- 4 Kasım 2019
- 11
- 4
- 36
- 33
allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinkilom 63 bende de adet düzensizliği vardı ama o zaman daha kiloluydum artık düzensizlik yok zaten şimdi de hamileyim doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum
amin inşallah tüm isteyenlere versin Allah.Mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahallah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
olsun her adet yeni bir gebeliğe başlangıç olabilir. sonu güzel olsun inşallahBugün adet oldum
Geç olMuş ama ben ilk kez kullandım ve hamile kaldımYa ilk ay kullanıp İğneyi hamile kalan varmı.
hayırlı olsun yengeç burcu bebek geliyor çok iyidir yengeçler çok severimGeç olMuş ama ben ilk kez kullandım ve hamile kaldımRabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim de kardeşim yengeç ben de severim ikizler olucak diye çok korktumhayırlı olsun yengeç burcu bebek geliyor çok iyidir yengeçler çok severim
benim de ya koç ya boğa ,Benim de kardeşim yengeç ben de severim ikizler olucak diye çok korktum
Koç olsun ben koçumbenim de ya koç ya boğa ,
biraz daha tutma şansım olsa yengeç isterdim valla
eşim de koç ama bi çözemedim onuKoç olsun ben koçumlider ruhu fazla biz de
Bırak kız çözemeyince daha mutlu oluyorsuneşim de koç ama bi çözemedim onu7 senede
hahahahaha çok mantıklı ben pes edeyim çocuğa odaklanayım o zamanBırak kız çözemeyince daha mutlu oluyorsunbenim eşimde oğlak sözüm ona anlaşamayan burçlar ama biz anlaşıyoruz çünkü hala birbirimizi çözemedik
darisi benimde basima ins. benimde rahmim kalp seklindeymis ilkdefa sizdede duydum kendimden haricpko vardı ama o engel değil aslında
rahim kalp şeklindeymiş polip ve perde varmış onu da birçok doktor engel değil diye folik asit verip verip yolladı.
ama sonra başka bir doktor bunların temizlenmesi lazım dedi⁷
histereskopi yaptı ve ben ilk adetten sonra hamile kaldım. pko ya rağmen.
bugun vurdurdum 2tane hemde yanma olmadi canim hicKızlar ovitrelle iğne yakıyor mu
darisi benimde basima ins. benimde rahmim kalp seklindeymis ilkdefa sizdede duydum kendimden haric
çözümü çok kolay ama ağrısız sızısız histereskopi ile güzel sonuç alırsınız
merhaba sonuç alıdn mı canım hamilemisin, bende klomen + ovitrelle kullandım bugün 5. günüm beklemedeyimBende gecen persembe kolumdan vuruldum 1 tane 20 mm yumurtam vardi kizlar bugun tam 1 hafta oldu cift cizgi gordum erken gebelik testinde dr 1 hafta daha bekleyelim.diyor ama 7 gun degil sanki bana o sure 7 asir geliyor benm fivi olan var mj
Umutsuz olmayın. Allah büyük.Merhaba bende yeni katıldım bugün femara ve çatlatma iğnesi oldum iki gün evvel bir hafta sonra progesteron hormonu ölçümü yapacak bu ikinci denemem ama ben ilaçsız adet göremiyorum o yüzden umudum yok üç yumurtam vardı 20 cm bulmuştur iğnem yapıldı bekliyorum ama sonucu bile bile bekliyorum allah herkese yardım etsin
Evet hamile kaldım erken doğum yaptım sonrası maalesef bebeğimi kaybettim taktirUmutsuz olmayın. Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?