• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah hepimize nasip olur. Yarin doktora gidecegim ona göre nasil tedavi uygulayacagiz söyler. Ben bir defa daha denemek istiyorum bu ay. Ondan sonra rahim agzindaki yara tesavisini istiyorum. Ondan sonraki ay da tekrar deneriz kasim aralik gibi olabilir. Insallah gerek kalmasa bu defa olsa cok güzel olur ama hayirlisi artik..
Bazılarımız için çok kolay olan şeyler, bazılarımız için çok zor olabiliyor. Hayırlı, sağlıklı olsun. Rabbim çok aratmasın inşallah. Dene tabi canım sonrasında da tedavini olırsun

c life diye macun var cnm denednmı. çoğu kişi hamile kalmş

Valla kuzum herhalde bir o kaldi denemedigim. Bu ay herseyi biraktim. doktor regli olunca gel dedi gitmedim.Oglum okula basladi ,tatile gittik derken ne kür yaptim ne baska birsey. Benim zaten hormonlar hersey normal esiminde degerleri normal yumurtamda gelisiyor ama catlamiyor. Gecen ay 3 yumurtam gelisti 2 tane catlatma ignesi bile catlatamadi kist oldular. Yas 36 oldu artik zor gibi gözuküyor.oyuzden umudum pek kalmadi.

Kizlar az önce ilk defa internetten siparis verdim kendim kapida ödeme oluyormus c life balli bitkisel macun. Insallah vesile olur. Deneyecegim bi degisiklik birsey olursa yazarim buraya. Cok kisi bununla hamile kalmis

Kizlar az önce ilk defa internetten siparis verdim kendim kapida ödeme oluyormus c life balli bitkisel macun. Insallah vesile olur. Deneyecegim bi degisiklik birsey olursa yazarim buraya. Cok kisi bununla hamile kalmis

Insallah sifa olur canim.

Eki Görüntüle 2306637

Kızlar catlatma iğnemin 11. günündeyim asilamanin 9. Günü. dayanamadm kan testi yaptım.. Sonuç bu.. Yükselir mi sizce?
yükselebilir bence daha erken cunki
3tür çatlatma vuruldum hiçbiri tutmadı canım çok sıkılıyo ya gerçekten artık tükeniyorum kendimi eksik hissediyorum kimsenin beni anladığını düşünmüyorum..
Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp bi an once nasip etsin insAllah cnm 🤲😣

malesef aynı durumu yaşamadığınız ınsanlar sizi anlamayacaklar. bieaz daha sabır. olack bizimde
Zaman geçtikçe endişelerim korkularım artıyo yapılabilecek herşeyi denedik bi sene içinde, bi tüp kaldı, 8 yumurtayla aşılama oldum ya neden ya çok üzülüyorum gerçekten burda dertleşip biraz rahatlamaya çalışıyorum

Zaman geçtikçe endişelerim korkularım artıyo yapılabilecek herşeyi denedik bi sene içinde, bi tüp kaldı, 8 yumurtayla aşılama oldum ya neden ya çok üzülüyorum gerçekten burda dertleşip biraz rahatlamaya çalışıyorum
Canım sıkma canını demekki bu aşılamanı bi vesile kilmamis Rabbim üzülme bu kadar Rabbimin gücüne gider hersey bahanedir bi vesiledr verecek olan Rabbim.. Biz cok istiyoruz ama verdiğinde nasıl vereceğini bilmiyoruz ki.. Hayırlısını sağlıklısıni istemeye devam edelim inanalım ki hepsi gececek.. Bu arada vakit kaybetme ve clife kullan nolur bi dost tavsiyesi.. Benim esimde problem olmasa hic zaman kaybetmezdim bunu denemeden tüp fln yapma

Kizlar sizce pik mi yoksa yarinmi pik olur. Dün sabahi degerlendirdim. Yarini ve pazar gunünü degerlendircem. Gecen ay 2 tane catlatma ignesiyle catlamadilar insallah bu ay kendinden catlar. Bugun reglinin 25.günü
20190912_104036.jpg

benmde tutmadı cnm 3. aşılamayı oldm bekliyoruz. bakalm sonuç

Back