Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kyzstc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
22
16
18
33
merhaba Kizlar,
22 mm tek yumurta femara ve ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrasında gün aşırı bir hafta ilişki ile başlayan göğüs ve kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası başlayan hamilelik belirtilerini hatırlayan varsa yazabilir mi?
teşekkürler.

İğne hcg hormonundan oluşuyor. Her belirtiyi yapar. Aldırmayınız. 2 hafta sonrasında oluşan belirtileti önemseyiniz.

test yaptınız mı
Ben iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyor

Bende yarın 10. Gün olacak iğneden sonra acaba diyorum kan versem mi

bugün iğnenin 7. günü ve hala test yapmadım açıkçası korkuyorum o yüzden test almıyorum bile. kasık ve göğüs agrım devam ediyo fakat yine de cesaret edemiyorum.

bugün iğnenin 7. günü ve hala test yapmadım açıkçası korkuyorum o yüzden test almıyorum bile. kasık ve göğüs agrım devam ediyo fakat yine de cesaret edemiyorum.
Test yapma çünkü 10. Gününe kadar hatta sonrası bile bende pozitif çıktı cok kafa karıştırıyor tavsiyem kan vermen olur 12. Gidip kan verin

Peki birsey soracağım benim çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günde adete 5 gün kalıyor hangi tarihte adet olunuyor

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Benimde 18.61. çıktı doktorlar bilemiyor sizce hamilemiyiz ki

Kizzzlaaaar aradigim topic burdaymis yaaa . Merabalar. Bende 6 martta igne olmustum test yapsammi yapmasammi bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…