Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramızda cok bi fark yok aslinda bende 73, 5 im şuan bi kaptirsam 15 kg veririm diyet ve spor ile..
ben 73-74 u bi görsem sukredecem de iste
Canim 1.2 cok arada bir deger. Belki yükselebilir.0.10 olsa kesin negatif derdim ama. Sonucta catlama ignesi oldun sanirim 29 unda ama gec döllenmede olabilir. Rabbim hakkinda ne hayirlisiysa onu versin
beklicem bklm cnm simdilik adetim gelecek mi

Canim 1.2 cok arada bir deger. Belki yükselebilir.0.10 olsa kesin negatif derdim ama. Sonucta catlama ignesi oldun sanirim 29 unda ama gec döllenmede olabilir. Rabbim hakkinda ne hayirlisiysa onu versin
ya kızlar bende bu ay letü ve ovitrelle oldum bugün 7. günüm ama çok şiddetli sancim oluyor ve kış hazırlıkları bi yandan yapıyorum saçımda artıyor ve akintim oluyo içinde kan pıhtısı oluyor her ilişkiden ertesi günü oldu ve yorulduğunda hemen kan geliyor sizce neden yardımcı olurmusunuz bata 6 gun var

Slm kizlar bugunde ovulasyon testi yaptim. Sanki dune gore siliklesmis gibi 20190912_104036.jpg20190912_104036.jpg

Eklentiler

• 20190913_102302.jpg
    20190913_102302.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 19
ya kızlar bende bu ay letü ve ovitrelle oldum bugün 7. günüm ama çok şiddetli sancim oluyor ve kış hazırlıkları bi yandan yapıyorum saçımda artıyor ve akintim oluyo içinde kan pıhtısı oluyor her ilişkiden ertesi günü oldu ve yorulduğunda hemen kan geliyor sizce neden yardımcı olurmusunuz bata 6 gun var
Canım hem tedavi oluyorsunbhem neden bu kadar yoruyorsun kendini.. Dinlenmen gerekiyordu

Canım hem tedavi oluyorsunbhem neden bu kadar yoruyorsun kendini.. Dinlenmen gerekiyordu
evet ya eşinde çok kızdı zaten 3 kere ilsiki önerdi ve her iliski sonrası sari akintim ve icinde kan pıhtısı vardı zaten dikkat ettim yorulunca sancim artti sonra kan geldi. insallah bisey olmamistir degil mi doktora gitmelimiyim bilmiyorum ki

evet ya eşinde çok kızdı zaten 3 kere ilsiki önerdi ve her iliski sonrası sari akintim ve icinde kan pıhtısı vardı zaten dikkat ettim yorulunca sancim artti sonra kan geldi. insallah bisey olmamistir degil mi doktora gitmelimiyim bilmiyorum ki
Ovitrellenin kaçıncı günündesin

canım bende ovl yapacaktım ama doktorum.yapma dedi çatlatma iğnesinden dolayı hep pozitif gösterirmiş zaten iğneyle ne zaman catlayacagini biliyoruz sonraki ay kullan dedi
Hadıya bak dogru hcg ıcerıyor ya zaten dr dıcek bıze dımı hanı ıgne yapalım dıye olgunluga erısınce senın kacıncı gunun cnm pekı dr a gıdene kdr ıkıgunde bırmı ılıskı oldu

Dün aksam ve bir gün öncesini degerlendirdik.acaba bugün ara verip yarinimi degerlendirsem.
Canım bugünde degerlendirin yarın da biliyorum ardi ardina işkenceye dönüyor.. Bizde hep yeter diyip 4 güne tamamlamiyorduk sonuc da alamadk zaten.. Bugün çatlamış yumurtan daha tüpte bekliyor cok bekletmeyin hadi inşallah 😊

Kızlar üstteki iki gun önceki testim alttaki bugün ümit verin demiyorum ama bugunkinde golgeyi görüyor musunz ben çıplak gözle görüyorum ikisi de beklemis test tabi ama digerindr cikmadi o kadar

Eklentiler

• Screenshot_20190913-160634.png
    Screenshot_20190913-160634.png
    505,5 KB · Görüntüleme: 37
Back