• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 Mart'ta da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdir 🥰🙈 böyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum 🙄

Merhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 Mart'ta da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdir 🥰🙈 böyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum 🙄
Canın daha önce test yapmışmıydınn. Ben bi çatlatma iğnesi yaptığımda 12. Gün etkisi geçmişti. Bu ay 9.gün tamamen geçti iğnenin etkisi. 8.-9. Günlerde negatif gördüysen hamile olma olasılığım yüksek. Eğer görmediysen iğne etkiside olabilir

Merhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 marttada ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdir 🥰🙈 böyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum

Canın daha önce test yapmışmıydınn. Ben bi çatlatma iğnesi yaptığımda 12. Gün etkisi geçmişti. Bu ay 9.gün tamamen geçti iğnenin etkisi. 8.-9. Günlerde negatif gördüysen hamile olma olasılığım yüksek. Eğer görmediysen iğne etkiside olabilir
Ben birde ovulasyon testi yapıyordum siliklesene kadar devam etmek istedim bugün o silikleşti bence etkisini yok etti gebelik testinde 8.gun yaptım ozamanda pozitifti ozaman birazdaha belirgindi

Bu şekilde testlerde

Eklentiler

• IMG_20210401_133401.jpg
    IMG_20210401_133401.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 139
Ya kızlar bende pazartesi günü ikinci otrivelle iğnemi vurulacağim doktorum 6 kere yapma sansimiz var bu igneli tedavide dedi ama bazi doktorlar bu tedaviyi 2 kere falan uygulayıp sonra devam etmiyormuş. Yada 1 ay uygulayıp 1 ay dinlendiriyorlarmiş. Yoksa kist yapıyormuş. Duydunuz mu daha önce hiç böyle bisey? Ya inşallah kist falan olmaz ya aşırı moralim çöktü

Tamam canım tekrarlayim çok teşekkür ederim ama 9. Ve 10. Gün kiasik göğüs bel ağrısı normalmi
Normal canım bende yaşadım benim negatifti bugün(11.günüm) hala yaşıyorum göğüs ağrısı bel ağrısı, belki gebeliktendir inş😊

Birde dün doktora gittim çatlamış mi diye bakmak için çağırmıştı doktor . Çok güzel dedi baktı . Ama 1 veya 2 gün dedi onu anlamadım artık beraberlik olmasın dedi . Folik asit yazdı bunu kullan dedi

Back