Peki yumurta tembelliği varmıydı, ve polikistik over?ben de ovitrelle ile hamile kaldım
Canım ağrın sızın var mı?doktor ne için verdiBen kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra başladım yeni yani
Arada kasık ağrısı oluyo, hamile kalmaya yardımcıCanım ağrın sızın var mı?doktor ne için verdi
Hamile kaldın mı canımArada kasık ağrısı oluyo, hamile kalmaya yardımcı
Ay yeni kullandığını yazmışsınHamile kaldın mı canım
Bende adet düzensizliğimden dolayı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere olumsuz oldular bıraktım ara verdim 4 ay kadae bi süre hem adetlerim duzene girdi hemde 4 ay sonra hamile kaldım
Ya ilk ay kullanıp İğneyi hamile kalan varmı.
Çatlatma iğnesini kullanalı 8 gün oldu, inşallah olur bu ayHamile kaldın mı canım
Canim ilk ignemde 14 gun sonra oldum 2cide de 18 inde olmuştum ve duzene girdi benim seninde girer inşallahIgnenin kacinci gununde regl oluyodun cnm sonrasinda regln ne kdr surede oluyordu acaba benimde duzene girer mi:)
İnşallah canımÇatlatma iğnesini kullanalı 8 gün oldu, inşallah olur bu ay
Canim ilk ignemde 14 gun sonra oldum 2cide de 18 inde olmuştum ve duzene girdi benim seninde girer inşallah
Belirtilerin varmıIns hic olmam bgn igne gunuyle beraber 16. Gunum cnm
Belirtilerin varmı
Test ne zmn yapıcaksnAdet olcak givbiyiM valla sadece
Inşallah rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versinIns hic olmam bgn igne gunuyle beraber 16. Gunum cnm
polikistik over vardıPeki yumurta tembelliği varmıydı, ve polikistik over?
yumurta gelişirse ve rahimde sorun yoksa kalınabilir.Ya ilk ay kullanıp İğneyi hamile kalan varmı.
Ne sorunun vardıyumurta gelişirse ve rahimde sorun yoksa kalınabilir.
benimki kaçıncıydı sayısını unuttum diyebilirim
Sadece pkomuyumurta gelişirse ve rahimde sorun yoksa kalınabilir.
benimki kaçıncıydı sayısını unuttum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?