• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım nasilsin bende hiç sans yok kız 2 ovulasyon testi satan yere sordum tukenmis testler yenileri 2 haftaya gelecekmiş zaman geciyor ya off tam karar verdim oda bitmis napcam simdi vuslatahasretim vuslatahasretim Fit mutlu anne Fit mutlu anne
iyiyim şükür cnm sen nasılsın yaaa hadi ya nerden alacaktın cnm bi gebenin günlüğü var instagramda ordan almayi denesen bi de 2 hafta cok gecmis ya bu ayi es geçmen gerekecek
Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.
Aleyküm Selam cnm gec yumurtlycaksn belki de cnm belli olmaz yaomaya devam et 😉

Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.
canm hayirli olsun kacinxi sınıfa gidiyor oglusun allah bagslasin kuzum bende adet oldum ve bu ay ovulasyon testi alacaktim oda tukenmis 2 haftaua gelirmis napicam ya

iyiyim şükür cnm sen nasılsın yaaa hadi ya nerden alacaktın cnm bi gebenin günlüğü var instagramda ordan almayi denesen bi de 2 hafta cok gecmis ya bu ayi es geçmen gerekecek

kuzum oda kapida ödeme yok ben kapıda odemeli istiyordum ama yinede bir konusayim bakayim aynen ya boş gecsin istemiyorum yarinda 3. gün bi hormonlara baktiricam sene durumlar nasil

kuzum oda kapida ödeme yok ben kapıda odemeli istiyordum ama yinede bir konusayim bakayim aynen ya boş gecsin istemiyorum yarinda 3. gün bi hormonlara baktiricam sene durumlar nasil
Ben daha ince n11 hepsi buradadan aldim onlarda da pesindi kapida odeme yoktu sen nerden alacaktın vala halsizim cnm biraz ev isi yapayım dedim bugün her yer heryerdeydi süpürdüm toparladm elim ayağım titredi kac kez dinlendim basladm igne etkisi snrm bugun 5. Günüm daha cok

Insallah olusur yumurtalarin canim ve catlarlar.

kaset test olarakmi canm onlar hassas değil ya stripler daha hassas
Kaset strip nasil bilmiyorum canim yapip fotografini attim ya buraya etrafinda plastik var ondan. Strip dediginde sadece testlerin icindekimi ?

Ben etrafinsa plastik olanlardan siparis verdim canim hassasligini bilmiyorum senin dedigin digwri eczanelerdemi satiliyor ?

Öglen disariya ciktigimda bi teyzenin yanina ugradim benimde 6 aylik hamileyken ben 23 yasindaydim lösemi oldum ilac icmek zorunda kaldim mecburen karnimda cirpina citpina öldü yavrum dedi gözlerim doldu ya cok kötü birsey

Benim yilin bazi aylari böyle oluyor ama ne olur ne olmaz diye reglinin bittigi gunden beri gün asiri degerlendiriyorum. Reglinin 20.günune kadar ovulasyon testi yaparim. Pek takmiyorum bu ay. 80kg domates aldim salca ya verdim kendimi

Back