- 10 Nisan 2021
- 121
- 69
- 28
- 26
Amin inşallahHayırlısıyla canım..Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallah
Canımm hamilemisin gözün aydın beta kaç çıktıHayırlısıyla canım..Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallah
Yarın test yapıcam..İnaşalah canımCanımm hamilemisin gözün aydın beta kaç çıktı
Yaa hadi hayırlsı canım artık etkisi geçmiştir iğnenin bence 14 gün olmuş inşallah beta değerinde güzel çıkar canımYarın test yapıcam..İnaşalah canım
Belirtilerin neler diyecem ama söyleme stres yaparım benimkine daha çok varYarın test yapıcam..İnaşalah canım
İnşallah canım betayı görmeden bişey diyemiyorum sonradan negatif çıkanlarda varmış oyuzden biraz şüpheliyim..Ama Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin yinede her zamanYaa hadi hayırlsı canım artık etkisi geçmiştir iğnenin bence 14 gün olmuş inşallah beta değerinde güzel çıkar canım
Hayırlsı olsun kuzum sen çokda stres yapma kendine şimdi sana sabahta olmaz ama çok güzel bi bekleyiş yarın sonucu yaz olurmu bende çok merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsınİnşallah canım betayı görmeden bişey diyemiyorum sonradan negatif çıkanlarda varmış oyuzden biraz şüpheliyim..Ama Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin yinede her zaman
Sağol canım benim..Aynen testi gördüğümden beridir geçmiyor zaman yinede Allah sabrını veriyor çok şükür ... Yazarım mutlakaHayırlsı olsun kuzum sen çokda stres yapma kendine şimdi sana sabahta olmaz ama çok güzel bi bekleyiş yarın sonucu yaz olurmu bende çok merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsın
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımSağol canım benim..Aynen testi gördüğümden beridir geçmiyor zaman yinede Allah sabrını veriyor çok şükür ... Yazarım mutlaka
Bu 14. Güne aitse dönmez artık bence hamilesin iz çünkü bayağı belirgin çıkmış kan verinÇatlatma iğnesinin 14. Günü sonrasında negatife dönen varmı
11 ve 12 günde yaptığınızda testiniz be çıkmıştı 14 günde ne çıktı acaba?En net sonuç 14. Gün alınıyor. Beklemek çok zor ben de 11-12. Günler yaptım test yarın 14. Gün yapıcam.merakla bekliyorum
122 çıktı sonuç çok şükür bin şükür sağlıklı birşekilde de doğururum inşallahHayırlsı olsun kuzum sen çokda stres yapma kendine şimdi sana sabahta olmaz ama çok güzel bi bekleyiş yarın sonucu yaz olurmu bende çok merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsın
Hamileyim çok şükür 122 çıktıBu 14. Güne aitse dönmez artık bence hamilesin iz çünkü bayağı belirgin çıkmış kan verin
İstersen anlatayımBelirtilerin neler diyecem ama söyleme stres yaparım benimkine daha çok var
122 çıktı sonuç çok şükür bin şükür sağlıklı birşekilde de doğururum inşallah
İstersen anlatayım
Ayyy canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ve darısı tüm isteyenlere ve bana nasip olsun değerin de çok iyi çıkmış bu arada valla gözün aydın122 çıktı
Aminn inaşallah Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin..Canım benim ben gecen ayda iğne yapmıştım göğüs uclarım çok fazla ağrıyordu başka hiç bir belirti yoktu dedim tutmuştur hatta okadar ağırıyorduki ama 12. Gününde hasta oldum..Bu ay göğüs agrım yok sadece biraz şişlik var 9-10. günlerinde tam hatırlamıyorum ama kaşık agrılarım devam ediyordu Başkada bi belirtim yoktu hatta yumurtam yine catlıyormu diye ovulasyon testi yapıyordum hep pozitif çıkıyordu..Sonrasında 12-13 te sırt ağırlarım başladı hatta şuan çok agrıuor ayaklarımın altın benimde yanıyordu 12. Gümde test yapmıştım çizgi vardı ama çok koyu değildi 13. güne kadar kasıklarıma ara ara agrı girdi ama bayağı batıcıydı bugün ise çok midem bulandı akıntım var ama bazen beyaz bazen sarı renkte ama çok cok fazla değil.Bide ben oruç tutuyorum normalde gecen yıl çok rahat gecmıstı ama bu 1 haftadır çok susuyorum halsizlesiyorum umarım Rabbimin izniyle sonuna kadar tutabilirim..Ayyy canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ve darısı tüm isteyenlere ve bana nasip olsun değerin de çok iyi çıkmış bu arada valla gözün aydınanlatma demiştim ama benimde bugün 9.Gün hala kasığımda yumru var gibi bide geceleri ayaklarımın altı yanıyor karıncalanıyor duvara dayayıp soğutup öyle uyuyorum bunlar çok normal gelmiyor banada 1 hafta var tam test gününe bakalım devam edecekmi bu belirtilerim sen neler oluyordu merak ettim o yüzden
Aminn canım bende bir iki gün tutamadım orucu bu süreçte tansiyonum düşüyordu çünki sende dikkat et kendine beslenmenr felan benimde işte kasığımda ağrı var bide ayak yanması ama hep yumurtamın olduğu tarafta oluyor noluyor sa ayağım yanıyor dedim ya en çok sağ ayağım da oluyor bende hormon bozukluğuda vardı o yüzden yanma hep oluyordu ama karıncalanma olmuyordu hayırlısı inşallah bakıyım bi 3 - 4gün daha bekleyim bu belirtilerim devam edecekmi sonra zaten test günü geliyor hayırlsı olsun inşallah bana çok dua et olurmuAminn inaşallah Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin..Canım benim ben gecen ayda iğne yapmıştım göğüs uclarım çok fazla ağrıyordu başka hiç bir belirti yoktu dedim tutmuştur hatta okadar ağırıyorduki ama 12. Gününde hasta oldum..Bu ay göğüs agrım yok sadece biraz şişlik var 9-10. günlerinde tam hatırlamıyorum ama kaşık agrılarım devam ediyordu Başkada bi belirtim yoktu hatta yumurtam yine catlıyormu diye ovulasyon testi yapıyordum hep pozitif çıkıyordu..Sonrasında 12-13 te sırt ağırlarım başladı hatta şuan çok agrıuor ayaklarımın altın benimde yanıyordu 12. Gümde test yapmıştım çizgi vardı ama çok koyu değildi 13. güne kadar kasıklarıma ara ara agrı girdi ama bayağı batıcıydı bugün ise çok midem bulandı akıntım var ama bazen beyaz bazen sarı renkte ama çok cok fazla değil.Bide ben oruç tutuyorum normalde gecen yıl çok rahat gecmıstı ama bu 1 haftadır çok susuyorum halsizlesiyorum umarım Rabbimin izniyle sonuna kadar tutabilirim..
Çok dua edicem Rabbim inşallah sanalda nasip eder..Benimde ilk zamanlar sol tarafım çok agırıuordu sonraki zamanlar ikiside bi o bi o agırmaya başladı..Beslenmeme çok dikkat edemiyordum biraz daha dikkat edicem artıkAminn canım bende bir iki gün tutamadım orucu bu süreçte tansiyonum düşüyordu çünki sende dikkat et kendine beslenmenr felan benimde işte kasığımda ağrı var bide ayak yanması ama hep yumurtamın olduğu tarafta oluyor noluyor sa ayağım yanıyor dedim ya en çok sağ ayağım da oluyor bende hormon bozukluğuda vardı o yüzden yanma hep oluyordu ama karıncalanma olmuyordu hayırlısı inşallah bakıyım bi 3 - 4gün daha bekleyim bu belirtilerim devam edecekmi sonra zaten test günü geliyor hayırlsı olsun inşallah bana çok dua et olurmu
Allah ım tamamına erdirsin canım inş bizimde bu ay tutar geçen ay da kullandım belirti çoktu ama yumurtanın teki kist olmuş bu ay da 5. Günümdeyim daha ki yumurta bana göre dün çatladı doktorda iğneyi vurulduğum günü sayarsam 9. Gün hcg testine çağırdı salı günü güzel haber alıp eve dönerim inşHamileyim çok şükür 122 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?