Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileliğe dair de hiç Bi belirtim yok zaten ne göğüs dolgunluğu ne ağrısı daha çok adet gibi geliyor bana

canım bilemedim şimdi komşunda çıktıysa inşallah geçmemiştir size bende burun akıntısı yok sadece o dediklerim canım inşallah hamileliktendir bende üzüldüm ya

Hamileliğe dair de hiç Bi belirtim yok zaten ne göğüs dolgunluğu ne ağrısı daha çok adet gibi geliyor bana
Herkeste bir olmazmış canım belirtiler bazısıda göğsüm hiç ağrımadı diyor kaç gün var adet tarihine

canım bilemedim şimdi komşunda çıktıysa inşallah geçmemiştir size bende burun akıntısı yok sadece o dediklerim canım inşallah hamileliktendir bende üzüldüm ya
İnş canım sadece 1 gün o da mesafemiz vardı ama hiç hayra alemet değil belirtiler şimdi akıntım da kirlileşmeye başlamış zaten tam beyaz değil dün gibiydi bugün hem katı hem krem rengi umutlar git gide azalıyor yarın test günü ama boşa gidiyorum

Herkeste bir olmazmış canım belirtiler bazısıda göğsüm hiç ağrımadı diyor kaç gün var adet tarihine
Bugün iğnenin 8. Günü en az 6 gün var benim 2. Gebelik olacak olursa öbüründe de iğne kullanmıştım onda tüm belirtiler vardı ama

Öyle düşünme canım ilk denemen miydi iğneyi senin de dua edecem senin için inşallah bulaşmamıştır canım

Bugün iğnenin 8. Günü en az 6 gün var benim 2. Gebelik olacak olursa öbüründe de iğne kullanmıştım onda tüm belirtiler vardı ama
Canım daha varmış ama umudunu kaybetme inşallah tekrar anne olmayı nasip eder Rabbim sana

Öyle düşünme canım ilk denemen miydi iğneyi senin de dua edecem senin için inşallah bulaşmamıştır canım
Yok geçen sene 1 tane kullandım tuttu ama 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptım bu sene de bu ikinci iğnem geçen ay yumurtamın teki kist olmuştu bu ay nasıl olursa artık

Merhaba hanımlar bugün adetimin 13.günü..Yumurta takibi için doktora gittim ve yumurta olmadığını söyledi.

Bu aya özel bir durum olabilir dedi.4 ay üst üste kullandığım famera ve çatlatma iğnesine bağlı olabilirmiş.

Hormonlarım düzgün, adetlerim düzenli, AMH çok iyi.

Daha önce benzer durum yaşayan var mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Yok geçen sene 1 tane kullandım tuttu ama 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptım bu sene de bu ikinci iğnem geçen ay yumurtamın teki kist olmuştu bu ay nasıl olursa artık
İnşâAllâh bu ay sağlıklı yumurtan olur canım Rabbim sağlıklı bi şekilde o duyguyu tekrar yaşatsın sana

Eee ne zaman test yapıyorsun senin bence vardı göğüs ağrın falan da varmış akıntı falan var mı Bi de olursa ilk gebelik mi olacak
14. Gün yap dedi doktorum canım o yüzden bekliyorum varsada yoksa da kesin çıksın diye hem akıntım arada oluyor canım ama bilemiyorum evet kuzum olursa inşallah ilk 2 yıldır bekliyorum

14. Gün yap dedi doktorum canım o yüzden bekliyorum varsada yoksa da kesin çıksın diye hem akıntım arada oluyor canım ama bilemiyorum evet kuzum olursa inşallah ilk 2 yıldır bekliyorum
O zaman şöyle diyeyim ilk gebeliklerde belirti daha çok veriyor göğüs damarım belli olmuştu benim Bi de göbek çizgisi var ya dikine olan o belirmişti beyaz mı akıntın şuan da kanda çıkar ya bende 12. Gündü sanırım kanamam vardı evde test yapmıştım silik çıkmıştı kan testini de 14. Gün vermiştim 167.5 çıkmıştı

9. Gün testim şimdi de kana gideceğim İnş burdaki gibi pozitif çıkar da yüzüm gülerek gelirim

Eklentiler

• IMG_20210504_094513.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 69
9. Gün testim şimdi de kana gideceğim İnş burdaki gibi pozitif çıkar da yüzüm gülerek gelirim
Ayyy inşallah vardır kuzum erken diyorlar daha ama 9. Güne felan belkide değildir inşallah bebişin senledir kan tahlilin çıkınca da haber ver valla merak ettim ben hala bekliyorum kendime şaşıyorum

Ayyy inşallah vardır kuzum erken diyorlar daha ama 9. Güne felan belkide değildir inşallah bebişin senledir kan tahlilin çıkınca da haber ver valla merak ettim ben hala bekliyorum kendime şaşıyorum
Beni de doktor çağırmasa bu işlere kalkışmazdım da işte ne bileyim ilk defa bu kadar heyecansız gidiyorum üzülmekten korkuyorum

Beni de doktor çağırmasa bu işlere kalkışmazdım da işte ne bileyim ilk defa bu kadar heyecansız gidiyorum üzülmekten korkuyorum
Öyle düşünme canım inşallah vardır bende test aldım geldim biraz düşüneyim de yapmaya karar verecem bide sabah ilk idrarımı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…