• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek ki gerekli değil senin için canım vardır bi ayrıntı bence sıkıntı yapma gerek kalmayacak insAllah
Bilmiyorum canim bende. Öyle testlere falan bakmadi kan almadi sadece alttan ultraso la bakti. Daha önce kimyasal gecirdigimide söyledim. Belki birdahakine nedenini anlatir vakit olursa

Cok bunaldim evde bir haftadir cikmadim. En son gecen hafta pazartesi cikmistim eltimin ogluna alinacaklar vardi onlari almaya. En azindan bir bakkala kadar bari cikip geleyim evin etrafinda birkac tur atayim evin ici karanlik kapali heryer cok bunaldim

Cok bunaldim evde bir haftadir cikmadim. En son gecen hafta pazartesi cikmistim eltimin ogluna alinacaklar vardi onlari almaya. En azindan bir bakkala kadar bari cikip geleyim evin etrafinda birkac tur atayim evin ici karanlik kapali heryer cok bunaldim
Cok dolas canım vakit geçer evde durdukça daralıyorum ben

Tesekkür ederim canim bilgi icin ❤ kuruma cizgisi nasil anlasiliyor gri renk mi oluyor yoksa o da mi pembe gibi oluyor ?
Bazen beyaz olur canım bide senin dün attığınki gibi olur rengi rica ederim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın meleğini nasip etsin inşallah ya

Az kalmis canim :) insallah cok güzel büyümüslerdir. Igne haptan daha etkili. Doktordan gelince haber verirsin yumurtalar insallah cok güzel olusmusmardir ❤
cnm yumoşlar 22, 23 ve 20 mm boyutları umarım iyidir. bgn çatlatma iğnesi ypcm. yarın aşılama bakalm. dua et ne olur

Birkac saat bekledikten sonra tekrar bakip fotografini cekerim yine sonradan cikabilir silik cizgi
kuzum kaç saat geçerse gecsin aldanma o cizgiye iğne etkisi tamamen bitmis 2 3 gün sonra bebek için koyulasmasi dileğiyle

Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.

Back