- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.121
Cok sicakliyorum bu da igneden galiba. Daha önce cok stress yaptigim icinmi bilmem farketmedim böyle birsey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım istersen takip et, takip etmiyeceksen de 14. Günü yapIlk testi igneden sonra kacinci gün yapayim kizlar ? Hic yapmak gelmiyor bu defa icimden.
Yok canim takip etmicem bu defa. Stres oluyo bosuna gerek yok nasilsa igne etkisi oluyo. Kacinci gün yapayim ilk testi ona karar veremedim 12. Gün sonra 14. Gün yapip karsilastirayimmi yoksa 14 ve 16. Gün mü yapayim onu bilemedim. Insan kendisi bu durumun icinde olunca mantikli düsünemiyor arkadaslardan fikir almak iyi oluyor. Bu defa öyle hevesli degilim test yapmaya isler var onlarla ugrasiyorum evde zamanin nasil gectigini anlamiyorum bugün öglen 3. Gün bitti. Tesekkür ederim cevabin icin canim 14. Gün yapayim o zaman. Fotografini buraya atarim yorumlamakta yardimci olursunuz ❤Canım istersen takip et, takip etmiyeceksen de 14. Günü yap
Tabiki canım bekleriz birlikte :) güzel olur çift çizgi görmek. Benim 13. Gün vakam iğneden dolayı silik çizgi hemen çıktı. 14 de bembeyazdı. Bence 14. Gün yap. Takip etsen koyuluk farkı falan fikir verir ama o da stres yapıyor. Ben de soğan kürü ve aslanpençesi kürüne başladım adetim düzene girsin diye.kolay gelsin işlerine de :)Yok canim takip etmicem bu defa. Stres oluyo bosuna gerek yok nasilsa igne etkisi oluyo. Kacinci gün yapayim ilk testi ona karar veremedim 12. Gün sonra 14. Gün yapip karsilastirayimmi yoksa 14 ve 16. Gün mü yapayim onu bilemedim. Insan kendisi bu durumun icinde olunca mantikli düsünemiyor arkadaslardan fikir almak iyi oluyor. Bu defa öyle hevesli degilim test yapmaya isler var onlarla ugrasiyorum evde zamanin nasil gectigini anlamiyorum bugün öglen 3. Gün bitti. Tesekkür ederim cevabin icin canim 14. Gün yapayim o zaman. Fotografini buraya atarim yorumlamakta yardimci olursunuz ❤
Evet duydum canim cocuk olmadan öncede sonrada gelebiliyor bir cin bu dedikleri. Belirli dualar var yapilmasi gerekenler var. O dedigi ne kadar dogru bilmiyorum ama normal bir cami hocasinada danisabilirsin onlar daha iyi bilir ve yönlendirirler seniKızlar ümmü sıbyan diye birsey duydunuz mu kardesim bi hocaya gitmisti kendisi baska bir konu icin ablam var bası cok agriyor diye benden bahsetmis hocaya hocada demiski o ablanın cocuguda olmuyor demi ablanın rahmine ümmusibyan yerlesmis hamile kalamaz demis dogrumu acaba
Ay insallah canim, hayirlisi olsun. Bendede 13. Gün cok silik cizgi cikmisti sonradan. 14. Gün yapacagim. Hangi güne denk geliyor bakmadim daha var.Tabiki canım bekleriz birlikte :) güzel olur çift çizgi görmek. Benim 13. Gün vakam iğneden dolayı silik çizgi hemen çıktı. 14 de bembeyazdı. Bence 14. Gün yap. Takip etsen koyuluk farkı falan fikir verir ama o da stres yapıyor. Ben de soğan kürü ve aslanpençesi kürüne başladım adetim düzene girsin diye.kolay gelsin işlerine de :)
Sanırım olunca kendini belli ediyor, bebiş bir şekilde. Ona göre karar verirsin canım. Ne zamanki tedaviye başladım düzen kalmadı ben de. İlk hedefim onun düzene girmesi inşallah çok stres yapıyor bana haliyle. Ben gününü denk getiremiyorum evet çatlatma iğnesi bile geç çatladı, artık geçmiştir diye düşünmüştümAy insallah canim, hayirlisi olsun. Bendede 13. Gün cok silik cizgi cikmisti sonradan. 14. Gün yapacagim. Hangi güne denk geliyor bakmadim daha var.
Insallah seninde artik düzene girer hersey ve kendiliginden olur. Gün asiri iliski de gebelik sansini yükseltiyormus. Öyle dene istersen birde.
Evet yumurta catladiktan sonra 6. Gün baslamisti bende hissettiklerim farkettiklerim. Birsey olursa buraya yazip danisirim simdilik birsey farketmedim igne etkisinden koku hassasiyeti azicik fazla yorgunluk sabah erken uyanma aksam erken yatmak birde cok sicakliyorum artik havadanmi ignedenmi bilmiyorumBe
Sanırım olunca kendini belli ediyor, bebiş bir şekilde. Ona göre karar verirsin canım. Ne zamanki tedaviye başladım düzen kalmadı ben de. İlk hedefim onun düzene girmesi inşallah çok stres yapıyor bana haliyle. Ben gününü denk getiremiyorum evet çatlatma iğnesi bile geç çatladı, artık geçmiştir diye düşünmüştüm
Insallah düzelir canim. Tedaviye basladiginda istersen birde kafana nasilsa olmicak ama ölesine bi deneyeyim diye düsünerek basla hepsi cok zor ama oldugu kadar isteBe
Sanırım olunca kendini belli ediyor, bebiş bir şekilde. Ona göre karar verirsin canım. Ne zamanki tedaviye başladım düzen kalmadı ben de. İlk hedefim onun düzene girmesi inşallah çok stres yapıyor bana haliyle. Ben gününü denk getiremiyorum evet çatlatma iğnesi bile geç çatladı, artık geçmiştir diye düşünmüştüm
Benim yumurta catladimi catlamadimi bilmiyorum cok sükür simdiye kadar igne catlatti hep zamaninda. Bu defada geceye denk geldi daha fazla bekleyemedim uyudum ama uyumadan önce agri yavas yavas cogaliyordu sabah uyandigimdada agri gecmisti ama hafifti. Gece 1 sabah 6 arasi catlamistir diye tahmin ediyorum cumartesi.Be
Benim simdi aklima gelen acaba rahim kalinligi nasil ? Dr a kalinligina bakabilirmisin diye sordugumda o simdi önemli degil yumurtalar önemli demisti bakmadi. Klomen de kalinlastiriyormus galiba rahimin icini. Sabah doktoru arayip sorsammi geleyimmi bakmasi icin diye acaba?Be
Canim cok uzun olmasin ve karismasin diye konulari ayri ayri yaziyorum mesajin altina.Be
Sen de sağolasın canım :) elimizden geldiğince işte.bence doktoru arasan da gelme diycek. Şu an da rahim kalınlığı için ekstra birşey yapacağını sanmıyorum. Ama aklım da kalır diyorsan ara. Ben 3 kere ovitrelle vuruldum hiçbirinde de aynı etkiyi yaşamadım. Bünyeye göre değişiyor bu işlerCanim cok uzun olmasin ve karismasin diye konulari ayri ayri yaziyorum mesajin altina.
Tesekkür ederim bana yardimci oluyorsun allah razi olsun canim ❤
Daha öncekilerde sorun yoktu bende kimyasal gecirdigimde ayni klomen ve catlarma ignesi kullandim rahim cok iyi demisti doktor. Son denedigimizde mayista doktor cok ince dedi. O yüzden aklima geldi yine aynisi olmasin diye. Ne yapayim bilemedim yada bosvereyim nasip olduysa zaten olur bi sekildeSen de sağolasın canım :) elimizden geldiğince işte.bence doktoru arasan da gelme diycek. Şu an da rahim kalınlığı için ekstra birşey yapacağını sanmıyorum. Ama aklım da kalır diyorsan ara. Ben 3 kere ovitrelle vuruldum hiçbirinde de aynı etkiyi yaşamadım. Bünyeye göre değişiyor bu işler