pko vardı ama o engel değil aslındaSadece pkomu
Bende de var pko, ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu ay ilk klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım, sonucu bekliyorum, aynı zamanda Folik asitte vermişti Dr. Onuda kullanıyorumpko vardı ama o engel değil aslında
rahim kalp şeklindeymiş polip ve perde varmış onu da birçok doktor engel değil diye folik asit verip verip yolladı.
ama sonra başka bir doktor bunların temizlenmesi lazım dedi
histereskopi yaptı ve ben ilk adetten sonra hamile kaldım. pko ya rağmen.
inşallah güzel güzel oluşur yumurtalar sağlıklı bir şekilde çatlarlar. klomen ile ikiz olma ihtimali çok yüksekBende de var pko, ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu ay ilk klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım, sonucu bekliyorum, aynı zamanda Folik asitte vermişti Dr. Onuda kullanıyorum
İnşallah cnminşallah güzel güzel oluşur yumurtalar sağlıklı bir şekilde çatlarlar. klomen ile ikiz olma ihtimali çok yüksek
ameliyattan çıkınca kanamam vardı zaten doktor spiral takmıştı temizlediği yer birleşip kapanmasın diye tam 6 hafta boyunca regl oldum eminim benimki olağan dışı bir durumdurMerhaba kızlar histereskopi olanlar kac gun sonra adet oldunuz acaba
iğneden 14 gün sonra test yaparsanız sonuç çıkıyor.
ben dayanamadım 12 gün sonra yaptım gene çıktı
HayaletCanım test net mi çıktı yoksa hayalet çizgi gibi mi
Hayalet
hadi inşallahhhhhhCanım sanki bende de öyle hayalet çizgi wardı bugün Bat günüm inşallah olmam olmazsam yarın kan tahlili wermeyi düşünüyorum
Çatlatma iğnesi mi oldun cnmMerhaba
Bende pkoluyım Günay öğrendim geçen hafta iğne oldum ama adını bilmiyorum özel bi muayenehane de yumurtam 19 mm ydi orda yaptılar iğne . Siz kalır mıyım ilk seferde oluyor mu
Evet canım bugün 8. Günüm ama çok fazla ağrım vardı adet olmam için de çok erken ama neden bu kadar ağrı oldu ilk günler de yumurta geliştiği için ağrı normal demişti ama 8. Gümde ağrı neden olur kiÇatlatma iğnesi mi oldun cnm
bendede aynı problemler rahim perde için histereskopi yapılacak kilonuz kaç bide adette düzensizlik varmı sizdedepko vardı ama o engel değil aslında
rahim kalp şeklindeymiş polip ve perde varmış onu da birçok doktor engel değil diye folik asit verip verip yolladı.
ama sonra başka bir doktor bunların temizlenmesi lazım dedi
histereskopi yaptı ve ben ilk adetten sonra hamile kaldım. pko ya rağmen.
kilom 63 bende de adet düzensizliği vardı ama o zaman daha kiloluydum artık düzensizlik yok zaten şimdi de hamileyim doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorumbendede aynı problemler rahim perde için histereskopi yapılacak kilonuz kaç bide adette düzensizlik varmı sizdede
Merhaba yeniyim aranızda, 2 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Klomen, Gonal f ve Ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar? Nasıl kaldınız? Bende bu ay bekliyorum olsunİğneyi yapalı 5 gün oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bugün adet oldumcanım nasılsın kan testi yaptırdınmı
Bnde kilolu değilim ama adetlerim düzensiz hepkilom 63 bende de adet düzensizliği vardı ama o zaman daha kiloluydum artık düzensizlik yok zaten şimdi de hamileyim doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?