• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de bana koldan yaptır iğneyi dedi belki de etkisi değişiyor nerden yapildigina bağlı bilemiyorum sen nerden yaptrdn cnm vuslatahasretim vuslatahasretim

Canim doktorlar birsey farketmiyor diyorlar. Ben her defasinda göbegimden yaptim igneyi yumurta hangi tarafimdaysa o taraftan yaptim daha yakin ya belki daha cabuk etki eder daha cabuk oradaki kana gecer diye o düsünceyle öyle yapiyorum

Canim gecen ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum 3.gün kontrole gittim catlamamis 1 tane daha vuruldum sonra yine kontrole gittim yine catlamayip kist olmuslar. Ama genelde %99 catlatiyor merak etme Dikkat et catlayinca yogun akinti ve kasik agrisi oluyor. Bende agri olmayinca farkettim catlamadigini. Sen insulin direnci icinde ilackullaniyorsunya o da catlamasina fayda eder
Ay evet canim doktor banada dedi %99 catlatiyor diye ben kontrole gelmek istedigimi söyledigimde böyle dedi o an aklima sen geldin. Hayirlisiyla insallah vakti geldiginde kavusacagiz

Kızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
Canim yumurtalarin kac mm oldugunu falan söylemedimi doktor anlatmadimi ? Devlet hastanesinde böyle oluyor malesef ya ilgilenmiyorlar ben o yüzden özele basladim en azindan dinliyorlar insani

Çok moralim bozuk napcam bilmiyorum sabrımın son demlerini yaşıyorum ağlamaktan ypruk

kaç senedir evlisin
Canim benim cok zor ama fazla üzme kendini en azindan cok fazla üzme. Demesi kolay uygulamasi cok zor ama oldugu kadar artik cünkü stresde cok etkiliyor.

Reglinin kacinci günundesin canim aslinda yumurta 22mm e kadar kaliteli sayiliyor.1 2 gün daha beklesen 14mm olanlarda 17 18mm olurdu aslinda. Gerci 1 yumurta yetiyorya rabbim nasip etsin emeginin karsiligini alirsin bu ay insallah. Carsamba ne tahlili istedi canim.bu arada seninmi prolaktin yüksekti doktor bu konuda ne dedi
bende şimdi aynilarini yazacaktim 17 mm küçük sınır 18 ve en yuksek 23 mm ye kadr olunca iğne veriyolar ama erken bence iğne için tabi herşey nasip inslah tutar rabbim emeklerini boşa vermesin Fit mutlu anne Fit mutlu anne

limonlu çay ile bulantim azaldi canım cok şükür biraz daha iyi hissediyorum bugün yediklerimi sayayim ben bile inanamıyorum çünkü sabah içtiğim suyu malesef cikardim ilaç içmem gerektigi için 1 dilim peynir 2 parmak kadar ekmek yedim ilaci içtim sonrasinda limon sıkılmış soda ve saat 3 gibi 1 küçük dondurma yedim akşam yemegi yiyecegimi sanmıyorum resmen kokusu gelince kusucakmis gibi oluyorum sadece çay bol limonlu ve kahve başka bisey almiyor icim vuslatahasretim vuslatahasretim Umutumut82 Umutumut82

bende şimdi aynilarini yazacaktim 17 mm küçük sınır 18 ve en yuksek 23 mm ye kadr olunca iğne veriyolar ama erken bence iğne için tabi herşey nasip inslah tutar rabbim emeklerini boşa vermesin Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Benim dojtorum minumum 16mm demisti 17mm iyi bence zaten hemen catlamiyorya 36 saat icinde 3 mm daha büyüse 20mm oluyor.

Benim dojtorum minumum 16mm demisti 17mm iyi bence zaten hemen catlamiyorya 36 saat icinde 3 mm daha büyüse 20mm oluyor.
ben de 4 kere klomen tedavisi gördüm hepsindede alt sinir 18 mm dedi doktor ondan dedim 23 u geçince iğne vermiyoruz hatta dedi

Canim sanki kücük olunca daha iyi olmustu bende. 17 mm ken yapilan tutmustu digerlerini hep daha büyükken yapilmisti birsey olmadi onlarda. Tabi hersey nasip ama kimilerine 16 mm ken bile catlatma ignesi yapmislar

limonlu çay ile bulantim azaldi canım cok şükür biraz daha iyi hissediyorum bugün yediklerimi sayayim ben bile inanamıyorum çünkü sabah içtiğim suyu malesef cikardim ilaç içmem gerektigi için 1 dilim peynir 2 parmak kadar ekmek yedim ilaci içtim sonrasinda limon sıkılmış soda ve saat 3 gibi 1 küçük dondurma yedim akşam yemegi yiyecegimi sanmıyorum resmen kokusu gelince kusucakmis gibi oluyorum sadece çay bol limonlu ve kahve başka bisey almiyor icim vuslatahasretim vuslatahasretim Umutumut82 Umutumut82
Canim allah yardimcin olsun insallah bu cektigin sikintilarin ödülünü verir bu defa yarabbim ❤

Canim sanki kücük olunca daha iyi olmustu bende. 17 mm ken yapilan tutmustu digerlerini hep daha büyükken yapilmisti birsey olmadi onlarda. Tabi hersey nasip ama kimilerine 16 mm ken bile catlatma ignesi yapmislar
valla benim doktorda gariplik var ozaman zaten tutmadi ki eski doktorum diyebilirim

Bimde kücük dörtköse seklinde kizarmis ekmekler var onlarda bulanti oldugu zaman yeniliyor rahatsiz etmiyor

Back