Ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar

gulayy27

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
234
62
13
25
Merhaba yeniyim aranızda, 2 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Klomen, Gonal f ve Ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar? Nasıl kaldınız? Bende bu ay bekliyorum olsun İğneyi yapalı 5 gün oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba bende yeni katıldım bugün femara ve çatlatma iğnesi oldum iki gün evvel bir hafta sonra progesteron hormonu ölçümü yapacak bu ikinci denemem ama ben ilaçsız adet göremiyorum o yüzden umudum yok üç yumurtam vardı 20 cm bulmuştur iğnem yapıldı bekliyorum ama sonucu bile bile bekliyorum allah herkese yardım etsin

Bende adet düzensizliğimden dolayı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere olumsuz oldular bıraktım ara verdim 4 ay kadae bi süre hem adetlerim duzene girdi hemde 4 ay sonra hamile kaldım

iğneden 14 gün sonra test yaparsanız sonuç çıkıyor.
ben dayanamadım 12 gün sonra yaptım gene çıktı

Ignemin 13.gunu. Bata 3 kaldi. Sadece progestandan dolayi bas donmem var.
hic belirtim yok. Ne zaman test yapsam bilmiyorum

Bnm iğnenin 7. günü, erken sanki ama bnde idrara sık çıkıyorum ve kasık ağrısı oluyo ara ara, inşallah bu ay tutunmuştur miniklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…