• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar

pko vardı ama o engel değil aslında
rahim kalp şeklindeymiş polip ve perde varmış onu da birçok doktor engel değil diye folik asit verip verip yolladı.
ama sonra başka bir doktor bunların temizlenmesi lazım dedi
histereskopi yaptı ve ben ilk adetten sonra hamile kaldım. pko ya rağmen.

rahim kalp şeklindeymiş polip ve perde varmış onu da birçok doktor engel değil diye folik asit verip verip yolladı.
Bende de var pko, ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu ay ilk klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım, sonucu bekliyorum, aynı zamanda Folik asitte vermişti Dr. Onuda kullanıyorum

Bende de var pko, ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu ay ilk klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım, sonucu bekliyorum, aynı zamanda Folik asitte vermişti Dr. Onuda kullanıyorum
inşallah güzel güzel oluşur yumurtalar sağlıklı bir şekilde çatlarlar. klomen ile ikiz olma ihtimali çok yüksek :KK49::KK49:

Merhaba kızlar histereskopi olanlar kac gun sonra adet oldunuz acaba

Benimde cizik atildi ve polip alindi 1 ekimde ameliyat gununu esas almamiz lazimmis ama yine de basindan gecenlere sormak istedim tam duzenli sekilde gelecekse adet bi kac gune olmam lazim beyaz akıntı var su anlik

Merhaba
Bende pkoluyım Günay öğrendim geçen hafta iğne oldum ama adını bilmiyorum özel bi muayenehane de yumurtam 19 mm ydi orda yaptılar iğne . Siz kalır mıyım ilk seferde oluyor mu

Çatlatma iğnesi mi oldun cnm
Evet canım bugün 8. Günüm ama çok fazla ağrım vardı adet olmam için de çok erken ama neden bu kadar ağrı oldu ilk günler de yumurta geliştiği için ağrı normal demişti ama 8. Gümde ağrı neden olur ki

bendede aynı problemler rahim perde için histereskopi yapılacak kilonuz kaç bide adette düzensizlik varmı sizdede

bendede aynı problemler rahim perde için histereskopi yapılacak kilonuz kaç bide adette düzensizlik varmı sizdede
kilom 63 bende de adet düzensizliği vardı ama o zaman daha kiloluydum artık düzensizlik yok zaten şimdi de hamileyim doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum

Merhaba yeniyim aranızda, 2 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Klomen, Gonal f ve Ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar? Nasıl kaldınız? Bende bu ay bekliyorum olsun 🙏🏻🙏🏻 İğneyi yapalı 5 gün oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.🧚‍♀️🧚‍♂️

canım nasılsın kan testi yaptırdınmı

Back