Canim hic belirti hissetmiyorum. Bir defa kimyasal gecirmistim o zamanlarda anlayamamistim ben ama sonradan düsününce birsürü belirti buldum hepsi aklimda. Yani simdi birsey olsa hemen farkederim. Hicbir belirti olmadi. O zamanlar birsürü sey olmustu. Yumurta catladiktan sonraki 6. Gün koku hassasiyeti basladi ondan sonra yedigim seyde eski tadi yoktu igneden sonra 6. Gün tek seferlik akinti oldu sonra gögüslerde hassasiyet basladi aksamlari erkenden cok uykum geliyordu duramiyordum 6-7 gibi yatiyordum sabah erkenden uyaniyordum. Gögüslerde rengi degismisti siskinlik vardi kabarmisti kenarlari uclarinda birde hissediyordum rahim bölgesi bos degildi. Insan hissediyor o da var. Yaptigim her testde hep 2. Cizgi cikiyordu hemen ilk baslarda sonrasan cikiyordu 2 saat sonra ondan sonralsri hemen 10 sakika 5 dakika damlattigim gibi cikiyordu ve bunlarin hepsi igneyi yaptiktan sonraki 14. Gün dolmadan olmustu. Simdi aklima gelenler bunlar ona göre simdikiyle karsilastiriyorum hicbirsey yok

insallah birdaha hamile olursam hemen hissederim diye tahmin ediyorum.. cok uzun oldu yine mesajim