- 29 Mart 2021
- 38
- 7
- 1
- 32
bu erken gebelik testimi acaba 20 tl lik yoksa 5 tl ye var onumu aldınız hangisini almak gerekir sizceEki Görüntüle 2813691
11. 12. Ve son 14. Gün . giderek koyulaştığı için yanılmıyorumdur diye düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu erken gebelik testimi acaba 20 tl lik yoksa 5 tl ye var onumu aldınız hangisini almak gerekir sizceEki Görüntüle 2813691
11. 12. Ve son 14. Gün . giderek koyulaştığı için yanılmıyorumdur diye düşünüyorum![]()
Days comford erken gebelik testi bu internetten almıştım.bu erken gebelik testimi acaba 20 tl lik yoksa 5 tl ye var onumu aldınız hangisini almak gerekir sizce
Canim bugun test yapacak misinAdet olursam gdcm canım. Bi yerde okumuştum iğnenin etkisi 10-günden sonra geçiyormuş. Ve kasık ağrıları devam ederse, bebek olabilirmişumudu kaybetmek yok
![]()
Amin kuzumm aminn inşallahAy insallah kuzum ya insallah biri de bana dun aksam yazdi ben 1aylik hamileyim hala adet olacakmisim gibi agrilarim var diyerabbim insallah bu mutlulugu yasatir bizlere de
Kuzum yaptım ben 6.günden beri yapıyorum zatenCanim bugun test yapacak misin
Anladim kuzucum adet olacak gibi misin peki ben korkudan hala yapamadim bugun 13.gun haftasonu yapcam adet olmazsamKuzum yaptım ben 6.günden beri yapıyorum zatenama negatif
bak atayım sana. Umudum kırılmadı değil ama yinede bekliyorum
Kuzum valla tamda öyleyim 3 gündür adet olacak gibiyim ağrı giriyor 5dk sancı sonra geçiyor bazen böyle batma gibi oluyor. Bende ne yalan söyleyim negatif çıkınca sabah korkmaya başladım adet olcm diyeAnladim kuzucum adet olacak gibi misin peki ben korkudan hala yapamadim bugun 13.gun haftasonu yapcam adet olmazsam
1 2 gun gecikme yapabiluyormus adet kuzum ben de senin gibiyim gogus hassasiyetin var mi insallah olmayizKuzum valla tamda öyleyim 3 gündür adet olacak gibiyim ağrı giriyor 5dk sancı sonra geçiyor bazen böyle batma gibi oluyor. Bende ne yalan söyleyim negatif çıkınca sabah korkmaya başladım adet olcm diye![]()
Kuzumm ayın 13 ünden beri var hassasiyetim dokunamıyorum göğsüme ay lütfen olmayalımmm1 2 gun gecikme yapabiluyormus adet kuzum ben de senin gibiyim gogus hassasiyetin var mi insallah olmayiz![]()
Ins canimKuzumm ayın 13 ünden beri var hassasiyetim dokunamıyorum göğsüme ay lütfen olmayalımmmBu sefer güzel haber alalım inş
Kuzum hiç belirtisi olmayanlarda hamile oluyoooIns canimbende de o yok mesela
![]()
Bence sen hamilesinnn bak görIns canimbende de o yok mesela
![]()
Icime hic oyle dogmuyo biliyor musun karin agrim adet gibi insallah dedigin gibi olur canim benimBence sen hamilesinnn bak gör
Ay inşallah canım yaaa yok kuzum o gün oldu bittiIcime hic oyle dogmuyo biliyor musun karin agrim adet gibi insallah dedigin gibi olur canim benimsenin kahvemsi akintin devam mi
beraber guz3l haberler verelim ya
![]()
Kan testi yaptiracak misin kuzum ben de oyle ya inan ki hep aklimdasn acaba diyorum pozitif mi falanAy inşallah canım yaaa yok kuzum o gün oldu bittiAnlamadım o neydi
seninkini duysam inan kendim gibi çok mutlu olcm
![]()
Canım pazartesi yaptırırım herhalde bi testte görmek istiyorum hayali bile çizgi görsem yaptırırımKan testi yaptiracak misin kuzum ben de oyle ya inan ki hep aklimdasn acaba diyorum pozitif mi falan![]()
Evet ama tek cizgi korkumdan moralim bozulursa da pazar bozulsun diye bekliyorumCanım pazartesi yaptırırım herhalde bi testte görmek istiyorum hayali bile çizgi görsem yaptırırımama görmezsem yaptırmam adeti beklerim ya da koyulaşmasını cumartesi 13.günüm olacak o gün çıkar büyük ihtimal varsa. Aslında sen bile yapsam çıkabilir bugün 13.günün
Siz ne zamandır deniyodunuz canımmEvet ama tek cizgi korkumdan moralim bozulursa da pazar bozulsun diye bekliyorum![]()
1.5sene canim 2.5senedir evliyiz sizSiz ne zamandır deniyodunuz canımm
Ayy aynıyız kuzum ya biz de 1.5yıldır deniyoruz.. ve insan yıpranıyor artık. Tabiki her nasip vaktine esirdir. Rabbim neylerse güzel eyler ama sürekli bunu düşünmek yıpratıyor bizi1.5sene canim 2.5senedir evliyiz siz