• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar siz iğne olduktan sonra doktor sizi çatlayıp çatlamadığını kontrol için yine çağırdı mı? beni çağırmadı ama bunun kontrol edilmesi gerekmiyor mu
Ya tatlim kafami bu kurcaliyo 2 3 gu dur. Doktor buna bakmadi yani blki baktida bana bisi demedi asilama yapti ama. Blki de oyuzden tutmadi. Ignedn sora gecn ay tam 14 15. Gnde adet olmamistm blki gec catliyordur benmki olamaz mi acaba

Ya tatlim kafami bu kurcaliyo 2 3 gu dur. Doktor buna bakmadi yani blki baktida bana bisi demedi asilama yapti ama. Blki de oyuzden tutmadi. Ignedn sora gecn ay tam 14 15. Gnde adet olmamistm blki gec catliyordur benmki olamaz mi acaba

progesteron 10 ve üzeri çıkıyorsa yumurta çatlamış demektir hanımlar..

Her animda yanımdaydın sen IYIKI varsın bitanem şuan soktayim hala ama sevinemiyorum çok pazartesiye kadar
Sende iyiki varsin canim ♡ kötüyü düşünme kaç senedir bu anı bekledin dua'ya devam edecez inşallah pazartesi artmış bir şekilde sonucunu paylaşacaksın :)

Amin kuzum amin şuan varya elim ayağım titriyor pazartesi kaç çıkar acaba ya rabbim kim istiyosa nasip etsin hayırlısıyla

Amin.. İnşallah.. en baştan okumadım mutlaka yazmışsınızdır ama, sizin süreç nasıl ilerledi acaba? hangi tedavilerden sonra gebe kaldınız? İnşallahhh Pazartesi de beklediğiniz sonucu alırsınız

Back
X