- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.141
Insallah olumlu gelismeler olur sizdede paylasirsiniz. Ilk defa denk geldi böyle igne sonra tek kalmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagolasın canımEvet duydum canim cocuk olmadan öncede sonrada gelebiliyor bir cin bu dedikleri. Belirli dualar var yapilmasi gerekenler var. O dedigi ne kadar dogru bilmiyorum ama normal bir cami hocasinada danisabilirsin onlar daha iyi bilir ve yönlendirirler seni
Rica ederim canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Insallah en yakin zamanda bize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Amin.sagolasın canım
Sizlerde igne yaptiktan sonra beklediginiz sirada doktor progesteron hormonuna baktimi ?
Adetin 21. Günü bakiliyormus internette öyle yaziyor. Kanama olunca doktora gidiyor ondan sonra kullanmaya basliyor cok kisi burdan öyle okudum.
Bende nasil olacak o konuda ne yapayim ?
Doktor birsey demedi ben sordugumda dedi igneden 15 gün sonra test yap diye ona görede tekrar gidecegim herhalde.
Ocak ayinda kimyasal gecirdim simdi yine varsa olursa belki progesteron eksikliginden olmustur o zaman ve simdi tekrar aynisinin olmasindan biraz endiseliyim.
Sagol canim ben adetin kacinci günündeyim bilmiyorum orasi bende biraz karisik. Yumurta catladigini 15. Gün falan diye sayip öyle bir laboratuvara gidip yaptirsammi bilmiyorum. Progesteron yükselince insanin uykusu geliyormus sicakliyormussun yorgun hissediyormussun ve kabizlik falan yapiyomus. Ordan düsünmeye calisiyorum kendimde. Allah yardimcimiz olsun. Insallah bu defa olmustur.Canim reglinin 21.günü progestron testi iyi birsey bence.en azindan saglikli bir yumurtlaman olup olmadigini ögrenirsin. Yani catlamismi catlamamismi diye
O iyiymis bende isterdimde ne bileyim telefon actim doktora gerek yok iyiydi dedi kacti hatirliyormusunuz dedim 1,5 du dedi persembe günü günde onca hastaya bakiyor nasil aklinda tutuyor bilmiyorum yoksa öylesine kafadan attimi bilmiyorum. Doktorumu seviyorum iyi birisi güveniyorumda aslinda ama bazi seyler aklima takiliyor iste. Neyse bir bildigi vardir sonucta doktor o kadar tecrübesi var insallah olur bu defaEstrofem veriyordu bana klomenin yanında rahim duvarıni kalınlastıriyor