Ben iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyortest yaptınız mı
Bende yarın 10. Gün olacak iğneden sonra acaba diyorum kan versem miBen iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyor
Ben dayanamayıp verdim sonuç 1.72 benim tüm umutlarım o sonucu görünce bitti fakat doktor ısrarla Bekle hala günün var yükselebilir dediBende yarın 10. Gün olacak iğneden sonra acaba diyorum kan versem mi
Yükselebilir bencede sizinBen dayanamayıp verdim sonuç 1.72 benim tüm umutlarım o sonucu görünce bitti fakat doktor ısrarla Bekle hala günün var yükselebilir dedi
bugün iğnenin 7. günü ve hala test yapmadım açıkçası korkuyorum o yüzden test almıyorum bile. kasık ve göğüs agrım devam ediyo fakat yine de cesaret edemiyorum.Ben iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyorb
Test yapma çünkü 10. Gününe kadar hatta sonrası bile bende pozitif çıktı cok kafa karıştırıyor tavsiyem kan vermen olur 12. Gidip kan verinbugün iğnenin 7. günü ve hala test yapmadım açıkçası korkuyorum o yüzden test almıyorum bile. kasık ve göğüs agrım devam ediyo fakat yine de cesaret edemiyorum.
umarım dayanabilirim.Test yapma çünkü 10. Gününe kadar hatta sonrası bile bende pozitif çıktı cok kafa karıştırıyor tavsiyem kan vermen olur 12. Gidip kan verin
Kaç değer çıktı pekiEvet benim9. Gün mesela pozitif çıktı
Sadece gebelik testi yaptım evdeKaç değer çıktı peki
Benimde 18.61. çıktı doktorlar bilemiyor sizce hamilemiyiz kiBen iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyor
Değerin cok iyi kacıncı günün değeri bu inşallah pozitif gibi duruyor caaanımmBenimde 18.61. çıktı doktorlar bilemiyor sizce hamilemiyiz ki
Degerin guzel bbencede canim ignenin etkisi gecmis olmali hcg yi takip et iki katina cikarsa zaten senin is tamam Alllahin izniyleBenimde 18.61. çıktı doktorlar bilemiyor sizce hamilemiyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?