Ustteki dun alttaki bugunDünkü nasıldı ki
Evet bugünki daha belirgin gözüküyor dünki daha çok beklemiş canım 12. Güne kadar yapmaya devam mı edeceksin yoksa kan mı vereceksin acaba bugün kan versen senin kaç çıkardıUstteki dun alttaki bugunbugun olan biraz bekledi gerci
Yarinda boyle cikarsa persembe kan vermeyi dusunuyormEvet bugünki daha belirgin gözüküyor dünki daha çok beklemiş canım 12. Güne kadar yapmaya devam mı edeceksin yoksa kan mı vereceksin acaba bugün kan versen senin kaç çıkardıbenim 9. Gün 3.7 çıktı
Aynen erken çağırdı niye bu kadar erken çağırdınız dedim bazen erken çıkabiliyor dedi ya benim iğne pazartesi yapıldı benim fark ettiğime göre perşembe günü çatladı yumurta eee zaten perşembe günü senin 12. Gün oluyor kesin sonuç olurYarinda boyle cikarsa persembe kan vermeyi dusunuyormevet ben sizin testide gordum simdi ya testte bisey var ya sonucta anlamadm erken gebelik testleri bile bu kadarcik degeri gosteremez sizin yaptiginiz test normal gebelik testi hemde ama 9. Gune gore cok erken cagirmis doktorunuz sasirdim degeriniz yukseledebilir
Oyle bi cevap mi olur cok sacma yani butun doktorlar ignenin 12 gun etkisi var diyor beni 14. Gun cagirdi hattaAynen erken çağırdı niye bu kadar erken çağırdınız dedim bazen erken çıkabiliyor dedi ya benim iğne pazartesi yapıldı benim fark ettiğime göre perşembe günü çatladı yumurta eee zaten perşembe günü senin 12. Gün oluyor kesin sonuç olur
Yok canım artmaz artık çünkü benim kesin adet belirtilerim var onlardan biri kalçada sivilce çıkması şuan çıktı bileOyle bi cevap mi olur cok sacma yani butun doktorlar ignenin 12 gun etkisi var diyor beni 14. Gun cagirdi hattabence siz umudunuzu cokta kaybetmeyin insallaaaaaahhh 2 gun sonra falan degeriniz cok artar
Adet belirtileriyle ayni oluyo diyor herkes ama tabi kendi vucudunuzu daha iyi tanirsinizYok canım artmaz artık çünkü benim kesin adet belirtilerim var onlardan biri kalçada sivilce çıkması şuan çıktı bilekomik bu da umutlanma deyip duruyor vucudum
İnş canım 3 aydır bayağı takip ediyorum doğru çıkıyorAdet belirtileriyle ayni oluyo diyor herkes ama tabi kendi vucudunuzu daha iyi tanirsinizAllahım isteyen hak eden herkese evlat nasip etsin insallaaaah bu ay yoksa bile bidahaki ay insallah pozitif olur
Ne yaptın bugün yaptın mı testYarinda boyle cikarsa persembe kan vermeyi dusunuyormevet ben sizin testide gordum simdi ya testte bisey var ya sonucta anlamadm erken gebelik testleri bile bu kadarcik degeri gosteremez sizin yaptiginiz test normal gebelik testi hemde ama 9. Gune gore cok erken cagirmis doktorunuz sasirdim degeriniz yukseledebilir
Evet bugunde silik cikti kan vardim 2.5 cikti doktor ortada dedi 2 gun sonra tekrar yap dedi ama ben pazartesi kendi doktoruma gidecegimNe yaptın bugün yaptın mı test
11. Gün müydü bugün dünkü yaptığına göre koyumuydu bugün ki testinEvet bugunde silik cikti kan vardim 2.5 cikti doktor ortada dedi 2 gun sonra tekrar yap dedi ama ben pazartesi kendi doktoruma gidecegimkismet
Ayniydi hemen hemen11. Gün müydü bugün dünkü yaptığına göre koyumuydu bugün ki testin
İğne kullandınız mı kaçıncı gün bu testlerUstteki dun alttaki bugunbugun olan biraz bekledi gerci
Canım birebir aynısını yaşadım yaCanım ben yeni evlenmiştim hatta 1 aydır korunuyordum. Sonra düzenli olan adetim olmadı doktora gittim. Asla hakkımı helal etmem doktora bana sen pkosun ve asla doğal yolla gebe kalamazsın falan diye ukela ukela konuştu. Düşünsene yeni evlenmişin hemüz çocuk düşünmüyosun ama adam resmen odadan kovacak gibi pişkin pişkin bunu söylüyor hemşiresi bile dedi ki hocam öyle demeseydiniz falan dedi düşün. Sonra benim hep bilinç altım benim çocuğum olmuyck diye oluştu o adam yüzünden. Çok ağlamıştım ki ben çocukları çok severim hep yakınlarımın çocuklarını ben büyütmüşümdür.4kere klomen kullandım. 5 kere femera+klomen+çatlatma iğnesi. Sonra kistlerim oluştu hap kaynaklı bi kaç ya onlardan dolayı tedavilerim iptal edildi. Sonra 4-5 ay kendi halimizde devam ettik. Sonra eşimin testine bakıldı. İleri hareketliliği düşüktü ama çokta ciddi değil demişti doktorumuz. Sonra femera denedim geçen ay yine olumsuz oldu. Bu ayda 15gün gonal f 75mm vurundum sağda 2 adet biri 18.5 diğeri 17mm yumurtalarım oluştu. Ve 21 mart öğlen 12de çatlatma iğnesini vurdum bekliyorum işte
Ben hala gebe kalamadım canım rahim filmi çekindim 12 nisan da ama hala tık yokCanım birebir aynısını yaşadım ya
Olacağına inan kuzum benimde 11.gunumdu negatif evde yaptığım test. Ama bu gebelik her ne kadar insan vücudunda oluşsa da bu bir yaratma işidir. Yaratan da Allah'tan başkası değil biz sadece elimizden geleni yapmakla çare aramakla yükümlüyüz. Ölümün saati olduğu gibi doğumun da saati var ve dua edip beklicez. Biliyorum çok zor benim bir de dış gebeliğim var çok zor ve yıpratıcı bir süreçti ama geçti umut insanın herşeyi umudunu kaybetme. Benim kuzenime normal yolla olursa özürlü olur dediler kaç tane normal yolla düşüğü oldu 4 5 yıl kaç kez tüp bebek denediler tutmadı. Sonra bıraktı Allah'ın verdiğine razı olup normal yoldan denicem dedi sapasağlam 4 yaşında kızı var şimdi hiç beklemediğin anda veriyor Rabbim yeter ki istemekten vazgeçme. Zamanı geldiğinde korunurken bile hamile kalıyor insanlar Allah engel tanımaz ol derse olur olmaz diye bir şey yokBen hala gebe kalamadım canım rahim filmi çekindim 12 nisan da ama hala tık yok
Sonucunuz ne oldu? Ne kadar tuhaf bir cevap vermiş. İğneden sonra 15 gün bekleyen doktorlar bile varken 9 da çağırıp çıkan sonuca kısmet değilmiş demek çok tuhaf. Daha döllenme bile kaç gün olmuş ki doğru sonuç versinAynen erken çağırdı niye bu kadar erken çağırdınız dedim bazen erken çıkabiliyor dedi ya benim iğne pazartesi yapıldı benim fark ettiğime göre perşembe günü çatladı yumurta eee zaten perşembe günü senin 12. Gün oluyor kesin sonuç olur
Negatif oldu canım 15. Gün adet oldum zaten bugün 3. Günüm kısmet değilmiş ne diyelim ya değer 3.7 değil de 10-15 çıkabilirdi doktor o yüzden öyle deyip geçtiSonucunuz ne oldu? Ne kadar tuhaf bir cevap vermiş. İğneden sonra 15 gün bekleyen doktorlar bile varken 9 da çağırıp çıkan sonuca kısmet değilmiş demek çok tuhaf. Daha döllenme bile kaç gün olmuş ki doğru sonuç versin
Negatif oldu canım 15. Gün adet oldum zaten bugün 3. Günüm kısmet değilmiş ne diyelim ya değer 3.7 değil de 10-15 çıkabilirdi doktor o yüzden öyle deyip geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?