hiç olmadı ilk defa eskidende akıntım hep beyaz olurdu anlamadım ben gördüğümde kurumuştu bi de
Kuzum benimde bi umudum gitti ya şimdi baktım bi kaç yerde de kist olmuş birinin öyle kahverengi gibi bi akıntı gelmişte onu okuyunca umudum gittiTest yap canim artik bence igne etkisi gecmistirbenim karin agrim son hiz devam arada kasik batmalarim oluyor bulantim dune gore daha iyi ama aci su falan geliyor midemden ben kendimden cok umutlu degilim ama sen pozitifsin gibi insallah
Belli de olmaz canim bekleyelim bakalim doktora ne zaman gideceksinKuzum benimde bi umudum gitti ya şimdi baktım bi kaç yerde de kist olmuş birinin öyle kahverengi gibi bi akıntı gelmişte onu okuyunca umudum gitti
inşallah ayy ilk iğne vurulmanızmıydı bnm ilk de ondan merak ettim
Benim 2. Denememdi ilkinde de tuttu ama çok stresli bi dönemdeydim kimyasal gebelik oldu düşük yaşadım. Bu sefer 11.12. günde de pozitif gördüm. Bgn 14 te daha belirgin. Cuma günü kan vericem. Belirtiler göğüslerim açıyo ve 2 gün önce kasıklarımda kasılmalar hissettim. Ama ikisi de kendimi dinlediğim için yoksa çok bişey hissetmedim.Aa gözünğz aydın kacıncı klomen denemesiydi test yapana kadar belirtileriniz nelerdi
anladım canımm cok şükür çok sevindim bende güzel haberler alırım insallah bnde 2 tane test alıcam 11. ve 12 gün yapıcam bakalım pazarteside hastaneye giderimBenim 2. Denememdi ilkinde de tuttu ama çok stresli bi dönemdeydim kimyasal gebelik oldu düşük yaşadım. Bu sefer 11.12. günde de pozitif gördüm. Bgn 14 te daha belirgin. Cuma günü kan vericem. Belirtiler göğüslerim açıyo ve 2 gün önce kasıklarımda kasılmalar hissettim. Ama ikisi de kendimi dinlediğim için yoksa çok bişey hissetmedim.
dediğim gibi klomen başarılı bir ilaç bence bu konuda
Adet olursam gdcm canım. Bi yerde okumuştum iğnenin etkisi 10-günden sonra geçiyormuş. Ve kasık ağrıları devam ederse, bebek olabilirmişBelli de olmaz canim bekleyelim bakalim doktora ne zaman gideceksin
canım hayırlı olsunnnBenim 2. Denememdi ilkinde de tuttu ama çok stresli bi dönemdeydim kimyasal gebelik oldu düşük yaşadım. Bu sefer 11.12. günde de pozitif gördüm. Bgn 14 te daha belirgin. Cuma günü kan vericem. Belirtiler göğüslerim açıyo ve 2 gün önce kasıklarımda kasılmalar hissettim. Ama ikisi de kendimi dinlediğim için yoksa çok bişey hissetmedim.
dediğim gibi klomen başarılı bir ilaç bence bu konuda
100de 100 yanılmıyorsunnnnEki Görüntüle 2813691
11. 12. Ve son 14. Gün . giderek koyulaştığı için yanılmıyorumdur diye düşünüyorum
Ay insallah kuzum ya insallah biri de bana dun aksam yazdi ben 1aylik hamileyim hala adet olacakmisim gibi agrilarim var diyeAdet olursam gdcm canım. Bi yerde okumuştum iğnenin etkisi 10-günden sonra geçiyormuş. Ve kasık ağrıları devam ederse, bebek olabilirmişumudu kaybetmek yok
En çok şu ilaçla sabır taşı olan bizlere dua ediyorum zaten100de 100 yanılmıyorsunnnnhayırlı olsun tekrardan canım inan çok sevindimm, hayırlısıyla keseyi falanda gör inş bize de çok dua et
Sen önceki günler hiç test yaptın mı peki negatif hiç gördün müHeyecandan sabahın köründe test yaptımbugün 14. Gün ve pozitif biraz belirgin hatta. Ben 11 ve 12. günlerde de pozitif görmüştüm ama dediğim gibi aldatıcı olabiliyor. artık 14. Günde de iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Klomen ve çatlatma iğnesine inanıyorum arkadaşlar
yok öncesinde yapmamıştım. ama öncesinde iğne etkisi vardır ilk 10 gün yine pozitif çıkardı diye düşünüyorumSen önceki günler hiç test yaptın mı peki negatif hiç gördün mü
Peki senin belirtin varmı şuan özellikle göğüs uclarında agrıyok öncesinde yapmamıştım. ama öncesinde iğne etkisi vardır ilk 10 gün yine pozitif çıkardı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?