- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.761
Insallah olusur yumurtalarin canim ve catlarlar.
Nasip canim nasibimizde ne varsa o oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah olusur yumurtalarin canim ve catlarlar.
Yaaa Rabbim sağlık versin cok acı imtihan olmuş baska evladı olmus mu pekiÖglen disariya ciktigimda bi teyzenin yanina ugradim benimde 6 aylik hamileyken ben 23 yasindaydim lösemi oldum ilac icmek zorunda kaldim mecburen karnimda cirpina citpina öldü yavrum dedi gözlerim doldu ya cok kötü birsey
Canim sen profesöre filan göründünmü ? Belki onlar nedenini ve caresini bulur yumurtanin catlamasi konusunda. Gercekten merak ediyorum neden olmuyor acaba.Benim yilin bazi aylari böyle oluyor ama ne olur ne olmaz diye reglinin bittigi gunden beri gün asiri degerlendiriyorum. Reglinin 20.günune kadar ovulasyon testi yaparim. Pek takmiyorum bu ay. 80kg domates aldim salca ya verdim kendimi
Kolwy gelsin cnm kiz napcan 80 kg domatesi nadil yapcan masAllahBenim yilin bazi aylari böyle oluyor ama ne olur ne olmaz diye reglinin bittigi gunden beri gün asiri degerlendiriyorum. Reglinin 20.günune kadar ovulasyon testi yaparim. Pek takmiyorum bu ay. 80kg domates aldim salca ya verdim kendimi
80 kg baya cok canim ya nasil yapacaksin tek basina o kadar salcayi. Kolay gelsin ❤Benim yilin bazi aylari böyle oluyor ama ne olur ne olmaz diye reglinin bittigi gunden beri gün asiri degerlendiriyorum. Reglinin 20.günune kadar ovulasyon testi yaparim. Pek takmiyorum bu ay. 80kg domates aldim salca ya verdim kendimi
Insallah allah nasip eder cok zamandir ugrasiorsun allah emeklerinin karsiligini versin insallahNasip canim nasibimizde ne varsa o oluyor
Evet canim cok kötü oldum o an gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu. Cok cekmis anlatti baya sohbet ettik oturdum yaninda 3 saat kadar. O olaydan sonra 7 yil olmamis ondan sonra 2 oglu olmus simdi yetiskinler. Bu olay 34 yil önce olmusYaaa Rabbim sağlık versin cok acı imtihan olmuş baska evladı olmus mu peki
Birde cok temiz kalpli inanci bi teyze cok severim onu dua eder hep allah razi olsun. Allah bundan sonra rahat ettirsin insallahEvet canim cok kötü oldum o an gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu. Cok cekmis anlatti baya sohbet ettik oturdum yaninda 3 saat kadar. O olaydan sonra 7 yil olmamis ondan sonra 2 oglu olmus simdi yetiskinler. Bu olay 34 yil önce olmus
Evet bunu bende okumustum yas ilerledikce yumurtlama azaliyor her ay yumurtlama olmuyormusHer adet gördüğümüzde yumurtlama olmayabilirmis kızlar yumurtlamadan da adet olunabiliyor diolar
80 kg domatesten kac kg salca cikiyor acaba aklima takildi80 kg baya cok canim ya nasil yapacaksin tek basina o kadar salcayi. Kolay gelsin ❤
Oyalanmak icin iyi fikir aslinda. Bende zeytin ve tursu yapmistim. Bu defa bendemi salca yapsam. Insanin kafasi dagiliyor iyi olmus80 kg domatesten kac kg salca cikiyor acaba aklima takildi![]()
fostımon 75 kullandm. yumurta büyüklükleri iyimi bilemedm cnmSüper, hap kullandın mı peki yumurtalar için.
Canim masallah cok iyi tam olmasi gerektigi gibi. Insallah birde asilamada vaktinde oldumi gerisi allahin takdirifostımon 75 kullandm. yumurta büyüklükleri iyimi bilemedm cnm
gzl haberler alalım. inş iyidir cnmCanim masallah cok iyi tam olmasi gerektigi gibi. Insallah birde asilamada vaktinde oldumi gerisi allahin takdiri
Süper tam ideal büyüklükte inşallah hanile kalırsın bu ay canım.fostımon 75 kullandm. yumurta büyüklükleri iyimi bilemedm cnm
amin cnm amin. yarın aşılamam var. umarım tutarSüper tam ideal büyüklükte inşallah hanile kalırsın bu ay canım.
Insallah canim. 17-22 arasi catlatma ignesi yapiliyor bencede cok güzel olgunlasmislar canim allah onlardan birinden sana hayirli evlat nasip etsin ❤gzl haberler alalım. inş iyidir cnm
İnşallah tutar aşılaman Allah'ın izniyle. Nerede yaptıracaksın canım aşılamanı?amin cnm amin. yarın aşılamam var. umarım tutar