Ya ins dogumgunu hediyesi olur kuzum sanaVallahii çocuğu için insan neler yapmaz kiii 92 liyim kuzumm ve 6 Nisan doğum günümmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ins dogumgunu hediyesi olur kuzum sanaVallahii çocuğu için insan neler yapmaz kiii 92 liyim kuzumm ve 6 Nisan doğum günümmm![]()
Insallah kuzum insallahYarın erken gebelik yapayım bide kuzum ay lütfen o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin bize inş![]()
Ay inşallah kuzum ya tam doğum günüme netleşmiş olacak olursa eğerrrYa ins dogumgunu hediyesi olur kuzum sanaben 89luyum bak sevinmelisin 3yas daha avantajlisin benden
![]()
Bence guzel bir hediye olacak sana hayatinda hic bir hediyenin yerine tutamayacak kadar guzelAy inşallah kuzum ya tam doğum günüme netleşmiş olacak olursa eğerrr![]()
Ayyy inşallah yavrum 2mizde alalım güzel sonuç hediye gibi inşBence guzel bir hediye olacak sana hayatinda hic bir hediyenin yerine tutamayacak kadar guzel![]()
Canın daha önce test yapmışmıydınn. Ben bi çatlatma iğnesi yaptığımda 12. Gün etkisi geçmişti. Bu ay 9.gün tamamen geçti iğnenin etkisi. 8.-9. Günlerde negatif gördüysen hamile olma olasılığım yüksek. Eğer görmediysen iğne etkiside olabilirMerhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 Mart'ta da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdirböyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum
![]()
Merhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 marttada ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdirböyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum
Ben birde ovulasyon testi yapıyordum siliklesene kadar devam etmek istedim bugün o silikleşti bence etkisini yok etti gebelik testinde 8.gun yaptım ozamanda pozitifti ozaman birazdaha belirgindiCanın daha önce test yapmışmıydınn. Ben bi çatlatma iğnesi yaptığımda 12. Gün etkisi geçmişti. Bu ay 9.gün tamamen geçti iğnenin etkisi. 8.-9. Günlerde negatif gördüysen hamile olma olasılığım yüksek. Eğer görmediysen iğne etkiside olabilir
Canım yarın ya da 2 gün sonra tekrarla koyuşalırsa vardırBu şekilde testlerde
Tamam canım tekrarlayim çok teşekkür ederim ama 9. Ve 10. Gün kiasik göğüs bel ağrısı normalmiCanım yarın ya da 2 gün sonra tekrarla koyuşalırsa vardır
Normal canım bende yaşadım benim negatifti bugün(11.günüm) hala yaşıyorum göğüs ağrısı bel ağrısı, belki gebeliktendir inşTamam canım tekrarlayim çok teşekkür ederim ama 9. Ve 10. Gün kiasik göğüs bel ağrısı normalmi
Allah'ım inşallah gebeliktendir . İnşallah hepimiz güzel haberler alırızNormal canım bende yaşadım benim negatifti bugün(11.günüm) hala yaşıyorum göğüs ağrısı bel ağrısı, belki gebeliktendir inş![]()
Mide yanmasi oluyor mu canim sen deAyyy inşallah yavrum 2mizde alalım güzel sonuç hediye gibi inş
Kuzum var mide yanmasıda ama benim midem zaten rahatsız ülser vardı bende o yüzden belirtiden saymıyorum onu. Mide ağrım çok oluyorMide yanmasi oluyor mu canim sen de
Anladim canim ben hala cok susuyorum resmen agzim bogazim kuruyorKuzum var mide yanmasıda ama benim midem zaten rahatsız ülser vardı bende o yüzden belirtiden saymıyorum onu. Mide ağrım çok oluyor
Ay evet bende öyleyim ve ben hiç bu kadar su tüketmezdim kuzum ya deli gibi su içiyorum hayatımda ilk kezAnladim canim ben hala cok susuyorum resmen agzim bogazim kuruyor
Bakalim ne olacak kuzucum heyecanla bekliyorum ikimizinkini deAy evet bende öyleyim ve ben hiç bu kadar su tüketmezdim kuzum ya deli gibi su içiyorum hayatımda ilk kez