• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öglen disariya ciktigimda bi teyzenin yanina ugradim benimde 6 aylik hamileyken ben 23 yasindaydim lösemi oldum ilac icmek zorunda kaldim mecburen karnimda cirpina citpina öldü yavrum dedi gözlerim doldu ya cok kötü birsey
Yaaa Rabbim sağlık versin cok acı imtihan olmuş baska evladı olmus mu peki

Benim yilin bazi aylari böyle oluyor ama ne olur ne olmaz diye reglinin bittigi gunden beri gün asiri degerlendiriyorum. Reglinin 20.günune kadar ovulasyon testi yaparim. Pek takmiyorum bu ay. 80kg domates aldim salca ya verdim kendimi
Canim sen profesöre filan göründünmü ? Belki onlar nedenini ve caresini bulur yumurtanin catlamasi konusunda. Gercekten merak ediyorum neden olmuyor acaba.

Benim yilin bazi aylari böyle oluyor ama ne olur ne olmaz diye reglinin bittigi gunden beri gün asiri degerlendiriyorum. Reglinin 20.günune kadar ovulasyon testi yaparim. Pek takmiyorum bu ay. 80kg domates aldim salca ya verdim kendimi
Kolwy gelsin cnm kiz napcan 80 kg domatesi nadil yapcan masAllah

80 kg baya cok canim ya nasil yapacaksin tek basina o kadar salcayi. Kolay gelsin ❤

Yaaa Rabbim sağlık versin cok acı imtihan olmuş baska evladı olmus mu peki
Evet canim cok kötü oldum o an gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu. Cok cekmis anlatti baya sohbet ettik oturdum yaninda 3 saat kadar. O olaydan sonra 7 yil olmamis ondan sonra 2 oglu olmus simdi yetiskinler. Bu olay 34 yil önce olmus

Evet canim cok kötü oldum o an gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu. Cok cekmis anlatti baya sohbet ettik oturdum yaninda 3 saat kadar. O olaydan sonra 7 yil olmamis ondan sonra 2 oglu olmus simdi yetiskinler. Bu olay 34 yil önce olmus
Birde cok temiz kalpli inanci bi teyze cok severim onu dua eder hep allah razi olsun. Allah bundan sonra rahat ettirsin insallah

Back