- 4 Mart 2021
- 21
- 29
- 38
- 38
Benim 11 ve 12. Günler de pozitif çıkmıştı erken gebelik testlerim. 14. Gün daha belirgin pozitifti. Ama sanırım erken dölllenmeydi çünkü regl günüm kan verdiğimde beta 430 çıktı. Yani herkeste bu kadar yüksek olmayabilir o sebeple 14. Gün en net sonuç derim.11 ve 12 günde yaptığınızda testiniz be çıkmıştı 14 günde ne çıktı acaba?
Sen sonra tekrar test yaptın mı ni arkadaşın 140 gibi bişey çıkmış doktor demiş bu kadar yüksek olmaz 2 gün sonra tekrar test var yükseliyormu diye benimde dün 122 çıktı pazartesi tekrar vericem kanBenim 11 ve 12. Günler de pozitif çıkmıştı erken gebelik testlerim. 14. Gün daha belirgin pozitifti. Ama sanırım erken dölllenmeydi çünkü regl günüm kan verdiğimde beta 430 çıktı. Yani herkeste bu kadar yüksek olmayabilir o sebeple 14. Gün en net sonuç derim.
Canım sen yanlış Anladın doktor iğnenin etkisi o kadar olmaz demek istedi çıkan değer iyi demek istediSen sonra tekrar test yaptın mı ni arkadaşın 140 gibi bişey çıkmış doktor demiş bu kadar yüksek olmaz 2 gün sonra tekrar test var yükseliyormu diye benimde dün 122 çıktı pazartesi tekrar vericem kan
Hıı iyi ozamanCanım sen yanlış Anladın doktor iğnenin etkisi o kadar olmaz demek istedi çıkan değer iyi demek istedi
Sen oruç tutuyormusunCanım sen yanlış Anladın doktor iğnenin etkisi o kadar olmaz demek istedi çıkan değer iyi demek istedi
Merhaba benim de tek yumurta, 2.kez çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra ki 10.günüm bugün biraz kasık ağrım vardı. Doktorum acele edip test yapma iğne etkisiyle pozitif çıkabilir demişti, açıkçası bende umutlanmak istemiyorum bekleyeceğim. Sizin ne oldu durum,unarım güzel sonuç olmuştur.merhaba Kizlar,
22 mm tek yumurta femara ve ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrasında gün aşırı bir hafta ilişki ile başlayan göğüs ve kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası başlayan hamilelik belirtilerini hatırlayan varsa yazabilir mi?
teşekkürler.
Kaçıncı gün yaptırmıştınız testiCanım sen yanlış Anladın doktor iğnenin etkisi o kadar olmaz demek istedi çıkan değer iyi demek istedi
14. Gün yaptım canımKaçıncı gün yaptırmıştınız testi
Hımm bende erken yaptınız sandım doktor öyle deyince beni iğne yapılan günü sayarsak 9. Gün çağırdı teste14. Gün yaptım canım
Hadi hayırlısı canım 9 erken gibi ama sanki doktor daha iyi bilir tabi amaHımm bende erken yaptınız sandım doktor öyle deyince beni iğne yapılan günü sayarsak 9. Gün çağırdı teste
Aynen hcg nin yüksekliğine bakacak herhalde zaten güne kadar fazla değer kalmaz vucütta yoksa çok erken en az 3 gün daha beklemek lazımdıHadi hayırlısı canım 9 erken gibi ama sanki doktor daha iyi bilir tabi ama
Anladım inşAllah olur canım ilk deneme mi pekiAynen hcg nin yüksekliğine bakacak herhalde zaten güne kadar fazla değer kalmaz vucütta yoksa çok erken en az 3 gün daha beklemek lazımdı
Hayır 2 aydır vuruluyorum bu ikinci geçen sene bu zamanlar Bi kere vuruldum ilk deneme de tuttu ama 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptımAnladım inşAllah olur canım ilk deneme mi peki
Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin canım çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin sağlıcaklaHayır 2 aydır vuruluyorum bu ikinci geçen sene bu zamanlar Bi kere vuruldum ilk deneme de tuttu ama 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptım9 aydır her ay oldu mu diye düşünmekten yoruldum artık İnş tutar da bizim evimize de melek girer
Aynen canım inş Allah ım kimseyi mahrum bırakmasın hayırlı sağlıklı eksiksiz noksansız evlatlar nasip etsinRabbim en hayırlı şekilde nasip etsin canım çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla
Anladım cnm bnmde bi arkadş 11 gün yapmışta negatif çıkmış dönmez heralde pozitife artık 3 yumurtası vardı o kdrda umutlanmıştıkBenim 11 ve 12. Günler de pozitif çıkmıştı erken gebelik testlerim. 14. Gün daha belirgin pozitifti. Ama sanırım erken dölllenmeydi çünkü regl günüm kan verdiğimde beta 430 çıktı. Yani herkeste bu kadar yüksek olmayabilir o sebeple 14. Gün en net sonuç derim.
Ayyy aynı durum bende de var sırtım ağrıdı gece genelde akşamları ateşim çıkıyor göğüslerim ağrıyor ama böyle sanki iç taraftaki kemiklerimdr ağrıyor benimde aklıma korona geldi 2 aydır evden çıkmıyorum ama ben yürüyüş hariç ondada koruyorum kendimi eşimde koruyor bilemedim aşırı halsizlik oluyor akşamları artıyor amaYarın teste gideceğim ama dünden beri hiç halim yok ben korona oldum diye düşünüyorum eşim hamilelik olabilir diyor her yerim ağrıyor sahur da ateşim çıktı şuan dünkü kadar değil ama hamilelikte bu kadar ağrı olmaz herhalde Bi de zaten çok erken dün beyaz akıntım vardı ama bugün devam eder mi bilmiyorum
Dün öğleden sonra başladı kol bacak sırtım ağrıdı gece de burnum akmaya başladı geri sahura kalkınca dizim çok ağrıdı ateşim de çıktı şimdi sadece boyun kökümde ağrı var diğer yerler sızlıyor Bi de boğazım dolmuş eşim hamilelikten başka ihtimal vermiyor ama cuma günü üst komşumla aynı ortamda bulunduk dün kadında virüs çıkmışAyyy aynı durum bende de var sırtım ağrıdı gece genelde akşamları ateşim çıkıyor göğüslerim ağrıyor ama böyle sanki iç taraftaki kemiklerimdr ağrıyor benimde aklıma korona geldi 2 aydır evden çıkmıyorum ama ben yürüyüş hariç ondada koruyorum kendimi eşimde koruyor bilemedim aşırı halsizlik oluyor akşamları artıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?