• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabah 8 de işte olmam lazım :KK43: bir kaç gün daha ovulasyonla takip ederim artık. Ben labqouik de hiç yuurtlama görememiştim ve bu testten Aldım. Belki yumurtlamam da olmamıştır o dönemde bilemiyorum.İnnitovia ile 24. Gün pik gördüm ben, hiç o kadar geç dönemi değerlendirmemiştim daha önce yalan yok. Deneyebilirsin baya hassas bir test. Bu ay denedim ilk.belki vesile olur

Biraz once erken gebelik testi yaptim bu ayda negatif 3 4 güne regli olurum. Sonra c life ve ovu siparis vericem. Galiba olmuyor olmayacak :110:

Biraz once erken gebelik testi yaptim bu ayda negatif 3 4 güne regli olurum. Sonra c life ve ovu siparis vericem. Galiba olmuyor olmayacak :110:
Aa erken değil mi senin için, benim 4 gün var daha. Bence bende de bişey yok. 0 belirti olsyadı normal testte de silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bugün alayım erken gebelik. İlla sabah mı yapmak gerekir onu?

Aa erken değil mi senin için, benim 4 gün var daha. Bence bende de bişey yok. 0 belirti olsyadı normal testte de silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bugün alayım erken gebelik. İlla sabah mı yapmak gerekir onu?

Yok kuzum su icmeyi birakip 3 saat sonra yapabilirsin.

Bugün o zaman bi ovulasyon deniyim, koyu çıkarsada erken gebelik denerim. Ovu testlerini bir gebenin günlüğünden aldım ben. Kargo da çok hızlı geldi. Nette falan var mı satışı bilmiyorum

Kuzum ben simdi n11 den aldim. 50ovulasyon testi+ 10 gebelik testi+2 ultra gebelik testi 95tl .markasi innovita... bugun yarin tatil oldugundan carsamba gunü kargi verilcek .

Kuzum ben simdi n11 den aldim. 50ovulasyon testi+ 10 gebelik testi+2 ultra gebelik testi 95tl .markasi innovita... bugun yarin tatil oldugundan carsamba gunü kargi verilcek .
Gayet iyi almışsın, ben o markayı bulamamıştım. Üff elimde de gebelik testi yok. Artık eczanelerden de almak istemiyorum. Bi de seçemiyorsun orda marka falan ne varsa veriyor. Gerçi gebelik varsa her türlü çıkıyor yoksa da işte ışıkla gölge arıyoruz

Gayet iyi almışsın, ben o markayı bulamamıştım. Üff elimde de gebelik testi yok. Artık eczanelerden de almak istemiyorum. Bi de seçemiyorsun orda marka falan ne varsa veriyor. Gerçi gebelik varsa her türlü çıkıyor yoksa da işte ışıkla gölge arıyoruz

Aynen dedigin gibi canim varsa cikiyor benimde gözler cizgi aramaktan şaşı oldu. Bu ay kilo verimi spor ve epilasyona odaklanicam
C life kullanip gün asiri iliski denicem.kasimdada olmazsa aralikta iyi bir doktora gidip asilama yaptircam.

Aynen dedigin gibi canim varsa cikiyor benimde gözler cizgi aramaktan şaşı oldu. Bu ay kilo verimi spor ve epilasyona odaklanicam
C life kullanip gün asiri iliski denicem.kasimdada olmazsa aralikta iyi bir doktora gidip asilama yaptircam.
Vardır elbet zamanı diye bekliyor insan ama her ay da umut kırılıyor. Benim bugün daha silik çıktı😔 en azından aynı çıksaydı bari, 4 gün kaldı regliye

Eklentiler

• 5DA2C6EC-13D6-4B42-98D8-DD930D299FE4.jpeg
    5DA2C6EC-13D6-4B42-98D8-DD930D299FE4.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 46
Vardır elbet zamanı diye bekliyor insan ama her ay da umut kırılıyor. Benim bugün daha silik çıktı😔 en azından aynı çıksaydı bari, 4 gün kaldı regliye

Cokta silik degil aslinda. Valla kuzum ben erken gebelik testi yapip rahatladim. En azindan yeni aya hazirlik yaptim. Varsa cikiyor bembeyaz gölge bile cikmadi

Hic belirtim olmadi diyen hamile arkadaslarimiz var. Bende regliyi bekliyorum insallah c life gelirde regliyle baslarim kullanmaya
Dene bakalım canım faydası olabilir :) yaptım erken gebelik gerçi sıvıya dikkat etme şansım olmadı ama çok da birşey değişeceğini sanmıyor. Tertemiz bir testim var :)

Back