• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla önce 20kg aldim sonra 20 daha ver dedim sonuc 80kg oldu. 30kavanoz melemen yaptim 20kavanoz domates sosu. Kalaniylada yarisiyla sade domates salcasi yarisiylada kirmizi biberle karisik salca yapiyorum. Haftayada 20kg daha alip kahvaltilik sos yapicam kisin cok iyi oluyor.
Kahvaltilik sos nasil yapiyorsun canim ?

Valla önce 20kg aldim sonra 20 daha ver dedim sonuc 80kg oldu. 30kavanoz melemen yaptim 20kavanoz domates sosu. Kalaniylada yarisiyla sade domates salcasi yarisiylada kirmizi biberle karisik salca yapiyorum. Haftayada 20kg daha alip kahvaltilik sos yapicam kisin cok iyi oluyor.
Senden sonra bende internette salcaya baktim nasil yapildigina vesile olacaksin yapacagim insallah bende ❤

Bugün disariya cikmak cok iyi geldi ya birde komsuya ugradim az önce iceriye davet etti beni tabagini geriye verirken birazda onunla sohbet ettik. Ben ara sira cikayim evde cok stres olmusum ben. Siz nasil yapiyorsunuz cikiyormusunuz disariya esleriniz izin veriyormu ?

Bugün disariya cikmak cok iyi geldi ya birde komsuya ugradim az önce iceriye davet etti beni tabagini geriye verirken birazda onunla sohbet ettik. Ben ara sira cikayim evde cok stres olmusum ben. Siz nasil yapiyorsunuz cikiyormusunuz disariya esleriniz izin veriyormu ?
Ben bursadan ist evlendim burda kimseyi tanımıyorum ailem bursada hepsi çevrem arkadaşlarım orda burda icimden gelmiyor çıkmak alışamadım buraya markete bile gitmiyorum okadar yani
Aminn canim benim dualariniza ihtiyacim var bu günlerde
Insallah canım rabbim kucagıni doldursun bu ay ins o mujdeyi bize vermen nasip olur

Ben bursadan ist evlendim burda kimseyi tanımıyorum ailem bursada hepsi çevrem arkadaşlarım orda burda icimden gelmiyor çıkmak alışamadım buraya markete bile gitmiyorum okadar yani

Insallah canım rabbim kucagıni doldursun bu ay ins o mujdeyi bize vermen nasip olur
Bende öyle ya hep evdeyim. Ama bugün bakkala ve komsuya cikmak 50 metrelik yerde olsa cok iyi geldi. Allahim insallah evlat verir onla vakit geciririz

Aminnn canim allah razi olsun insallah hepimizden sirayla gelsin müjdeler

Kahvaltilik sos nasil yapiyorsun canim ?

1...Domates yesilbiber kirmizi papya biber kaya tuzu biraz sirke bolca sarimsak az şeker dereotu saf zeytinyagi
2....domates patlican yesilbiber sarimsak sirke tuz seker kirmizi payya biber
1.sini normal tencerede kaynatarak 2.sini ise patlican ve biberleri közleyerek yapiyorum.

1...Domates yesilbiber kirmizi papya biber kaya tuzu biraz sirke bolca sarimsak az şeker dereotu saf zeytinyagi
2....domates patlican yesilbiber sarimsak sirke tuz seker kirmizi payya biber
1.sini normal tencerede kaynatarak 2.sini ise patlican ve biberleri közleyerek yapiyorum.
Cok tesekkür ederim canim deniycem bunlari lezzetli gibi görünüyo

ogren canim bebis gelince bol bol yaparsin.ben oglum dogdu dogali doğal olan seyleri tercih ediyorum.
En güzelini yapiyorsun canim. Köyde kayinvalidemler yapiyor bizede veriyor bende calisiyordum pek birsey yapmiyordum ama simdi bebek icin bekliyoruz calismiyorumda evde baya birseyler yaptim insallah bunuda yapacagim ❤😊

Back