Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ustteki dun alttaki bugun bugun olan biraz bekledi gerci
Evet bugünki daha belirgin gözüküyor dünki daha çok beklemiş canım 12. Güne kadar yapmaya devam mı edeceksin yoksa kan mı vereceksin acaba bugün kan versen senin kaç çıkardı benim 9. Gün 3.7 çıktı

Yarinda boyle cikarsa persembe kan vermeyi dusunuyorm evet ben sizin testide gordum simdi ya testte bisey var ya sonucta anlamadm erken gebelik testleri bile bu kadarcik degeri gosteremez sizin yaptiginiz test normal gebelik testi hemde ama 9. Gune gore cok erken cagirmis doktorunuz sasirdim degeriniz yukseledebilir

Aynen erken çağırdı niye bu kadar erken çağırdınız dedim bazen erken çıkabiliyor dedi ya benim iğne pazartesi yapıldı benim fark ettiğime göre perşembe günü çatladı yumurta eee zaten perşembe günü senin 12. Gün oluyor kesin sonuç olur

Oyle bi cevap mi olur cok sacma yani butun doktorlar ignenin 12 gun etkisi var diyor beni 14. Gun cagirdi hatta bence siz umudunuzu cokta kaybetmeyin insallaaaaaahhh 2 gun sonra falan degeriniz cok artar

Oyle bi cevap mi olur cok sacma yani butun doktorlar ignenin 12 gun etkisi var diyor beni 14. Gun cagirdi hatta bence siz umudunuzu cokta kaybetmeyin insallaaaaaahhh 2 gun sonra falan degeriniz cok artar
Yok canım artmaz artık çünkü benim kesin adet belirtilerim var onlardan biri kalçada sivilce çıkması şuan çıktı bile komik bu da umutlanma deyip duruyor vucudum

Yok canım artmaz artık çünkü benim kesin adet belirtilerim var onlardan biri kalçada sivilce çıkması şuan çıktı bile komik bu da umutlanma deyip duruyor vucudum
Adet belirtileriyle ayni oluyo diyor herkes ama tabi kendi vucudunuzu daha iyi tanirsiniz Allahım isteyen hak eden herkese evlat nasip etsin insallaaaah bu ay yoksa bile bidahaki ay insallah pozitif olur

Adet belirtileriyle ayni oluyo diyor herkes ama tabi kendi vucudunuzu daha iyi tanirsiniz Allahım isteyen hak eden herkese evlat nasip etsin insallaaaah bu ay yoksa bile bidahaki ay insallah pozitif olur
İnş canım 3 aydır bayağı takip ediyorum doğru çıkıyor

Ne yaptın bugün yaptın mı test

Evet bugunde silik cikti kan vardim 2.5 cikti doktor ortada dedi 2 gun sonra tekrar yap dedi ama ben pazartesi kendi doktoruma gidecegim kismet
11. Gün müydü bugün dünkü yaptığına göre koyumuydu bugün ki testin

Hımm tekrar verirsen yükselir İnş

Canım birebir aynısını yaşadım ya

Ben hala gebe kalamadım canım rahim filmi çekindim 12 nisan da ama hala tık yok
Olacağına inan kuzum benimde 11.gunumdu negatif evde yaptığım test. Ama bu gebelik her ne kadar insan vücudunda oluşsa da bu bir yaratma işidir. Yaratan da Allah'tan başkası değil biz sadece elimizden geleni yapmakla çare aramakla yükümlüyüz. Ölümün saati olduğu gibi doğumun da saati var ve dua edip beklicez. Biliyorum çok zor benim bir de dış gebeliğim var çok zor ve yıpratıcı bir süreçti ama geçti umut insanın herşeyi umudunu kaybetme. Benim kuzenime normal yolla olursa özürlü olur dediler kaç tane normal yolla düşüğü oldu 4 5 yıl kaç kez tüp bebek denediler tutmadı. Sonra bıraktı Allah'ın verdiğine razı olup normal yoldan denicem dedi sapasağlam 4 yaşında kızı var şimdi hiç beklemediğin anda veriyor Rabbim yeter ki istemekten vazgeçme. Zamanı geldiğinde korunurken bile hamile kalıyor insanlar Allah engel tanımaz ol derse olur olmaz diye bir şey yok

Sonucunuz ne oldu? Ne kadar tuhaf bir cevap vermiş. İğneden sonra 15 gün bekleyen doktorlar bile varken 9 da çağırıp çıkan sonuca kısmet değilmiş demek çok tuhaf. Daha döllenme bile kaç gün olmuş ki doğru sonuç versin

Negatif oldu canım 15. Gün adet oldum zaten bugün 3. Günüm kısmet değilmiş ne diyelim ya değer 3.7 değil de 10-15 çıkabilirdi doktor o yüzden öyle deyip geçti

Negatif oldu canım 15. Gün adet oldum zaten bugün 3. Günüm kısmet değilmiş ne diyelim ya değer 3.7 değil de 10-15 çıkabilirdi doktor o yüzden öyle deyip geçti

hayırlısı olsun inşallah. Rabbim nasip ettiğinde sağlıkla nasip etsin en güzel zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…