- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.161
Ara sira hafiften sol tarafta (yumurtalalarin oldugu tarafta) cekilmeler oluyor daha cok erken hersey icin ama yaziyorum iste insallah hamileyimdirde okuyan birilerine umut olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iğne sonrası doktorun yumurtan sağ tarafta büyüymüş dediği yerde ağrılar oluşmuştu. bende sanırım bebiş tutuyor dedim. batma, yanma ,sancı vurdu hareketlilikler hissettim. ama regl oldum.. ve suan regl halimle bile orada ara ara agrı oluyor.iğne kist yapmış olabilirmi? ilk defa iğne olmuştum. gerçekten korktum iğneden
Yerlesme kanamasiyla adet kanamasini karistirabiliyormusuz benziyor birbirine senin normal herzamanki gibimi adet oldu canim ?kızlar iğne sonrası doktorun yumurtan sağ tarafta büyüymüş dediği yerde ağrılar oluşmuştu. bende sanırım bebiş tutuyor dedim. batma, yanma ,sancı vurdu hareketlilikler hissettim. ama regl oldum.. ve suan regl halimle bile orada ara ara agrı oluyor.iğne kist yapmış olabilirmi? ilk defa iğne olmuştum. gerçekten korktum iğneden
kızlar iğne sonrası doktorun yumurtan sağ tarafta büyüymüş dediği yerde ağrılar oluşmuştu. bende sanırım bebiş tutuyor dedim. batma, yanma ,sancı vurdu hareketlilikler hissettim. ama regl oldum.. ve suan regl halimle bile orada ara ara agrı oluyor.iğne kist yapmış olabilirmi? ilk defa iğne olmuştum. gerçekten korktum iğneden
evet canım adet zamanımda oldu ve bildiğin regl kanaması yani.yerleşme falan değil. iğneden 10.güne doğru sancı ve hareketlilik hissettim.hah dedim tuttu sanırım.. Ama regl olunca hayal kırıklıgı ollduYerlesme kanamasiyla adet kanamasini karistirabiliyormusuz benziyor birbirine senin normal herzamanki gibimi adet oldu canim ?
Igne yaptiktan yaklasik 12 gün sonra filan adet oldun yani ? O zaman normal adete benziyo canim.evet canım adet zamanımda oldu ve bildiğin regl kanaması yani.yerleşme falan değil. iğneden 10.güne doğru sancı ve hareketlilik hissettim.hah dedim tuttu sanırım.. Ama regl olunca hayal kırıklıgı olldu
Kimi insanda igneden 12 gün sonra kiminde 14 kimindede 18 gün sonra adet oluyor tutmayinca. Normal yani bence.. birde adet olmasi iyi olmasaydi asil o zaman kist vardir diye süphelenirdik. O dedigin sancilar normal adet sancisidir belkide biraz piskolojiktir canim bilmiyorum. Bebek bekliyor olmasak belki bu kadar farketmezdik bile kendi vücudumuzda agrinin nerde oldugunu. Simdi herseye dikkat ediyorum tam yorumlamaya calisiyorum daha cok degisiklikleri farkediyoruz.evet canım adet zamanımda oldu ve bildiğin regl kanaması yani.yerleşme falan değil. iğneden 10.güne doğru sancı ve hareketlilik hissettim.hah dedim tuttu sanırım.. Ama regl olunca hayal kırıklıgı olldu
Normal adet oldugun icin korkmana gerek yok bence ama sanci cogalirsa normal herzamanki gibi degilse birde aklika cok takiliyorsa doktora git canim icin rahat eder en azindan.evet canım adet zamanımda oldu ve bildiğin regl kanaması yani.yerleşme falan değil. iğneden 10.güne doğru sancı ve hareketlilik hissettim.hah dedim tuttu sanırım.. Ama regl olunca hayal kırıklıgı olldu
kesinlikle haklısın.ben birde bu ay süt maydonoz buharını illaki duymuşsundur. onu deniycem.iğne yaptırmayı düşünmüorum. ovulasyonla takip ederim.Kimi insanda igneden 12 gün sonra kiminde 14 kimindede 18 gün sonra adet oluyor tutmayinca. Normal yani bence.. birde adet olmasi iyi olmasaydi asil o zaman kist vardir diye süphelenirdik. O dedigin sancilar normal adet sancisidir belkide biraz piskolojiktir canim bilmiyorum. Bebek bekliyor olmasak belki bu kadar farketmezdik bile kendi vücudumuzda agrinin nerde oldugunu. Simdi herseye dikkat ediyorum tam yorumlamaya calisiyorum daha cok degisiklikleri farkediyoruz.
Evet canim duydum süt maydanozu iltihabi cikartiyormus icinden.kesinlikle haklısın.ben birde bu ay süt maydonoz buharını illaki duymuşsundur. onu deniycem.iğne yaptırmayı düşünmüorum. ovulasyonla takip ederim.
Insalllalh canimO iyiymis bende isterdimde ne bileyim telefon actim doktora gerek yok iyiydi dedi kacti hatirliyormusunuz dedim 1,5 du dedi persembe günü günde onca hastaya bakiyor nasil aklinda tutuyor bilmiyorum yoksa öylesine kafadan attimi bilmiyorum. Doktorumu seviyorum iyi birisi güveniyorumda aslinda ama bazi seyler aklima takiliyor iste. Neyse bir bildigi vardir sonucta doktor o kadar tecrübesi var insallah olur bu defa
Amin canim bekliyorum bende. Tek basina beklemek biraz sıkıcı oluyor insallah igne yaptirip gelenler olur buraya.Insalllalh canim
ben suan diaformine devam kuzum zayiflamaya lh dusurmye devam bakalim ne zaman hamile kalirim kacinci gün bugün kaç yumurta olustuYeni tedaviye baslayan varmi ?