• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sagolasin. Bazen insan kalabalik icinde bile yanliz kalabiliyor. Yani cokta kalabalik aile iyi diye birsey yok. Önemli olan birileriyle paylasabilmek. Bak bana okadar kalabalik ailelere ragmen derdimi buraya anlatiyorum. Rabbim herkese huzur ve saglik versin.
Evet canim haklisin. Bir kisi bile yetebiliyor aile birligini bozmaya.
Herseyin hayirlisi olsun. Biz burda hepimiz benzer durumlar yasadigimiz icin birbirimizi anlayabiliyoruz. Bizdede bitek esim ve benim annem biliyor denedigimizi ve 2 arkadasim. Yoksa cok fazla soruyorlar insan üzülüyor

Evet canim haklisin. Bir kisi bile yetebiliyor aile birligini bozmaya.
Herseyin hayirlisi olsun. Biz burda hepimiz benzer durumlar yasadigimiz icin birbirimizi anlayabiliyoruz. Bizdede bitek esim ve benim annem biliyor denedigimizi ve 2 arkadasim. Yoksa cok fazla soruyorlar insan üzülüyor

Kaynanan görümcen falan yokmu

Cok sicaklik geliyor ara sira bana. Ayaklarim yani terliyorum bir süre sonra geciyor. Geceleri ayaklarim cok yaniyor sanki. Daha önce hic böyle olmamistim. Catlatma ignesini kullanan ve hamile kalan arkadaslar sizde böyle bir belirti oldumu ?

Daha adet olmama 3 gün var ne zaman gideyim ? Doktor test falan isterse kaç gün sürüyor
Doktor kan testi yapiyo canim hastanesine göre degisiyor genelde 1,5 saat sonra cikiyo sonuc ama ilcede kücük yerdeysen 1-2 gün sürebilir belki. Vaktin varsa cuma günü git istersen doktor ona göre söyler hangi gün gelmen gerektigini hem kafan rahatlar yoksa aklina takilir gitmem gerekiyormuydu keske gitseydim diye.

Yarına sıra aldım Sarıyer etfal Hastanesinesine inşallah iyi geçer sürecim daha önce vajinusmus hastasıydım yani ilişkiye girmekte zorıluk yaşıyordum şuna geçti şükür olsun alttan muayene olmaz değil mi hala korkuyorum alttan muayene den

Yarına sıra aldım Sarıyer etfal Hastanesinesine inşallah iyi geçer sürecim daha önce vajinusmus hastasıydım yani ilişkiye girmekte zorıluk yaşıyordum şuna geçti şükür olsun alttan muayene olmaz değil mi hala korkuyorum alttan muayene den
Insallah iyi gecer canim. Korkma korkup kendini kasdikca daha kötü olur. Karnindan bakildigi gibi düsün kafanda sadece alttan bakiyor bi zarari yok canim. Karnindada bakarlarda alttan bakilinca daha iyi görünüyor hersey. Doktor karindan bakmak istediginde bende alttan baktiriyorum daha iyi görüyor doktorlar. Sen istemezsen alttan bakmazlar herhalde canim. Hayirlisi olsun insallah rabbim bekletmeden verir sana evladini

Back