- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.721
Aynen cnm insAllahSagol canim o zaman yinede gri degilde pembemsi olursa insallah umutlanabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm insAllahSagol canim o zaman yinede gri degilde pembemsi olursa insallah umutlanabilirim
Zaten burada paylasacagim testlerimi birlikte yorumlariz ❤evet canım beyaz gri gibi oluyor
Aynı şeyi bende düşündüğümden her ay dikkat ediyorum akintima kadar ama nasip bklm
Hayirlisi olsun insallah canim. Insallah artikevet canım beyaz gri gibi oluyor
Aynı şeyi bende düşündüğümden her ay dikkat ediyorum akintima kadar ama nasip bklm
Bilmiyorum canim bende. Öyle testlere falan bakmadi kan almadi sadece alttan ultraso la bakti. Daha önce kimyasal gecirdigimide söyledim. Belki birdahakine nedenini anlatir vakit olursaDemek ki gerekli değil senin için canım vardır bi ayrıntı bence sıkıntı yapma gerek kalmayacak insAllah
Allah birdaha yasatmasin canim benim ❤ allah en yakin zamanda prensesine bi erkek kardes versinBenim de önce ağrım oldu sonra kanama başladı yoğun değildi çok ama ağrım baya felaketti
Insallah gerek kalmasin artik hicbir tedaviye hicbirimizin. Bundan sonra insallah sadece bebek kontrollerine gidelimGerek kalmaz insAllah cnm
Amin canım sağlıklı olsun da insAllah önceliğim o cnm Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinAllah birdaha yasatmasin canim benim ❤ allah en yakin zamanda prensesine bi erkek kardes versin
Amin canim tabiki önce saglikli hayirli evlat olmasiAmin canım sağlıklı olsun da insAllah önceliğim o cnm Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin
Cok dolas canım vakit geçer evde durdukça daralıyorum benCok bunaldim evde bir haftadir cikmadim. En son gecen hafta pazartesi cikmistim eltimin ogluna alinacaklar vardi onlari almaya. En azindan bir bakkala kadar bari cikip geleyim evin etrafinda birkac tur atayim evin ici karanlik kapali heryer cok bunaldim
Aynen bende cok fazla daraldim. Üzerime birseyler giyip birazcik dolasayim. Yakinda yasli bi teyze var belki ona ugrarim hem dedigin gibi zaman gecer daha gün yeni basladi.Cok dolas canım vakit geçer evde durdukça daralıyorum ben
Bazen beyaz olur canım bide senin dün attığınki gibi olur rengi rica ederim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın meleğini nasip etsin inşallah yaTesekkür ederim canim bilgi icin ❤ kuruma cizgisi nasil anlasiliyor gri renk mi oluyor yoksa o da mi pembe gibi oluyor ?
iyi haberlerin olr inş cnm.Vala değerlendirme aşamasındayız cnm adete kadar gun aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum bugun çatlatma iğnesinin 5. Günü
cnm yumoşlar 22, 23 ve 20 mm boyutları umarım iyidir. bgn çatlatma iğnesi ypcm. yarın aşılama bakalm. dua et ne olurAz kalmis canim :) insallah cok güzel büyümüslerdir. Igne haptan daha etkili. Doktordan gelince haber verirsin yumurtalar insallah cok güzel olusmusmardir ❤
ahh cnm inş iyi haberler verelım. bnm bu son aşılama folıkuller fostımon ıle daha iyi sonuç verdi. buda olmazsa tüp bebekle sonuçlanck herhalde.Bende son günleri sayiyorum canim bu hafta sonuna kadar belli olur insallah
cok guzel bence cnm masAllah ya bnm daha küçüktü çatlatma iğnesini vurulduğumda guzel sonuc olur insAllah cnmcnm yumoşlar 22, 23 ve 20 mm boyutları umarım iyidir. bgn çatlatma iğnesi ypcm. yarın aşılama bakalm. dua et ne olur
insAllah cnmiyi haberlerin olr inş cnm.
kuzum kaç saat geçerse gecsin aldanma o cizgiye iğne etkisi tamamen bitmis 2 3 gün sonra bebek için koyulasmasi dileğiyleBirkac saat bekledikten sonra tekrar bakip fotografini cekerim yine sonradan cikabilir silik cizgi