• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın.. Her defasında bu defa bekleyecem sabırsızlık yapıp erken yapmycam test diyorum ama her defasında duygularıma yenik düşüyorum.. Galiba ben sabretmeyi öğrenmeden anne olamycam 🙂

Insallah bu ay bebis gelmistirde sin bekleyisin olur canim. Ben daha once 7 sefer tedavi oldum igneyle sadece 1 seferinde kimyasal gebelik oldu. Doktorum bana cok stres yaptigim icin yumurtlamama baski yaptigimi soyledi.bende bu ay herseyi biraktim sadece ovulasyon testi yapiyorum. Ondanda hic yipranmiyorum eğlence haline geldi benim icin. bu ay cok yogun gecti oğlanin okula baslamasi beni benden aldi o yüzden ne kür yaptim ne baska birsey.rabbim nasip ederse olur etmezsede vardir bir bildigi.

Bende cok sabirsizm cnm ya insAllah daha fazla beklemeden sağlıkla hamilr kaliriz hepimiz
Aminn yaa inşallah sabırsız annişler olarak evlatlarımız ile sabrı öğreniriz herhalde 🙂🙂
Insallah bu ay bebis gelmistirde sin bekleyisin olur canim. Ben daha once 7 sefer tedavi oldum igneyle sadece 1 seferinde kimyasal gebelik oldu. Doktorum bana cok stres yaptigim icin yumurtlamama baski yaptigimi soyledi.bende bu ay herseyi biraktim sadece ovulasyon testi yapiyorum. Ondanda hic yipranmiyorum eğlence haline geldi benim icin. bu ay cok yogun gecti oğlanin okula baslamasi beni benden aldi o yüzden ne kür yaptim ne baska birsey.rabbim nasip ederse olur etmezsede vardir bir bildigi.
En güzeli yaa benimde bi tane olsa bi rahatlycam ikincisi sanki kolaylıkla olcak gibi içimden geliyor inşallah bigün benimde ilkim olur ikincisinin yolunu gözlerim 😍😍

Aminn yaa inşallah sabırsız annişler olarak evlatlarımız ile sabrı öğreniriz herhalde 🙂🙂

En güzeli yaa benimde bi tane olsa bi rahatlycam ikincisi sanki kolaylıkla olcak gibi içimden geliyor inşallah bigün benimde ilkim olur ikincisinin yolunu gözlerim 😍😍

Canim 2.ler daha zor geliyor inanki . Simdiki aklim olsa pespese hamile kalirdim.

bir hafta arayla iki kez çatlatma iğnesi ypıldı. yanıltıcı olabılır. çift çizgi çıkarsa ümitlenirim. ultrason garanti
Ultrasonda görülmez öyle hemen. Önce bi kan ver bakalım hcg degeri bildigim kadariyla 1000 küsür olmadan kese görünmez

Back