- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Çok heyecanlandım şu sancılardan kuzum yaa umutlandım bi nedense umarım kist faln değildirBakalim ne olacak kuzucum heyecanla bekliyorum ikimizinkini de
Insallah kuzum insallahÇok heyecanlandım şu sancılardan kuzum yaa umutlandım bi nedense umarım kist faln değildir
bnde ilknur hanıma gidiyorum :)Ben sakarya da beyhekime gidiyorum kuzum
Kuzum iyi bişey buInsallah kuzum insallahbende de dogruduzgun akinti yoktu biraz biraz baslamis boyle beyazla sari arasi gibi
Kuzum ben de bu ay her gunumu farkli yasiyorum igneden mi anlamadim sabah karnim cok agriyordu gecip ara ara agriyor yine ama simdi de midem bulanmaya basladiKuzum iyi bişey bu
Benimde farkettim de kasık ağrım ağır bişey kaldırdığım zaman, ani hareketlerde ve çok ayakta durduğum zaman giriyor şiddetli ağrı 5sn falan sürüyo ama 15-20dk da bi giriyo. Neden acaba ya oturunca bişey yok aama
Ay vallahi ben kisttende korkuyorum bi yandan kuzum ya inş öyle kist falan değildir inşKuzum ben de bu ay her gunumu farkli yasiyorum igneden mi anlamadim sabah karnim cok agriyordu gecip ara ara agriyor yine ama simdi de midem bulanmaya basladiagir kaldirma canim zaten dikkat et ne olur ne olmaz
Anlami cok guzelmis bilmiyordum tesekkur ederim kuzumAy vallahi ben kisttende korkuyorum bi yandan kuzum ya inş öyle kist falan değildir inşÇektiğimiz sancılara değsin. Bu arada bol bol “ya halik ya bari ya müsavvir celle cellehu” çek kuzum aklına geldikçe
Bende aynı gün çatlatma iğnesi vurulup dün doktora gittimKızlar merhaba 23 martta çatlatma iğnesi vuruldum ben de. 2.çocuk için.
Bugün 10.günüm.dün dr. Randevum vardı yumurtaların çatlamış güzel dedi. Dün 9.günümdü test yaptım 2.çizgi 10 dk içinde çıktı.
Akşam eve gidince tekrar test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu anlamadım.
Çatlatma iğnesinden bu yana beyaz akıntım devam ediyor.
2 3 gün önce de kasıklarımda seğirme hissettim.
Doktorum test yapma 2 hafta sonra gel kam testi yapacağız dedi.2 tane yumurtam vardı. Rahim kalınlığı da iyi dedi
Beklemedeyim
Adet olursan 1 ya da 2. Günü gel demiştir belki bana öyle dediBende aynı gün çatlatma iğnesi vurulup dün doktora gittimbanada dün baktı çok güzel dedi. Ama bir veya ikinci günü dedi onu anlayamadım bende dayanamayıp bugün test yaptım çok çok silik çıktı . İnşallah güzel sonuçlar alırız
Ben işten gelince test yaptım bişey çıkmadıAdet olursan 1 ya da 2. Günü gel demiştir belki bana öyle dedi
Kuzum test yaptım ama ışıkta flaşla falan görülebilecek kadar çoook silik bi çizgi gördüm. Ama umudum kalmadı. O hayali çizgilerden çok çektim güvenmiyorumAnlami cok guzelmis bilmiyordum tesekkur ederim kuzumrabbim ol deyince olur ins bizim de bu ay olur kuzucum insallah degildir sen gonlunu ferah tut canim⚘
Adet gunumuzu bekleyelim bakalim kuzum vok umutlanmadan umudumuzu da kaybetmeden benim de agrim oluyor ara ara bana gore sen de daha cok belirti var benim uykum faln hic etkilenmedi sadece 1saat erken uyudugum icin yarim saat once sabah kendi kendime uyaniyorumKuzum test yaptım ama ışıkta flaşla falan görülebilecek kadar çoook silik bi çizgi gördüm. Ama umudum kalmadı. O hayali çizgilerden çok çektim güvenmiyorumbakalım yarın sabah varsa koyulaşır. Bu arada 1 haftadır da uyku düzenim mahvolduu geç yatsam erken kalkıyorum saat 6gibi ya da gece 3kere uyanıyorum tuvalete gün içinde hep uykulu geziyorum
Kzum ya benim sancılar fena. Sürekli değil ama şiddetli girip çıkıyo çok korkuyorum şimdi girecek ağrı diye bekliyorum resmen doktoruma yazdım artık kistten çok korkuyorum. Çok halsiz bırakıyor sancı beni nefesim kesiliyo o 5saniye dEAdet gunumuzu bekleyelim bakalim kuzum vok umutlanmadan umudumuzu da kaybetmeden benim de agrim oluyor ara ara bana gore sen de daha cok belirti var benim uykum faln hic etkilenmedi sadece 1saat erken uyudugum icin yarim saat once sabah kendi kendime uyaniyorumbakalim ne olacak benim 14.gunum bugun adet gunumu bekleyecek olursam daha 10gun var ama takvime gore 6sinda olmam lazim yani 4gun sonra catlatma ignesine gore 14unden sonra bikac gun icinde nasip artik sıkma canini kuzum
Eee doktorun ne dedi kuzum ya benim de oluyor ama dayanamayacagim kadar degil sabah kalkinca oluyor eger ki tuvalete cikmazsam tutarsam oluyor ve 5 6 gibi aksam 10a kadar oluyor ama adet sancisi gibi benimki .Doktorun cagirir belki canim bugunKzum ya benim sancılar fena. Sürekli değil ama şiddetli girip çıkıyo çok korkuyorum şimdi girecek ağrı diye bekliyorum resmen doktoruma yazdım artık kistten çok korkuyorum. Çok halsiz bırakıyor sancı beni nefesim kesiliyo o 5saniye dE
Daha yazmadı kuzum yeni yarım saat önce yazdım dedim hocam napayım geleyim mi yoksa ne önerirsiniz dedim. Benim doktorun baya yoğun geç yazar sanırım akşama doğru falanEee doktorun ne dedi kuzum ya benim de oluyor ama dayanamayacagim kadar degil sabah kalkinca oluyor eger ki tuvalete cikmazsam tutarsam oluyor ve 5 6 gibi aksam 10a kadar oluyor ama adet sancisi gibi benimki .Doktorun cagirir belki canim bugun
BEN DE İĞNEMİ 22 MARTTA OLDUM VAR MI BİR GELİŞME SİZDE BEN DÜN TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTIBende 22martta igne yaptim kendime ne zaman yapicaksin testi? Ben cokta umitli deyilim degerlendirmeyi iyi yapamadim igneden onceki gece birde igneden 2gun sonra oldu. Napsam test yapsammi
Anladim kuzucum ama lekelenmen oldu devami gelmedi bu benim aklimi kurcaliyor digerlerinde boyle oluyor muydu hicDaha yazmadı kuzum yeni yarım saat önce yazdım dedim hocam napayım geleyim mi yoksa ne önerirsiniz dedim. Benim doktorun baya yoğun geç yazar sanırım akşama doğru falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?