• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim kızlar çok yardımcı oluyorsunuz 😍
Ever burdaki arkadaslar özellikle tecrübeli arkadaslardan cok sey ögrendim cok yardimci oluyorlar allah razi olsun tüm kalbimle söylüyorum allahil sizden razi olsun gönlünüzdekini en yakin zamanda versin size

Sabah agzimda tuhaf bi tad vardi metalik tad deniliyor ya o muydu bilmiyorum öyle cok fazla degildi sanki agzimda miknatisli yerler vardi gibi bir tuhafti ama daha belirtiler icin erken yumurta catlayali tahminen 5 gün oldu. 6. Günde olur belki birseyler varsa belli olur kimyasalda öyle olmustu. Yarini bekliyorum ama o zamanda tesadüfen farketmistim simdi olurmu bilmiyorum

Birde internette okudum ellerin ayaklarin cok sicak olmasida progesterondan oluyormus gebelikte baslangicta olabiliyormus ama hepsi icin daha cok erken bencede bilemiyorum. Insallah hamileyimdirde bunlarda hep belirtidir0🤲🏻

Bazende aglamak geldi icimden dün gece bugün. Adet olacagim zaman böyle seyler farketmedim kendimde.. hayirlisi olsun insallah
kuzum rabbim emeklerini boşa cikarmasin bir bebegimkz olsn diye nelere katlaniyoruz yeterki olsun raziyiz zorluklara bende ilacin dozunu artirdigimdam beri asiri bulanti ve bazen kusma yemeklerden tiksinti geldi resmn birazdan spor yapicam bakalim çok arastirdim kullananlar 1. ayin sonunda hamile kalmislar inşallah bende kalirim sende kalacaksin diye hissediyorum bu ay kuzum hayirlisi

az önce instgrmdan okudm kadın 125 kilo ile hamile kalmis dusunebiliyomusunuz kızlar 125 kilo ne hayatimda gördüğüm en yüksek 113 oldu suan 11 kilo verdim millet hiç zayiflamadan kaliyor valla Umutumut82 Umutumut82 vuslatahasretim vuslatahasretim ha buarada kuzum senin bebis nasıl kaç haftalik oldu Alene Alene

az önce instgrmdan okudm kadın 125 kilo ile hamile kalmis dusunebiliyomusunuz kızlar 125 kilo ne hayatimda gördüğüm en yüksek 113 oldu suan 11 kilo verdim millet hiç zayiflamadan kaliyor valla Umutumut82 Umutumut82 vuslatahasretim vuslatahasretim ha buarada kuzum senin bebis nasıl kaç haftalik oldu Alene Alene

Ben 86kg ya düstüm 3 günde ödemler gidiyor.spor yapamiyorum şuanda sadece diyet yapiyorum. Şekerli gida hic tuketmiyorum.hayit hapi iciyorum. Daha reglinin 11.günü sabah sol kasigimda agri oldu akintim artti. Ya zaten benim gelisiyorda catlamiyor. Ovulasyon testi yapiyorum dünden beri biraz koyulasinca havuc kürü baslicam.

kuzum rabbim emeklerini boşa cikarmasin bir bebegimkz olsn diye nelere katlaniyoruz yeterki olsun raziyiz zorluklara bende ilacin dozunu artirdigimdam beri asiri bulanti ve bazen kusma yemeklerden tiksinti geldi resmn birazdan spor yapicam bakalim çok arastirdim kullananlar 1. ayin sonunda hamile kalmislar inşallah bende kalirim sende kalacaksin diye hissediyorum bu ay kuzum hayirlisi
Amin canim insallah hepimiz kavusalim bebeklerimize. Bende öyle düsünüyorum ne kadar zor olsada katlanirim zorluklara allah yardim eder. Kendime catlatma ignesini yaparkende öyle düsündüm ilk yaptigimda biraz sürdü yapamadim hemen ama sonra evlat icin yapiyorum diye düsünüp besmele cekip yaptim. Kendi kendine igne batirmak tuhaf oluyor acimadigini bilsende degisik yinede.

Allah yardimcin olsun canim sakiz cignemek bulantiya iyi geliyor dene istersen naneli sakizlar iyi oluyor. Cok aci olmasin nanesi. Insallah sende bu defa hamile kalirsin canim.
Ay tesekkür ederim canim insallah hislerin dogru cikar❤

Evet canim allah ol dedimi oluyor insallah bizede nasip olur. Bende görüyorum denk geliyor cok kilolu bayanlarin kucaklarinda bebekleri var tahmini 100 kilo üzerindedirler hatte bir defasinda otobüsde denk geldim 150 kilo varmistir bence normal 3 tane kadini yan yana koysan onun gibiydi masallah allah saglikli uzun ömürler versin bebegiyle diye dua ettim icimden birde tabi bana ve bu sayfada bekleyen arkadaslarima evlat versin diye dua ettim

Ben 86kg ya düstüm 3 günde ödemler gidiyor.spor yapamiyorum şuanda sadece diyet yapiyorum. Şekerli gida hic tuketmiyorum.hayit hapi iciyorum. Daha reglinin 11.günü sabah sol kasigimda agri oldu akintim artti. Ya zaten benim gelisiyorda catlamiyor. Ovulasyon testi yapiyorum dünden beri biraz koyulasinca havuc kürü baslicam.
Maaallah canim baya zayiflamissin. Şiya tohumu diye birsey var ben ondan kullaniyorum ara sira. Tok tutuyor o. Bir ayda 20 kilo vermistim dikkat edince. Hic ekmek yemedim o zamanlar. Ekmek ve sekerli sular cok kilo yapiyor. Ekmek yerine peyniri mesela kirmizi yag biberinin üzerine koy ekmek diliminin üzerine koymus gii öyle ye. Bizde hamile kalacagiz insallah yakinda. Spor olarak bende yapmiyorum birsey ama yürüyüse ciktik hep annemle. Öyle evin etrafinda mahallede dolastik hergün en az 1 saat yürümeye calistik bazeb 30 dakika bazen 2 saat oluyordu ilk baslarda fazla yürüyemiyordum ama gittikce daha cok yürüyebildim

Canim insallah artik catlar yumurtalarin ne güzel olusuyorlar masallah. Insallah artik catlarlar.

Back