Orucsan bişey olmaz bence sıvı almıyoruz yaÖyle düşünme canım inşallah vardır bende test aldım geldim biraz düşüneyim de yapmaya karar verecem bide sabah ilk idrarımı yaptım
13. Gün bugün çıkarmıki kanda veremedim zatenOrucsan bişey olmaz bence sıvı almıyoruz ya
Çıkar canım %90 zaten bugün ne çıkarsa yarın dönmez hadi yapta çıkarsa gidip hemen kan verirsin13. Gün bugün çıkarmıki kanda veremedim zaten
Ne yaptın test mi yapıyon ne13. Gün bugün çıkarmıki kanda veremedim zaten
Ne yaptın test mi yapıyon ne
Kaset test aldım ama ucuz olanlardan yapınca haber verecem canım benÇıkar canım %90 zaten bugün ne çıkarsa yarın dönmez hadi yapta çıkarsa gidip hemen kan verirsin
Hadi yap da ben sonucu almadan seni de öğrenelimKaset test aldım ama ucuz olanlardan yapınca haber verecem canım ben
Nasıl merak ettim senin sonucu benimki aklıma gelmiyor seninki geliyor daha çıkmadı benim sonuçKaset test aldım ama ucuz olanlardan yapınca haber verecem canım ben
Kuzum ben kaygı hastasıyım bende kendimi yedim ama o korkular tutuyor beni bi cesaret etsem yapsam kurtulsamBenim negatif çıktı 3.79. Gün
Canım 3.7 negatif evet ama yükselebilir ya bu değer bence ben senin doktora çok şaşırdım vallaBenim negatif çıktı 3.79. Gün
Yap canım zaten bugün neyse yarın da oKuzum ben kaygı hastasıyım bende kendimi yedim ama o korkular tutuyor beni bi cesaret etsem yapsam kurtulsam
Sağlık olsun adetliyken gel dediCanım 3.7 negatif evet ama yükselebilir ya bu değer bence ben senin doktora çok şaşırdım valla
Sağlık olsun adetliyken gel dedi
Sağlık olsun adetliyken gel dedi
Yaptım canım negatifYap canım zaten bugün neyse yarın da o
Kaç dakika sonraki sonuç bu benim sabah ki bekledikçe koyulaşmıştı ama burdan yok gibi görünüyor yarında beklede bari adet olmazsan kan ver çıkmamış olabilirYaptım canım negatif
Canım bu değer yükselebilir sen 4 gün sonra falan yine kan verBenim negatif çıktı 3.79. Gün
Sanmıyorum canım ya doktor sağlık olsun olmamış dedi zaten bekleyeceğim mecbur adet tarihime kadarCanım bu değer yükselebilir sen 4 gün sonra falan yine kan ver
Dünkü nasıldı ki10. Günesime gore dünkünden daha belirginmiş Allahım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?