• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• D3C189E7-60AC-4063-9DC4-E001112C6337.jpeg
    D3C189E7-60AC-4063-9DC4-E001112C6337.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 96D3FC59-21AA-4909-8435-35F6E28B3642.jpeg
    96D3FC59-21AA-4909-8435-35F6E28B3642.jpeg
    113,8 KB · Görüntüleme: 110
Anladim kuzucum adet olacak gibi misin peki ben korkudan hala yapamadim bugun 13.gun haftasonu yapcam adet olmazsam
Kuzum valla tamda öyleyim 3 gündür adet olacak gibiyim ağrı giriyor 5dk sancı sonra geçiyor bazen böyle batma gibi oluyor. Bende ne yalan söyleyim negatif çıkınca sabah korkmaya başladım adet olcm diye 😔

Kuzum valla tamda öyleyim 3 gündür adet olacak gibiyim ağrı giriyor 5dk sancı sonra geçiyor bazen böyle batma gibi oluyor. Bende ne yalan söyleyim negatif çıkınca sabah korkmaya başladım adet olcm diye 😔
1 2 gun gecikme yapabiluyormus adet kuzum ben de senin gibiyim gogus hassasiyetin var mi insallah olmayiz 🙏

Icime hic oyle dogmuyo biliyor musun karin agrim adet gibi insallah dedigin gibi olur canim benim🙏senin kahvemsi akintin devam mi 🙈beraber guz3l haberler verelim ya🥰
Ay inşallah canım yaaa yok kuzum o gün oldu bitti🤷🏼‍♀️ Anlamadım o neydi😂 seninkini duysam inan kendim gibi çok mutlu olcm🤩

Kan testi yaptiracak misin kuzum ben de oyle ya inan ki hep aklimdasn acaba diyorum pozitif mi falan 🙈
Canım pazartesi yaptırırım herhalde bi testte görmek istiyorum hayali bile çizgi görsem yaptırırım🤣 ama görmezsem yaptırmam adeti beklerim ya da koyulaşmasını cumartesi 13.günüm olacak o gün çıkar büyük ihtimal varsa. Aslında sen bile yapsam çıkabilir bugün 13.günün

Canım pazartesi yaptırırım herhalde bi testte görmek istiyorum hayali bile çizgi görsem yaptırırım🤣 ama görmezsem yaptırmam adeti beklerim ya da koyulaşmasını cumartesi 13.günüm olacak o gün çıkar büyük ihtimal varsa. Aslında sen bile yapsam çıkabilir bugün 13.günün
Evet ama tek cizgi korkumdan moralim bozulursa da pazar bozulsun diye bekliyorum🙈

1.5sene canim 2.5senedir evliyiz siz
Ayy aynıyız kuzum ya biz de 1.5yıldır deniyoruz.. ve insan yıpranıyor artık. Tabiki her nasip vaktine esirdir. Rabbim neylerse güzel eyler ama sürekli bunu düşünmek yıpratıyor bizi😔 Rabbim doldursun bian önce kucağımızı. Hayırlı evlatlar nasip etsin 2mizede tüm isteyenlerede inşallah🙏🏼

Back