• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben suan diaformine devam kuzum zayiflamaya lh dusurmye devam bakalim ne zaman hamile kalirim kacinci gün bugün kaç yumurta olustu

Canim bende hayit hapi kullaniyorum. Benim yumurtalarim catlamiyor kist oluyor .igne disinda baska bir yolu varmi bilmiyorum. Bu arada 76kg dan 88kg ya ciktim.diyete basladim.

canm acaba yumurtlamayi takiben havuç kürumu yapsan

Canim havuc küründe incirde var ya incir bana yaramiyor kist yapip reglimi geciktiriyor. Doktor regli olunca gel tedaviye devam edelim dedi ama gitmedim.gecen ay 2000tl yi buldu.3yumurtam çöp oldu. Sonucta zaten yumurtam gelisiyor bosuna hem param gidiyor hemde sagligim bozuluyor. 2 ay gitmicem doktora .benim yumurtlamam ortalama reglinin 14.günüyle 19.günleri arasinda oluyor.havucu haslayip icsemmi diyorum. Fazla takip etmicem bugün reglinin 9.günü yarindan itibaren gün aşırı iliski denicem.birde havuc suyu icerim bolbol

Canim havuc küründe incirde var ya incir bana yaramiyor kist yapip reglimi geciktiriyor. Doktor regli olunca gel tedaviye devam edelim dedi ama gitmedim.gecen ay 2000tl yi buldu.3yumurtam çöp oldu. Sonucta zaten yumurtam gelisiyor bosuna hem param gidiyor hemde sagligim bozuluyor. 2 ay gitmicem doktora .benim yumurtlamam ortalama reglinin 14.günüyle 19.günleri arasinda oluyor.havucu haslayip icsemmi diyorum. Fazla takip etmicem bugün reglinin 9.günü yarindan itibaren gün aşırı iliski denicem.birde havuc suyu icerim bolbol
tamam bende catlatma için sadece havuç icc dedim kuzum zaten gelişiyor büyüyor onemli2olan catlatmak baya masrafli bu işler ya

tamam bende catlatma için sadece havuç icc dedim kuzum zaten gelişiyor büyüyor onemli2olan catlatmak baya masrafli bu işler ya

Hem masrafli hemde yipratici.bu ay böyle gecsin önümüzdeki ay incir havuc kürünü tekrar denicem. Gecen yaptigim kürde incir cok geliyordu bir sitede 13 15 tane incir yaziyor bazi sitelerde 6 7 incir diyor.ben 4 5 incirle ve havucla denicem bakalim

ben suan diaformine devam kuzum zayiflamaya lh dusurmye devam bakalim ne zaman hamile kalirim kacinci gün bugün kaç yumurta olustu

Bende 2 yumurta olusmustu persembe günü biri 18 digeri 19,5 du ikiside solda.

Persembe ögle 15 de catlatma ignesi oldum.
Tahminen cumartesi sabah 1 ve 6 arasi catladi yumurtalar insallah.

Igneden sonraki 5 gün bitti canim.

Baska igne yapip veya günleri degerlendirip gelen olmadi tek basima kaldigimi düsündüm topikte ❤

Hem masrafli hemde yipratici.bu ay böyle gecsin önümüzdeki ay incir havuc kürünü tekrar denicem. Gecen yaptigim kürde incir cok geliyordu bir sitede 13 15 tane incir yaziyor bazi sitelerde 6 7 incir diyor.ben 4 5 incirle ve havucla denicem bakalim
bence incir yapma havuç ya ovulasyon testi dene koyulastiginda havuç yap siliklesinceye kadar

Canim bende hayit hapi kullaniyorum. Benim yumurtalarim catlamiyor kist oluyor .igne disinda baska bir yolu varmi bilmiyorum. Bu arada 76kg dan 88kg ya ciktim.diyete basladim.
Canim sen hayit hapini tam olarak ne icin kullaniyorsun ? Ben yumurta gelistiriyor diye biliyorum ama catlatiyormu ayni zamanda ?

Incir prolaktini yükseltiyor diye hatirliyorum canim bu da mi catlatmak icin ? Gecen pazarda yumsak taze kurumus incir vardi alacaktim ama zarar verir diye almadim bu sürecte

Insallah catlar bu defa yumurtalarin canim.
Dua et namazdan sonra cok dua et icinden geldigi gibi. Allah ona acilan elleri bos geri cevirmez. Insallah artik bu defa bizde hamile kaliriz bastan beri sayfada olanlar olarak

2 yumurtam vardi acaba ikisininde tutma olasiligi nedir ? Cok isterdim ikizlerimin olmasini bir kiz bir erkek.. allahim hayirlisini versin insallah

Bende 2 yumurta olusmustu persembe günü biri 18 digeri 19,5 du ikiside solda.

Persembe ögle 15 de catlatma ignesi oldum.
Tahminen cumartesi sabah 1 ve 6 arasi catladi yumurtalar insallah.

Igneden sonraki 5 gün bitti canim.

Baska igne yapip veya günleri degerlendirip gelen olmadi tek basima kaldigimi düsündüm topikte ❤
tedavimiz ortak olmasada sorunumuz ve istegimiz ortak kuzum hayirli haberlerle gel insallah

Kimyasal gecirdigimde yumurta catladiktan sonraki 6. Gün koku hassasiyeti baslamisti bende. Insallah bu defada cuma gününe denk geliyor hafta sonu falan belirtiler farkedersem daha erken test yaparim belki yoksa bu defa 14. Günü beklicem. Zor gelmiyor bu defa beklemek test yapmak icinde hevesli degilim öyle. Cok stres yapiyormus bu devamli test yapmak

tatlim fitil kullanirken 5 gün kanama yasadim eğer o adetten sayilmiyorsa yarın adet günüm insalalh kuzum inslalah
Sen fitili ne icin kullanmistin ? Bende rahim agzindaki yara icin antibiyotik fitil vermisti doktor. Iliskiden önceki gece kullan demisti. Ondan sonra birdaha kullanmadim belki zarari olur diye.

Back