• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım cnm hadi hyrlisi

Vala bilmiyorum canım günde 1-2 cm büyüyor diye biliyorum ben snrm 36 saat içinde çatlıyormus iğneyle de snrm 1.5 gün sonra çatlasa 20-21 cm olmuş olucak diye düşündü belki de hayırlısı cnm bklm ne derse onu yapıyoruz doktor bugün reglin 12. Günü 18 günü tahlil istedi onun için de ilaç kullan dedi düşürür dedi gebe kalırsan zaten sıkıntı yok dedi

Aynen canim zaten 17mm olan yeterli digerleride buyüseydi ikiz olurdu :rolleyes: . Prolaktin ilacla hemen düsuyor zaten. Merakli bekleyis basladi . Güzel haberler alalim artik.

Aynen canim zaten 17mm olan yeterli digerleride buyüseydi ikiz olurdu :rolleyes: . Prolaktin ilacla hemen düsuyor zaten. Merakli bekleyis basladi . Güzel haberler alalim artik.
Hadi hayırlısı vala bklm cnm umutluyum Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkesle beraber bana da çok tuhaf ya vala gördüm yumurtaları solda snrm ama bu olgunlaşan yumurta arka tarafta snrm cunki aleti baya arkaya götürdü afedersin kalcami kaldırınca net gördük ekranda

Ben göbekten yaptirdim hep. Zaten artik kendim yapiyorum. Ama yapildigi yer farketmez bence sonucta vucuda yayiliyor.
Bilmiyorum cnm ben ilk kez yaptırdım sağlık kabininde yaptırdım ben yapamıyorum kendim ordaki bayan nerden dedi doktor die sordu ondan dedim

çatlatma ignesini bi ayda iki kez mi vuruldun yoksa ayrı ayrı mi diosun Rabbim hayirlisindan versin cnm vardır bi hayır

Canim gecen ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum 3.gün kontrole gittim catlamamis 1 tane daha vuruldum sonra yine kontrole gittim yine catlamayip kist olmuslar. Ama genelde %99 catlatiyor merak etme Dikkat et catlayinca yogun akinti ve kasik agrisi oluyor. Bende agri olmayinca farkettim catlamadigini. Sen insulin direnci icinde ilackullaniyorsunya o da catlamasina fayda eder

Canim gecen ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum 3.gün kontrole gittim catlamamis 1 tane daha vuruldum sonra yine kontrole gittim yine catlamayip kist olmuslar. Ama genelde %99 catlatiyor merak etme Dikkat et catlayinca yogun akinti ve kasik agrisi oluyor. Bende agri olmayinca farkettim catlamadigini. Sen insulin direnci icinde ilackullaniyorsunya o da catlamasina fayda eder
Yaaa senin yumurtalar çetin çıkmış 😉 hayırlısı bence nasip olmayacak oldu mu iğne de etki etmiyor olacak insAllah ignesiz çatlar belki hiç belli olmaz Rabbim neler gösterir insAllah cnm bklm ilaçlara devam ediyorum o insülin direnci için kullandığım ilaç beni fena yapıor ama bulantı ishal falan

Yaaa senin yumurtalar çetin çıkmış 😉 hayırlısı bence nasip olmayacak oldu mu iğne de etki etmiyor olacak insAllah ignesiz çatlar belki hiç belli olmaz Rabbim neler gösterir insAllah cnm bklm ilaçlara devam ediyorum o insülin direnci için kullandığım ilaç beni fena yapıor ama bulantı ishal falan

Canim ben glukofen iciyorum ne ishal ne bulanti yapmadi bundan 3 yil önce kullanmistim bulanti ishal yapmisti bu sefer tik yok acaba bana fayda etmiyormiki

Canim ben glukofen iciyorum ne ishal ne bulanti yapmadi bundan 3 yil önce kullanmistim bulanti ishal yapmisti bu sefer tik yok acaba bana fayda etmiyormiki
Ben ilk kez kullanıyorum ya bence ondan daha önce glifor kullandım o da ilk kullandığımda aynı etkiyi yapmıştı daha sonra alıştı vücut snrm öyle düşünme etki ediyordur insAllah ☺️🤩

Ben ilk kez kullanıyorum ya bence ondan daha önce glifor kullandım o da ilk kullandığımda aynı etkiyi yapmıştı daha sonra alıştı vücut snrm öyle düşünme etki ediyordur insAllah ☺🤩

Bende eczaneden glifor mu alsam dedim. :confused:

Bende eczaneden glifor mu alsam dedim. :confused:
bünye meselesi bence cnm devam et ilacina
Kızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
cnm devlettr yaoiolar mi bilmiorim ben su an ozele gidiyorum devlrttrm hic sonuc alamadgmz icin ama devlrttr yapiot olmasi lazim

Kızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
Ben devlette oluyorum tedavi. Doktor verdi klomen. Kanuni ye git istersen bi

Canim vakif gureba hastanesinde tüp bebek asilama tedavisi hepsi hepsi var. 1.5 yildir korunmuyoruz olmuyor dersen hem bütün tahlillerini yapar hemde tedavi ederler

Ücreti ne kadar bilgin var mı Allah razı olsun sizden hepiniz den buraya yazdıkça rahatlama geliyor

Canim ssk geciyor tüp bebekte belli bir miktar aliyorlar. Sen kadin dogum bölümunden randevu alipta gidersen muayene ücreti tahlil ücreti almiyorlar. Ben istanbulda olsam kesin oraya giderim. Randevu alirken docentler proflardanda randevu alabiliyorsun. 50 tl gibi birsey proflarada 100tl falan fazladan ödeniyor ama normal kadin dogum doktorlari tamamen ucretsiz

Back