How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa tevafuk değildir insAllah ben i gündür kabızim çok zor çıkıyorum daha öncesinde ishaldim dünle bugün de acayip gaz var:KK70:
Progesteron yüksek iste normal bu yumurta catladiltan sonra yükseliyor. Adet zamanindan 1-2 gün önce düsüyo bunlar gebelik yoksa. Varsa sahada yükseliyor. Insallah yükselsin

Canim igne falan olmadiysan cizgi basbaya görünüyor masallah. Bence hamilesin sen.
Kan ver istersen yüksek cikmasi gerekiyor. Allah saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin 🤲🏻
Canım li hormonu hep varmış vücudumuzda iki çizgide eger kopkoyu olsaymış belki var olabilirdi baya araştırdım yok canım bence

Canım li hormonu hep varmış vücudumuzda iki çizgide eger kopkoyu olsaymış belki var olabilirdi baya araştırdım yok canım bence
Evet canim dedigin gibi. Ben o lh testini gebelik testi sandim hem sasirdim hem sevindim. Insallah allah söyletmistir birkacgüne gebelik testinde aynen öyle ciksin insallah ❤

Yine tek cizgi cikti kizlar :( olmadi galiba 😭
Bugün igneden sonraki 14. Gün

Eklentiler

• 20190905_080920.jpg
    20190905_080920.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 26
Back