How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adet zamani yaklasinca akinti nasil olmasi gerekiyor ? Ben kendimde pek farketmedim daha önce ama galiba cok yapiskan ve sert oluyor kivami.

Bendeki akinti suan sulu beyazimsi gibi. Öyle cok fazla degil ama. Bu aslinda iyiye isaret gibi degilmi ?

ignenin 18. Günü yani pazartesi adet olacaksam akinti simdiden katilasmasi lazim sanki..

Bu konuda bir fikri yada tecrübesi olan yazabilirmi lütfen ? :((

insAllah cnm benim ilk olunca emin olamıyorum hic biseyden

Anladm cnm gec olacak belki de devam et bklm
Canim igneden sonra 7. Gün yumurtlamasan sonraki yaklasik 5. Güne denk geliyor. 5. Gün ve en gec 12. Gün arasi yerlesme oluyor diye okumustum. Birde herkezin agri esigi farkli sen hassassan belki daha güzel farkediyorsundur vücudunda olanlari. Insallah yerlesme oluyordur. Ama dayanilmayacak kadar agri olursa atesin cikarsa veya kanama falan olursa doktora git istersen canim. Insallah agrilarin hayirlara isarettir❤

Benim cok sert olmuyor canım belki herkesin farklıdır beyaz sıvı çatlama zamanı şeffaf uzayan bi alıntım oluyor
Bende hic anlamiyorumki. O yumurta catlayacagi zaman yumurta aki gibi olan degil suan bendeki. Sanki böyle tam su degilde biraz corba kivaminda gibi görünüyor birde beyazimsi. Tam hatirlayamadim ama galiba bu da iyi birsey.. yani insallah iyidir

Adete 4 gun varken çıkar mı bu ikinci cizgi igne falan olmadım bu ay

Eklentiler

• 20190904_171956.jpg
    20190904_171956.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 36
Canim igneden sonra 7. Gün yumurtlamasan sonraki yaklasik 5. Güne denk geliyor. 5. Gün ve en gec 12. Gün arasi yerlesme oluyor diye okumustum. Birde herkezin agri esigi farkli sen hassassan belki daha güzel farkediyorsundur vücudunda olanlari. Insallah yerlesme oluyordur. Ama dayanilmayacak kadar agri olursa atesin cikarsa veya kanama falan olursa doktora git istersen canim. Insallah agrilarin hayirlara isarettir❤
ağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum canım aslinda doğumda aman aman bi sancım falan olmamıştı mesela ilk 4-5 cm acilma da hiç ağrı hissetmedim desem yeri dayanılmayacak değil ama baya hissediyorum ateş basması oluyor ama yüksek değil ara ara çok ateş basinca ölçüyorum 36.5 falan çıkıyor
Adete 4 gun varken çıkar mı bu ikinci cizgi igne falan olmadım bu ay
Lh her zaman vücudumuzda olan bı hormonmus canım silik çizgi adet oncesi de çıkıyor

ağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum canım aslinda doğumda aman aman bi sancım falan olmamıştı mesela ilk 4-5 cm acilma da hiç ağrı hissetmedim desem yeri dayanılmayacak değil ama baya hissediyorum ateş basması oluyor ama yüksek değil ara ara çok ateş basinca ölçüyorum 36.5 falan çıkıyor

Lh her zaman vücudumuzda olan bı hormonmus canım silik çizgi adet oncesi de çıkıyor
O dedigin ates basmalari bendede oluyordu canim progesteron yapiyormus bunu

Ovulasyon testlerine güven olmuyor canim sadece c cizgisinden daha koyu cikarsa t cizgisi o zaman gebelik olabilir. Yoksa adete yakin yükselebiliyor tekrar lh. Kimyasal gecirdigimdede silikti böyle.. bence normal gebelik testi yap canim yada erken gebelik testi

Back