- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.221
kısmet cnm. hayırlısı olsn inş hepimiz için. rabbım herkese versn. sen ne durumdasınHayirlisi olsun insallah cok güzel cok kaliteli yumurtalarin olusur ve 3. De tutar insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet cnm. hayırlısı olsn inş hepimiz için. rabbım herkese versn. sen ne durumdasınHayirlisi olsun insallah cok güzel cok kaliteli yumurtalarin olusur ve 3. De tutar insallah
degerlendiriyorum haftasonu yumurtlma akntsi geldi suan kuruyum ve kasiklarim agiriyor bakalim hemen hemen her günü degrlendryormDegerlendirdiysen insallah adet olmazsin bebegin seninledir. Haber verirsin canim
Aminnn ❤kısmet cnm. hayırlısı olsn inş hepimiz için. rabbım herkese versn. sen ne durumdasın
Ben persembe catlatma ignesi oldum canim bekliyorumkısmet cnm. hayırlısı olsn inş hepimiz için. rabbım herkese versn. sen ne durumdasın
bn vajinal mantar icin kullanmstimSen fitili ne icin kullanmistin ? Bende rahim agzindaki yara icin antibiyotik fitil vermisti doktor. Iliskiden önceki gece kullan demisti. Ondan sonra birdaha kullanmadim belki zarari olur diye.
Cok güzel insallah canim. Ne zaman test yapmayi düsünüyorsun ?degerlendiriyorum haftasonu yumurtlma akntsi geldi suan kuruyum ve kasiklarim agiriyor bakalim hemen hemen her günü degrlendryorm
evet cnm degrlndryrmAy evet böyle karisinca cok kötü bendede karisik o yüzden bilmiyorum gününü. Degerlendirdinmi günleri canim ?
güzl haberlern olsn cnm. beklıyoruz meraklaBen persembe catlatma ignesi oldum canim bekliyorum
Hmm.. o zaman aynisi degil sanirim benim kullandigimlabn vajinal mantar icin kullanmstim
Cok güzel canim birlikte beklemek daha güzel . Insallah hepbirlikte artik buralari güzel haberlerle süsleriz ❤evet cnm degrlndryrm
Aminnn canim. Hayirlisi olsun artik. Cuma yada hafta sonu falan belirtiler baslar insallah diye bekliyorumgüzl haberlern olsn cnm. beklıyoruz merakla
inşallah kuzum yaCok güzel canim birlikte beklemek daha güzel . Insallah hepbirlikte artik buralari güzel haberlerle süsleriz ❤
Aminnn.. kendinde hissettigin belirtileri paylas istersen canim burda. Hepimiz kendimizdeki belirtileri paylasinca birbirimizle karsilastiririzinşallah kuzum ya
Evet cnm zamn geçsin paylaşımın tabikiAminnn.. kendinde hissettigin belirtileri paylas istersen canim burda. Hepimiz kendimizdeki belirtileri paylasinca birbirimizle karsilastiririz
Insallahh birkac kisi kaldi ilk zamanlardan artik bizde hepimiz anne oluruz. O kadar icten diliyorumki bunu.. ❤Evet cnm zamn geçsin paylaşımın tabiki
Sen baska topige gitmistin takip etmiyordum orayi. Beni Etiketledikce görüyordum sadece..Evet cnm zamn geçsin paylaşımın tabiki
inşallah kuzum evet raabbim nasıp edecek inslaalhSen baska topige gitmistin takip etmiyordum orayi. Beni Etiketledikce görüyordum sadece..
Insallah bu basladigimiz topige hamile haberlerimizi yazacagiz birgün
AMINNNNNinşallah kuzum evet raabbim nasıp edecek inslaalh