Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 3,5 yıllık evliyim 2 senedir deniyoruz olmuyor. 2 sene önce 2 kere çatlatma iğnesi olmuştum. Fakat olmadı yumurtalarımda ve hormonlarımda sıkıntı yok. Çok düzenli adet oluyorum. 26 günü geçmiyor. Geçen hafta perşembe günü farklı bir dokora gittim ve adetimin bittiği gündü 13 mm yumurtam vardı pazartesi 20,50 olmuştu erken yumurtladığımı soyledi otrivelle iğne verdi. Akşam 10 da yapacaksın salı çarşamba perşembe ilişki dedi. Herhangi bir saat soylemedi. Bir öncekinde 24 ve 36. saatler önemli demişti doktor. İğneyi olduktan sonra salı günü çok fazla bel agrım oldu daha önce olmamıştı ve sürekli uykum geldi. o kadar umutsuzumki bu seferde hüsran olacakmış gibi geliyor inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Insallah kuzum insallah bende de dogruduzgun akinti yoktu biraz biraz baslamis boyle beyazla sari arasi gibi
Kuzum iyi bişey bu
Benimde farkettim de kasık ağrım ağır bişey kaldırdığım zaman, ani hareketlerde ve çok ayakta durduğum zaman giriyor şiddetli ağrı 5sn falan sürüyo ama 15-20dk da bi giriyo. Neden acaba ya oturunca bişey yok aama

Kuzum ben de bu ay her gunumu farkli yasiyorum igneden mi anlamadim sabah karnim cok agriyordu gecip ara ara agriyor yine ama simdi de midem bulanmaya basladi agir kaldirma canim zaten dikkat et ne olur ne olmaz

Kuzum ben de bu ay her gunumu farkli yasiyorum igneden mi anlamadim sabah karnim cok agriyordu gecip ara ara agriyor yine ama simdi de midem bulanmaya basladi agir kaldirma canim zaten dikkat et ne olur ne olmaz
Ay vallahi ben kisttende korkuyorum bi yandan kuzum ya inş öyle kist falan değildir inş Çektiğimiz sancılara değsin. Bu arada bol bol “ya halik ya bari ya müsavvir celle cellehu” çek kuzum aklına geldikçe

Ay vallahi ben kisttende korkuyorum bi yandan kuzum ya inş öyle kist falan değildir inş Çektiğimiz sancılara değsin. Bu arada bol bol “ya halik ya bari ya müsavvir celle cellehu” çek kuzum aklına geldikçe
Anlami cok guzelmis bilmiyordum tesekkur ederim kuzumrabbim ol deyince olur ins bizim de bu ay olur kuzucuminsallah degildir sen gonlunu ferah tut canim⚘

Kızlar merhaba 23 martta çatlatma iğnesi vuruldum ben de. 2.çocuk için.
Bugün 10.günüm.dün dr. Randevum vardı yumurtaların çatlamış güzel dedi. Dün 9.günümdü test yaptım 2.çizgi 10 dk içinde çıktı.
Akşam eve gidince tekrar test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu anlamadım.
Çatlatma iğnesinden bu yana beyaz akıntım devam ediyor.
2 3 gün önce de kasıklarımda seğirme hissettim.
Doktorum test yapma 2 hafta sonra gel kam testi yapacağız dedi.2 tane yumurtam vardı. Rahim kalınlığı da iyi dedi
Beklemedeyim

Bende aynı gün çatlatma iğnesi vurulup dün doktora gittim banada dün baktı çok güzel dedi. Ama bir veya ikinci günü dedi onu anlayamadım bende dayanamayıp bugün test yaptım çok çok silik çıktı . İnşallah güzel sonuçlar alırız

Adet olursan 1 ya da 2. Günü gel demiştir belki bana öyle dedi

Herkese merhaba arkadaşlar bende ayın 25 ında çatlatma iğnesi oldum bekliyorum erken gebelik testini catlatmadan sonra en erken ne zaman yapabiliriz acaba

Anlami cok guzelmis bilmiyordum tesekkur ederim kuzumrabbim ol deyince olur ins bizim de bu ay olur kuzucuminsallah degildir sen gonlunu ferah tut canim⚘
Kuzum test yaptım ama ışıkta flaşla falan görülebilecek kadar çoook silik bi çizgi gördüm. Ama umudum kalmadı. O hayali çizgilerden çok çektim güvenmiyorum bakalım yarın sabah varsa koyulaşır. Bu arada 1 haftadır da uyku düzenim mahvolduu geç yatsam erken kalkıyorum saat 6gibi ya da gece 3kere uyanıyorum tuvalete gün içinde hep uykulu geziyorum

Eklentiler

• EEEF2437-E7B3-45BA-A738-376EC8306EFB.jpeg
    270 KB · Görüntüleme: 90
Adet gunumuzu bekleyelim bakalim kuzum vok umutlanmadan umudumuzu da kaybetmeden benim de agrim oluyor ara ara bana gore sen de daha cok belirti var benim uykum faln hic etkilenmedi sadece 1saat erken uyudugum icin yarim saat once sabah kendi kendime uyaniyorumbakalim ne olacak benim 14.gunum bugun adet gunumu bekleyecek olursam daha 10gun var ama takvime gore 6sinda olmam lazim yani 4gun sonra catlatma ignesine gore 14unden sonra bikac gun icinde nasip artik sıkma canini kuzum

Kzum ya benim sancılar fena. Sürekli değil ama şiddetli girip çıkıyo çok korkuyorum şimdi girecek ağrı diye bekliyorum resmen doktoruma yazdım artık kistten çok korkuyorum. Çok halsiz bırakıyor sancı beni nefesim kesiliyo o 5saniye dE

Eee doktorun ne dedi kuzum ya benim de oluyor ama dayanamayacagim kadar degil sabah kalkinca oluyor eger ki tuvalete cikmazsam tutarsam oluyor ve 5 6 gibi aksam 10a kadar oluyor ama adet sancisi gibi benimki .Doktorun cagirir belki canim bugun

Eee doktorun ne dedi kuzum ya benim de oluyor ama dayanamayacagim kadar degil sabah kalkinca oluyor eger ki tuvalete cikmazsam tutarsam oluyor ve 5 6 gibi aksam 10a kadar oluyor ama adet sancisi gibi benimki .Doktorun cagirir belki canim bugun
Daha yazmadı kuzum yeni yarım saat önce yazdım dedim hocam napayım geleyim mi yoksa ne önerirsiniz dedim. Benim doktorun baya yoğun geç yazar sanırım akşama doğru falan

Bende 22martta igne yaptim kendime ne zaman yapicaksin testi? Ben cokta umitli deyilim degerlendirmeyi iyi yapamadim igneden onceki gece birde igneden 2gun sonra oldu. Napsam test yapsammi
BEN DE İĞNEMİ 22 MARTTA OLDUM VAR MI BİR GELİŞME SİZDE BEN DÜN TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI

Daha yazmadı kuzum yeni yarım saat önce yazdım dedim hocam napayım geleyim mi yoksa ne önerirsiniz dedim. Benim doktorun baya yoğun geç yazar sanırım akşama doğru falan
Anladim kuzucum ama lekelenmen oldu devami gelmedi bu benim aklimi kurcaliyor digerlerinde boyle oluyor muydu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…