• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen sonra birdaha test yaptinmi ? Bugün igneden sonra kacinci günün oldu ?
Canım benim bugun akşam acayip karın kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi de ama farklı gibi farkettim bi kac gündür yorulunca ya da uzun süre ayakta durunca falan oluyor dinlemediğim günler olmuyor acaba hamilelik varsa ondan olabikir mi

Yapmadım canım işte en son erken olandan yapmıştım o kahverengi akintidan sonra biraz ümitliyim yenilemeye korkuyorum bugün 21. Gün olacak cnm
Canim hala adet olmadiyaan bi muayeneye git kist falan olmasin sonra. Artik cok gecmis ya tam belli olmasi gerekiyor gebeligin yasa adet olmalisin. Bence muayeneye git imkanik varsa uzakta degilsen

Canım benim bugun akşam acayip karın kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi de ama farklı gibi farkettim bi kac gündür yorulunca ya da uzun süre ayakta durunca falan oluyor dinlemediğim günler olmuyor acaba hamilelik varsa ondan olabikir mi
Olabilir insallah öyledir. Ama iste kist de olabilir allah korusun. Bendede ksit olustugunda az kahverengi akinti oldu adet geliyo sandim gelemedi gebelik testide negatif kist varmis. Insallah senin bebektendir. Baska belirti varmi yorgunluk gögüs uclari falan ? Gidip kan ver bence ve sonuc cikinca doktora gir.

Benimde akinti biraz fazlalasti yarin doktora gidecegim insallah yumurtlama zamanini kacirmam. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum geceden beri. Insallah yumurtanin büyüdügüne isarettir bunlarda. Pazar veya pazartesi igneyi yap diyebilir doktor. Insallah hangi zamanda gerekiyorsa esim o gün gelsin bana :( cok korkuyorum tam lazim oldugunda gelmezse evede bosa gider diye ama yapacak birsey yok allah nasip ettiyse gerektigi zamansa denk getirir diyorum. Bu defa hic umudum yok hicbirsey yok öylesike denicem yine olmayacak nasilsa.. biraz para biriktirene kadar böyle deniycem ben 2 yil daha. O zamana kadar olmazsa tüp bebek falan yaptiririz artik mecbur

Sizde yumurta catlayacagi zaman adet agrisi gibi agri oluyormuydu ? Ben bir defa farkettim o agri cok farkliydi.

Canim hala adet olmadiyaan bi muayeneye git kist falan olmasin sonra. Artik cok gecmis ya tam belli olmasi gerekiyor gebeligin yasa adet olmalisin. Bence muayeneye git imkanik varsa uzakta degilsen
Olabilir insallah öyledir. Ama iste kist de olabilir allah korusun. Bendede ksit olustugunda az kahverengi akinti oldu adet geliyo sandim gelemedi gebelik testide negatif kist varmis. Insallah senin bebektendir. Baska belirti varmi yorgunluk gögüs uclari falan ? Gidip kan ver bence ve sonuc cikinca doktora gir.
Canım kist bilemiorum insAllah olmamıştır ama bekleme nedenim duphaston salı bitti zaten bu hafta sonuna kadar adet olmazsam mutlaka gidicem doktora zaten

Benimde akinti biraz fazlalasti yarin doktora gidecegim insallah yumurtlama zamanini kacirmam. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum geceden beri. Insallah yumurtanin büyüdügüne isarettir bunlarda. Pazar veya pazartesi igneyi yap diyebilir doktor. Insallah hangi zamanda gerekiyorsa esim o gün gelsin bana :KK43: cok korkuyorum tam lazim oldugunda gelmezse evede bosa gider diye ama yapacak birsey yok allah nasip ettiyse gerektigi zamansa denk getirir diyorum. Bu defa hic umudum yok hicbirsey yok öylesike denicem yine olmayacak nasilsa.. biraz para biriktirene kadar böyle deniycem ben 2 yil daha. O zamana kadar olmazsa tüp bebek falan yaptiririz artik mecbur

Sizde yumurta catlayacagi zaman adet agrisi gibi agri oluyormuydu ? Ben bir defa farkettim o agri cok farkliydi.
Bende kasık karın ağrısı olmuştu igneden sonra ilk üç gün ama ne zmn çatladı bilmiyorum

Dün doktora gittim yumurtalar 1,5 mm mis pazartesi tekrar gidicem klomen verdi bir kutu daha 3 kutu kullanmis olacagim günde 4 hap :( carsamba gece son degerlendirebiliriz ondan sonra esim yine sehir disina cikacak insallah yetisir o zamana kadar
İnşallah canım kocaman olsunlar Allah'ın izniyle...

Dün doktora gittim yumurtalar 1,5 mm mis pazartesi tekrar gidicem klomen verdi bir kutu daha 3 kutu kullanmis olacagim günde 4 hap :KK43: carsamba gece son degerlendirebiliriz ondan sonra esim yine sehir disina cikacak insallah yetisir o zamana kadar
Büyümemiş mi cnm 15 mm mi 1.5 mm mii gittin mi doktora ugun naptin cnm büyümüştür insAllah yeteri kadar

Doktordan geldim kizlar Cok sükür birtane yumurta olusmus solda 18,5 igneyide aldim yaptim az önce.

Dua ederken hatirlarsaniz esimle birliktelik zamani denk gelsin diye banada dua edermisiniz ? Birde esim nezle grip gibi olmus. Birliktelik olurmu olmazmi o da belli degil dua edin en azindan sadece kisa bir süreligine hastaligi gecsin birliktelik olacak kadar iyi olsun cok korkuyorum olmayacak vaktinde diye

Büyümemiş mi cnm 15 mm mi 1.5 mm mii gittin mi doktora ugun naptin cnm büyümüştür insAllah yeteri kadar
1,5 birbucukdu canim persembe. Tekrar klomen kullandim bugün olmus bitane cok sükür. Catlatma ignesinide yaptim. Benim yumurtalar biraz gec büyüyor benim adet döngüsü daha uzun o yüzden

1,5 birbucukdu canim persembe. Tekrar klomen kullandim bugün olmus bitane cok sükür. Catlatma ignesinide yaptim. Benim yumurtalar biraz gec büyüyor benim adet döngüsü daha uzun o yüzden
Anladm cnm hadi hayrlisi güzelce tutunur insAllah bebisin cnm dualarimdasin 😍🤲

Back